Napokig nedves törölközők? Bebüdösödnek, bedohosodnak? Radiátorra terítve próbálod őket gyorsabban megszárítani, de lefogják a meleget? Ha ezek Neked is ismerősek, akkor ITT az ideje, hogy Te is beszerezz egy Elektromos Fali Törölközőszárítót, hogy végleg búcsút inthess ezeknek a problémáknak! 

Elektromos Fali Törölközőszárító

Ez a szuper törölközőszárító felgyorsítja a törölközők száradási idejét, ráadásul maga körül felmelegíti a levegőt, így a fürdőszobában is kellemes meleget varázsol!

Elektromos Fali Törölközőszárító

5 tartórúddal rendelkezik, így mindenkinek a törölközője kényelmesen elfér rajta!

A gyors száradáson túl, átmelegíti a törölközőket is, így kilépve a kádból nem kell dideregned, élvezheted a törölköződ kellemes meleg ölelését!

Tudtad, hogy ezt a törölközőszárító még az egészséged megőrzésében is segíthet? Ha meleg törölközővel törölközöl, elkerülheted a megfázást; ráadásul a nedves törölközőn megtelepedő baktériumoknak is búcsút inthetsz, ha ezt a törölközőszárítót használod!

Pénztárcabarát fogyasztású, így az extra költségek miatt sem kell aggódnod. A hideg időszakon túl, kikapcsolva nyáron is tökéletes helyet biztosít majd a törölközők számára.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

“Nagyon praktikusnak találom.” – Pásztor Mária

“Nekem van és nagyon szeretem. Hamar megszáradnak rajta a törölközők és mikor végzek a fürdéssel a kellemes meleg törölközőt tudom használni. Azt a tipikus, bedohosoddott büdöset sem érzem már! Ajánlom mindenkinek.” – H. Katalin

“Valóban gyorsan megszárítja a törölközőket, nagyon praktikus! Én bátran ajánlom másoknak is.” – Ildikó

Itt az ideje, hogy felturbózd a fürdőszobád ezzel a praktikus törölközőszárítóval és elfelejtsd a vizes törölközők okozta bosszúságot!

      Ez kell nekem!     

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

A hidegebb időszakban nehezen száradnak a törölközők? Esetleg nincs a fürdőszobádban fűtőtest? Az Elektromos Fali Törölközőszárító megoldja a problémád! Nem csak hamarabb szárítja meg a törölköző...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Az illetékes kollégák jelenleg dolgoznak a hiba elhárításán. Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk! Megértését köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp