Az nem is kérdés, hogy a legtöbb kutya gond nélkül tud ugrálni kanapéra, ágyra fel és le, sőt! Vannak olyan kutyusok, akik kifejezetten élvezik az ugrándozást. De az sem kérdés, hogy ez fel-le ugrálás mennyire nem tesz jót nekik! Árt a gerincnek, az ízületeknek és egy elvétett ugrás komolyabb problémát is okozhat, gondolj csak egy lábtörésre! Az állandó ugrándozás, ha rögtön nem is vezet bajhoz, szinte borítékolható, hogy idősebb korra valamiféle problémát okozni fog!

Nem szeretnéd, hogy a kedvenced az ugrálás miatt fájdalmakkal éljen együtt? Nem szeretnéd őt törött lábbal, sántítva látni? Van egy jó hírem! A problémák esélyének minimalizálása pofonegyszerű!

A kisállatoknak készült Lépcsővel vagy Rámpával könnyedén elejét vehetjük a bajnak! 

Lépcső kisállatoknak

Ez a szuper lépcső tökéletes választás ágy, kanapé vagy fotel mellé! Csúszásgátló talpának köszönhetően nem mozdul el, így emiatt nem kell aggódnod! Könnyen tisztítható és összecsukható, így utazásokra is könnyedén magatokkal tudjátok vinni! Erős és masszív, így kisebb és nagyobb testű kutyák is biztonsággal használhatják!

Lépcső kisállatoknak

Letisztult külsejének köszönhetően attól sem kell tartanod, hogy elrontja a hálószoba vagy a nappali összképét! 

Irány a bolt! 🛒

Rámpa kisállatoknak

Ezzel a praktikus Rámpával is megkönnyítheted kedvenced napjait! A lépcsőhőz hasonlóan csúszásgátló talppal lett ellátva, így nem mozdul el a helyéről. Könnyen tisztítható és szállítható. Teherbíró (max. 90 kg) és masszív, így nagytestű kutyáknak is tökéletes választás!

Rámpa kisállatoknak

Könnyedén odahelyezhető ágy, kanapé vagy fotel mellé is, de kialakításának köszönhetően az autóba történő be- és kiszállást is megkönnyíti!

Irány a bolt! 🛒

Bármelyikre is essen a választásod, tudd, hogy jól döntöttél! Egy lépcső vagy egy rámpa elengedhetetlen minden olyan lakásban, ahol kisállat él! Előzd meg a bajt, ne hagyd, hogy az ugrálás miatt kedvenced fájdalmakkal éljen együtt!

A lépcső és a rámpa egyaránt tökéletes választás kis- és nagytestű kutyusoknak, de kölyökkutyák, idős és/vagy sérült kedvencek is nagy hasznát veszik! 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

21 990 Ft
16 990 Ft

A rámpa megkönnyíti és lehetővé teszi, hogy háziállata magasabban lévő helyeket is elérjen önállóan. A kutyák vagy macskák egyszerűen használhatják a kanapét, ágyat vagy bármilyen magasabban fek...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Az illetékes kollégák jelenleg dolgoznak a hiba elhárításán. Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk! Megértését köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp