Ha Te is cica tulajdonos vagy, akkor biztosan tisztában vagy ezzel a fontos higiéniai szabállyal!

Vagy mégsem?

Számos dologra oda kell figyelni annak érdekében, hogy kedvenced mindig kényelmesen érezze magát!

Ne feledkezz meg a macskaalom tisztán tartásáról sem!

Biztosan a Te otthonodban is van egy kis sarok, ahová a cicád elvonulhat elintézni kisebb-nagyobb dolgát… Ez nem feltétlenül tesz jót az otthoni higiéniának.

Most adok néhány tippet, amit ha megfogadsz, kiválóan kezelheted a macskád toalettjét!

  1. Tökéletes alomtálca: Gondolkozz nagyban! Lehet, hogy a kiscicának még elég egy kisebb toalett, de ha megnő, akkor már nem! Válassz nagyobb méretű alomtálcát, amiben kényelmesen elfér! Ezzel megelőzheted, hogy a kevés hely miatt esetleg mellékaparja a piszkot!
  2. Gyakori alomcsere: Legalább napi egyszer mindenképpen cseréld ki az almot! Ne csak a piszkot szedd ki belőle! Öntsd ki a régit, mosd ki a tálcát és töltsd fel új, friss macskaalommal. Elfednéd a kellemetlen szagokat? Szórj a tálca aljára egy kis szódabikarbónát!
  3. Gyakori takarítás: Ne csak az alomtálcát, de annak környezetét is tartsd tisztán! Sepregess vagy porszívózz a toalett körül, kerüld el az egész lakásban széthordott alomdarabkákat!
  4. Több cica = Több WC: Ha esetleg több cicával élsz együtt, akkor helyezz el a lakás több pontján almot! Hidd el, nemcsak nekik okozol ezzel örömet, de magadat is megkíméled egy nagy kakikupac látványától!

Forrás: haziallat.hu; Fressnapf

Maximalizálnád a macskatoalett körüli higiéniát?

Akkor MOST mutatok neked 2 extra tippet!

Én is jól tudom cicatulajdonosként, hogy az alomtisztítás az egyik legutálatosabb dolog! De muszáj! Én sem és a macskám Marci sem szeretne büdös otthonban élni! Ráadásul sokszor nehézkes az alomtisztítás, nem szívesen érintkeznék a cicapiszokkal! Ugye Te sem?

A SmartScooper – Praktikus alomlapát pont ezt a lehetőséget zárja ki! Segítségével könnyedén kitakarítható a macskaalom.

Nem kell többé a gyenge minőségű, egyszer használatos műanyag lapátokkal kínlódni!

A lapát segítségével a tartódobozban elhelyezett zacskóba gyűjthető a piszok, minden kontaktus nélkül!

Működését a következő videó mutatja be a legegyszerűbben:

Megnéznéd közelebbről a terméket? A gombra kattintva megteheted!

SmartScooper - Praktikus alomlapát

MEGNÉZEM AZ ALOMLAPÁTOT!

 

Gondolom Neked sem meglepetés, hogy a lakásban mindenhol találsz egy-egy alomdarabkát, amit épp a kedvenced hagyott szét?! Nem hibáztathatod!

A kis szemcsék a mancsukra tapadnak, amik ezután a lakás különböző szegleteiben landolnak. Valljuk be ez nem túl higiénikus. Arról nem is beszélve, hogy folyton takarítani kell.

Éppen ezért kezdtük el mi is használni a Macskatoalett-szőnyeget!

Ezt a praktikus szőnyeget a cica WC elé helyeztem el. Amikor Marci végzett a toalettjében, a mancsáról lehulló alomdarabkák a szőnyegen landolnak. Vagyis benne, hiszen a szőnyeg olyan, mint egy nagy zseb: magába gyűjti a darabokat, amit könnyedén vissza tudok szórni a macskatoalettbe.

Erről is hoztam egy videót, ahol láthatod használat közben:

Megnéznéd közelebbről a terméket? A gombra kattintva megteheted!

Macskatoalett-szőnyeg

MEGNÉZEM A SZŐNYEGET!

 

Azt hiszem ezzel a két dologgal igazán boldoggá tettem Marcit. Ő is jól járt, na meg persze én is!
Maximalizáltam a kényelmet és a higiéniát! 🙂

Marci 🙂

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

10 990 Ft - 12 990 Ft
5 490 Ft - 7 490 Ft
Már csak
33 darab
maradt!
Jelenleg
30
ember nézi!

Ugye Neked is ismerős, hogy a macskád folyton széthordja a lábára ragadt alomdarabokat az egész lakásban? Fáradhatatlanul takarítod utána a piszkot? 😪 Ints búcsút ennek! 👋 Bemutatom Neked ezt...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlóink! A megrendelések feldolgozása és kiküldése továbbra is zavartalanul működik, azonban a kialakult helyzet miatt egyes termékek rendelése esetében a szállításban késésre kell számítani. Egyes termékek esetében a szállítási információk feltüntetésre kerülnek a termékoldalon! Megértésüket köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp