GaranciaFutár Szolgáltatás

 

NEM MŰKÖDIK? GARANCIAFUTÁR SZOLGÁLTATÁSUNK SEGÍTSÉGÉVEL AZ ÜGYINTÉZÉS GYORS ÉS EGYSZERŰ!

Garanciafutár szolgáltatásunkat azért hoztuk létre,  hogy megkönnyítsük a  termékek meghibásodásával járó ügyintézést. Garanciafutárunk segítségével a meghibásodott terméket  díjtalanul eljuttathatod hozzánk. A cserét követően a terméket visszajuttatjuk Neked ingyenesen.

KI VEHETI IGÉNYBE GARANCIAFUTÁR SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

A szolgáltatást minden vásárlónk igénybe veheti aki webáruházunkban vásárolt, és a termék átvételétől számított 5 napon belül jelzi igényét.

HOGYAN TUDOK GARANCIAFUTÁRT IGÉNYELNI?

Amennyiben terméked meghibásodott kérjük, töltsd ki a Garanciafutár nyilatkozatot, vagy kérd ügyfélszolgálatunk segítségét az alábbi telefonszámon: +36 21 334 40 28 (Normál díjas vezetékes szám)

HOGY KÜLDJEM VISSZA A HIBÁS TERMÉKET?

A Garanciafutárral visszaküldött termékeket minden esetben a készülék eredeti, gyári csomagolásában, vagy annak hiányában a leggondosabb csomagolásban, minden tartozékával együtt kérjük visszaküldeni! A gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem vállalunk felelősséget! Az igényléshez kérjük, hogy készítsd össze a következő dokumentumokat:

  • a hibás termék számlája (eredeti vagy másolat)
  • a hibás termékről készült fotó(k)

HOGYAN MŰKÖDIK A SZOLGÁLTATÁS?

  1. Töltse ki az itt található űrlapot a folyamat elindításához.
  2. Küldje el a kitöltött űrlapot és a hibás termékről készült fotót az alább e-mail címre: [email protected]
  3. A  futár átveszi a meghibásodott terméket várhatóan a fenti űrlap beküldésétől számított 5 munkanapon belül. Kérjük, csomagolja be megfelelően a terméket, amennyiben a számla rendelkezésére áll, úgy azt is helyezze a csomagba. A csomagot megcímezni nem szükséges, a szállítólevelet a futárszolgálat munkatársa biztosítja és helyezi a csomagra.
  4. A termék javítás utáni visszaküldése futárszolgálattal történik, ami a termék vásárlója számára szintén díjmentes.

MI TÖRTÉNIK, HA A HIBA NEM GARANCIÁLIS JELLEGŰ?

Abban az esetben, ha a hibásnak vélt termékről a bevizsgálás során kiderül, hogy a hiba nem garanciális jellegű, úgy a szolgáltatás igénybevételekor a bevizsgálási díjtól eltekintünk, de a futárköltséget a vásárlónak kell vállalnia. A futár díja szállításonként 990 Ft, vagyis oda-vissza szállítás esetén összesen 1980 Ft.

FONTOS TUDNI!

Cégünk nem felel az adatvesztésekből okozott károkért. Az adatok biztonsági mentéséért a vásárló a felelős. Kérjük, mindig mentse le adatait a visszaküldeni kívánt termékről.

A GaranciaFutár szolgáltatása csupán minőségi kifogással érintett (meghibásodott/nem megfelelően működő) termékekre vonatkozik és nem azonos a 60 napos Örömgarancia joggal. A szolgáltatás igénybevételére a termék kézhezvételétől számított 5 napon belül van lehetőség. Amennyiben Ön nem szervizigényt szeretne bejelenteni, csupán élni szeretne a 60 napos termék-visszaküldési joggal, itt találja a szükséges információkat.

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt jelenleg nem üzemel! A hiba elhárításáig kérjük szíves türelmüket! Megértésüket köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp