Egy bútor sem olcsó mulatság, de gondolom Te is pontosan tudod, hogy egy-egy darab kisebb vagyonba kerül! A kanapék és a fotelek általában különösen drágák, pedig ezek a bútorok aztán tényleg mindennapos használatban vannak és nagy igénybevételnek vannak kitéve.

Esti filmezés a kanapén egy kis nasival? Átjöttek a vendégek és a nappaliban, a foteleken foglalnak helyet? A gyermeked szeret a fotelben játszani vagy esetleg kiskedvenced imádott helye a pihe-puha kanapé?

Óhatatlanul is történhetnek balesetek, amik komoly károkat tehetnek a méregdrága bútorokban!

Ha szeretnéd, hogy a foteled és a kanapéd hosszú-hosszú évekig megőrizzék eredeti állapotukat és szeretnéd őket minden helyzetben biztonságban tudni, akkor a Couch Coat a tökéletes választás!

Ez a szuper takaró véd minden szennyeződéstől, a kopástól, ráadásul mind a két oldala használható! Könnyen tisztítható, hiszen mosogépben mosható, így a tisztán tartása sem ördöngösség! Rendkívül strapabíró és ellenálló, így maximális védelmet tud nyújtani!

Chipes kéztől zsíros foltok a szöveten? Kisállatod szőre borítja be az egészet? Ráfolyt egy ital, esetleg gyermeked ette le valamivel? Ezek többé nem jelenthetnek problémát! A Couch Coat kanapévédő takaró éppen ezek ellen nyújt hatékony védelmet, hiszen véd a szennyeződésektől és a megelőzi az elhasználódást!

Ezek a takarók maximális védelmet nyújtanak az bútoroknak de a régi, kopottas kanapét, fotelt is új formába hozzák!

Hosszabbítsd meg a kanapéd és a foteleid élettartamát és tartsd őket tisztán Couch Coat takaróval!

 Érdekel a fotelvédő

Érdekel a kanapévédő

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Couch Coat fotelvédő takaró
3 090 Ft
-6%
2 890 Ft

A fotelek élete sem könnyű, számos megpróbáltatáson keresztül mennek... Megkopnak, szennyeződnek, leborítják itallal vagy éppen a háziállatok tesznek benne kárt. De ennek most búcsút inthetsz! Őrizd meg a foteled makulátlan tisztaságát a Couch Coat fotelvédő takaróv...

Kétoldalas kanapévédő takaró
4 990 Ft
-12%
4 390 Ft

A kanapék élete sem könnyű, számos megpróbáltatáson keresztül mennek... Megkopnak, szennyeződnek, leborítják itallal vagy éppen a háziállatok tesznek benne kárt. De ennek most búcsút inthetsz! Őrizd meg kanapéd makulátlan tisztaságát a kanapévédő takaróval! Többé...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp