Ezzel a tömítőszalaggal megúszhatod a jelentős károkat

Biztosan veled is előfordult már, hogy mosogatás vagy fürdés közben itt-ott kicsapódott a víz. Feltörölted, aztán folytattad tovább a teendőidet mit sem sejtve.

Pedig a kádnál, a zuhanyzónál és a mosdónál vagy épp a mosogatótálcánál kialakított tömítés előbb vagy utóbb már nem nyújt kellő védelmet a víz beszivárgása ellen.

Gondoltad volna, hogy a víz alattomos módon, könnyedén bejut a résekbe, ami idővel hatalmas károkat okozhat otthonodban?

Átázott, netán bepenészedett fal és konyhapult fog fogadni, csak idő kérdése… Ráadásul a megtelepedett baktériumok nemcsak lakásodra, de rád is igen komoly veszélyt jelenthetnek.

Ennek a problémának is könnyen elejét veheted, ha tovább olvasod ezt a cikket.

Az már talán Neked is nyilvánvalóvá vált, hogy az átázással járó helyreállítási költségek biztosan felülmúlják a vízszigetelés kialakításához szükséges költséget.

De tudod, mint a problémák legtöbb esetében, itt is a megelőzés lenne a leghatásosabb eszköz annak érdekében, hogy ilyen károk ne érhessenek.

A Háztartási szilikon szigetelő szalag épp erre hivatott: a felületek között “védőréteget” képez, így megakadályozza, hogy a kisebb hézagokba bejutott víz károkat okozzon. Nem ereszti át a vizet, erősen tapad, időtálló és könnyen takarítható.

Háztartási szilikon szigetelő szalag

Öntapadós kivitelének köszönhetően a tömítőszalag bárhová felragasztható. Ideális a mosogató, a mosdókagyló, a kád vagy a zuhanyzó fallal érintkező részeinél, de jól alkalmazható a konyhai munkapulton vagy a WC-csészék körüli tömítésre is.

Háztartási szilikon szigetelő szalag Háztartási szilikon szigetelő szalag Háztartási szilikon szigetelő szalag

A legjobb az egészben, hogy különösebb szakértelem nélkül felhelyezhető, így megspórol neked egy halom kellemetlenséget és felesleges kiadást is.

Most már Te is tudod, hogy ezzel a pénztárcabarát trükkel mennyire egyszerűen megóvhatod otthonod épségét, legyen szó a fürdőszobáról vagy konyháról.

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Háztartási szilikon szigetelő szalag
2 890 Ft
-31%
1 990 Ft

Itt-ott kicsapódó víz a konyhában vagy a fürdőszobában? Alattomos módon bejutnak a résekbe, te meg csak fogod a fejed, hogy a fal átázott, netán bepenészedett? Ezután persze jön a fejtörés, hogyan szüntesd meg a problémát... ITT a segítség!👇 Könnyítsd meg a dolgod a...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp