Így tüntesd el gyorsan a szöszt és az állatszőrt

Szösz, hajszál és kisállatszőr… Neked mi jut róla eszedbe? Talán a szöszös ruhák vagy a hajas és állatszőrös szőnyegek? Nos, jó helyen kapiskálsz!

Életed során biztosan találkoztál már legalább az egyik olyan problémával, amit a fentebb említett dolgok okozhatnak. Hogy miről is van szó? Azokról a kedvenc ruháidról, amik az idő múlásával már oly szöszössé és bolyhossá váltak, vagy azokról az egykoron szép, de ma már csak hajas és állatszőrös szőnyegekről és drapériákról, melyek az otthonodat “díszítik”.

szöszös ruha szöszös kanapé szöszös szőnyeg
Most mutatok egy tuti tippet, amivel könnyedén eltávolíthatod a nem kívánt szöszt és állatszőrt az otthonodból!

Fogadjunk, hogy neked is van legalább egy olyan kedvenc ruhadarabod, amit már nem szívesen veszel fel, mert iszonyat szöszössé vált és egyszerűen szégyellsz már megjelenni benne. Elraktad a szekrény mélyére, lassan, de biztosan megpecsételődik a sorsa: kidobod.

Voltaképpen, nem kellene így lennie. A Szöszeltávolító textilborotvával új életet lehelhetsz szeretett ruháidba! Ez a kis eszköz gyorsan és gyengéden távolítja el a ruhákról a nem kívánt bolyhokat, így a ruháid újra teljes fényükben tündökölhetnek!

Szöszeltávolító textilborotva

Ha van kis kedvenced, akkor Te is tudod, hogy sokszor nagy fejfájást tud okozni az általa szertehagyott szőr-tenger.

A textilborotva nem csak ruhákhoz, de ágyneműk, autókárpitok, különböző bútorok (pl. kanapé) vagy éppen a szőnyegek szösztelenítésére, de még a háziállatok szőrével beterített anyagok szőrtelenítésére is alkalmas!

Szöszeltávolító textilborotva Szöszeltávolító textilborotva Szöszeltávolító textilborotva

Kíméletes a kötött, gyapjú, kasmír vagy velúr anyaghoz is, nem tesz kárt az anyagban, mégis hatékonyan távolítja el a nem kívánt szöszöket.

Most már Te is tudod, hogy ezzel a trükkel mennyire egyszerűen megóvhatod ruháid és ezzel együtt otthonod épségét is!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Szöszeltávolító textilborotva
1 890 Ft

Biztosan Neked is van egy olyan ruhád, amit imádsz, de már annyira bolyhos és szöszös, hogy nem szívesen veszed fel... Többé nem kell így lennie! Szabadulj meg a szöszöktől, és lehelj új életet szeretett ruháidba a Szöszeltávolító textilborotvával! A textilborotva g...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp