Király műszaki cikket keresel karácsonyra? Segítünk!

Az ünnepek közeledtével hajlamosabbak vagyunk teljesen ráfeszülni az ajándékozásra, nem így van? Nehéz fejben tartani az összes kívánságot, továbbá még nehezebb kifundálni valamilyen meglepetést azoknak, akik idén nem írtak a Jézuskának. 2020 karácsonyát tovább nehezítik a kialakult helyzet miatt bevezetett szigorító intézkedések, így már nem játszik az az opció, hogy a plázában lézengve csak találunk valami ajándéknak valót.

Ha érdekel néhány király ajándék ötlet, amivel meglepheted családodat, akkor most jó helyen jársz!

Ezekkel a műszaki cikkekkel idén tuti sikered lesz! Nézd meg közelebbről a legmenőbb tippeket! 

MultiColor Dekoráló LED szalag

A modern, stílusos LED világítás minden otthonban jól mutat! Ez a praktikus MultiColor Dekoráló LED szalag a lakás bármely pontján megállja a helyét! Színe és vele együtt a szoba hangulata távirányítóval, messziről is kényelmesen változtatható. Romantikus, családias vagy buli hangulat? Csak egy gombnyomás választ el tőle! Öntapadó hátuljának köszönhetően könnyen felhelyezhető.

Tökéletes ajándék bárkinek, aki szereti a modern stílust!

      Megnézem     

AnyCast TV okosító Stick

Ajándékozz okos TV-t! Na nem egy vagyonba kerülő készülékre gondoltam, ne aggódj! Az AnyCast TV okosító Stick egy olyan kütyü, amivel szinte bármilyen TV-ből villámgyorsan okos TV-t lehet varázsolni! Működéséhez csak egy okostelefonra, egy USB bemenettel rendelkező TV-re van szükség! Az AnyCast segítségével ezentúl nagy képernyőn is lehet internetezni, képeket, videókat nézni vagy akár játszani!

AnyCast TV okosító Stick

Okos TV, szinte fillérekből! Ez aztán az ötletes és hasznos ajándék!

      Megnézem     

Wifi jelerősítő repeater

Van olyan ismerősöd, aki gyakran panaszkodik az internetre? Lassú, szakadozik, alig lehet rákapcsolódni? Lepd meg őt ezzel a Wifi jelerősítő repeaterrel, amivel villámgyorsan felturbózhatja az otthoni internetet! Használata egyszerű, beüzemelése semmi szakértelmet nem igényel.

Wifi jelerősítő repeater

Ajándékozz jó internetet! 😏

      Megnézem     

Full HD Fedélzeti kamera

Van olyan ismerősöd, aki imád autózi? Legszívesebben még a WC-re is négy keréken menne? Ha ezekre a kérdésekre rögtön rávágnád egy ismerősöd nevét, akkor most mutatom, hogy mivel lepd meg őt! Ez a Full HD Fedélzeti kamera tökéletes ajándék lehet minden autóimádónak! Ez a kamera megörökíti az utazások emlékeit, de a felvételek baleset esetén a kárrendezés bizonyítékaként is szolgálhatnak, így igazán hasznos ajándék!

Full HD Fedélzeti és tolatókamera

Tökéletes ajándék mindenkinek, aki sokat van úton és imádja az autós kiegészítőket!

      Megnézem     

Fűthető ülésvédő autóba

Ülésfűtés? Ma már nem luxus! Ezzel a Fűthető ülésvédővel bármelyik autóban élvezhető az ülésfűtés nyújtotta komfort és kényelem! Rakható vezetőoldalra, vagy anyósülésre; egy biztos, mindenki számára kellemes érzést biztosít, legyen az a járművezető vagy utas!

Ez a praktikus Fűthető ülésvédő tökéletes ajándék bárkinek, akinek van autója!

      Megnézem     

Remélem, hogy megtaláltad a tökéletes ajándékot! 🎁

Kellemes ünnepeket! 🎄

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

MultiColor Dekoráló LED szalag
3 990 Ft
-37%
2 490 Ft

Szeretnéd otthonod eredeti, kreatív módon megvilágítani? Szereted a különleges, egyedi, formabontó dolgokat?  Szerezd be a MultiColor Dekoráló LED szalagot, amellyel egyszerűen, költséghatékony módon változtathatod meg lakásod fényét, megjelenését, hangulatát!  A LED...

AnyCast TV okosító Stick
6 790 Ft
-7%
6 290 Ft

Nincs lehetőséged okos TV-t venni, de te is haladnál a korral? Nem kell aggónod! Megérkezett a AnyCast TV okosító Stick, amivel bármilyen TV-ből okos TV-t varázsolhatsz egy pillanat alatt! 

Wifi jelerősítő repeater
4 790 Ft
-14%
4 090 Ft

Nem elég jó otthon a wifi? A ház bizonyos pontjain már rá sem tudsz kapcsolódni? Ez többé nem jelenthet gondot, ha ezt a Wifi jelerősítő repeater-t használod!  Ezzel a kis kütyüvel egyszerűen felturbózhatod az otthoni wifidet! Egyszerűen beüzemelheted és később akár...

Full HD Fedélzeti és tolatókamera
8 090 Ft

Rögzíts mindent ami az utazások során veled történik!  Legyen az egy gyönyörű táj, családi utazások örömteli pillanatai vagy esetleges kárrendezés bizonyítéka. A Full HD Fedélzeti kamera nem csak megörökíti a fontos pillanatokat, de baleset esetén , ha a kamera megsérü...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp