Sziasztok!

Klaudia vagyok és szeretném veletek röviden megosztani a mi történetünket.

Magabiztos ajándékvásárló vagyok, általában nem okoz gondot a karácsonyi, szülinapi meglepetések kiválasztása. Vagyis egy személynél mégis.. apa! Anyának ékszer, parfüm vagy valami hasznos konyhai kiegészítő. Öcsémnnek számítógépes dolog, a mamáéknak pedig valami aranyos, kedves kis apróság. 

Na és apa? 

Fogalmam sincs, hogy ő igazából mikor mire vágyik. Mindent, amit szeretne, még azelőtt megvesz magának, hogy kiejtené a száján! Így szegény tőlűnk mindig valami ultra béna cuccot kap. Tavaly karácsonyra pl. egy ‘Legjobb Apa’ feliratú bögrét vettünk neki. Úristen.. akkor is gáz volt, de most, hogy újra felidéztem… Áhh.. Borzalmas és rendkívül kínos pillanat volt, amikor kibontotta! Ha 5 évesen adja az ember, akkor nagyon aranyos. De már az öcsém is 20!

Úgy igazából nem rajong semmiért, nincs kedvenc csapata, nincs kimondott hobbija, szóval még ilyen ötletek sem jöhetnek szóba. Az apró, kis cukiságoknak pedig persze, hogy örül, de használni igazából soha nem fogja tudja. Az ilyen ajándékok csak porosodnak a polcokon vagy a szekrényekben.

Tényleg ő a legjobb apa a világon és éppen ezért NEM érdemel ilyen gáz cuccokat! 

Minden évben vért izzadva keressük a LEGJOBB ötleteket, de egyszerűen semmi! Eddig még soha nem találtunk olyat, aminek úgy tényleg igazán örült volna!

Viszont most ez megváltozik! IDÉN Ő KAPJA A LEGKIRÁLYABB AJÁNDÉKOT, AMIT VALAHA LÁTTAM! 

Nagyjából egy hete, egy hírlevélben pillantottam meg ezt a Sörcsapoló gömböt. 

Kivágtam a hírlevélből azt a részt: 

Ez a fantasztikus találmány fogja az idei karácsonyunkat megváltoztatni!

Egy percet sem hezitáltam, rögtön meg is rendeltem és már most tudom, hogy életem egyik legjobb döntése volt! 😀 Anyáéknak is megmutattam, őket is teljesen lenyűgőzte! Egyetértettek abban, hogy ez jolly joker és a fa alatt a helye! 

Tegnap kaptam meg a csomagot és élőben is pont annyira fantasztikus, mint a képeken! Készítettem is róla pár képet, azt ide berakom.
Így érkezett. Szerintem már a doboza is jól néz ki! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt pedig maga a sörcsapoló gömb. Hihetlenül jól néz ki! Teljesen el voltunk tőle ájulva! 😀 
Egyébként kipróbáltuk, mert kicsit féltünk tőle, hogy nem fog működni, de abszolút semmi probléma nincs vele! Könnyen használható és szépen egyenletesen engedi az italt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én pedig most nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy rátaláltam erre a csodára. ZSENIÁLIS AJÁNDÉK! Biztos vagyok benne, hogy Apa imádni fogja! 

Már most látom magam előtt, ahogy megtölti sörrel mielőtt keződik a meccs, kólával mielőtt befekszik nézni a kedvenc filmjeit!
A gömbnek van egy kis tartálya, amit jéggel lehet megtölteni, szóval nyáron a nagy családi bográcsozós partikon (amit apa egyébként imád) is kiemelkedő szerepe lesz!

Ha pedig valaki hasonló cipőben jár, akkor teljes szívből tudom neki ajánlani ezt a sörcsapoló gömböt! Szerintem a világon nincs olyan férfi, apuka, aki ne örülne egy ilyennek!

Szóval köszönöm szépen PandaPiac ezt a szuper ötletet, a gyors kiszállítást és a leghülyébb kérdéseimre is kedvesen válaszoló ügyfélszolgálatos lány türelmét és kedvességét!

Valószínűleg nélkületek idén is valami haszontalan és iszonyatosan béna cuccot kapna a mi drága apukánk!

Üdvözlettel:
Sz. Klaudia 

Klaudia levele 

Köszönjük Klaudia a levelet és örülünk, hogy ilyen nagy boldogságot tudtunk okozni! 😊
A PandaPiac csapata nevében kívánunk nektek előre is kellemes ünnepeket!

Ha TE is szeretnéd apukádat vagy bármely családtagot egy ilyen Hűthető sörcsapoló gömbbel meglepni, akkor
IDE kattintva
tudod megrendelni!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Hűthető sörcsapoló gömb
10 790 Ft
-9%
9 790 Ft

Ez a praktikus kivitelezésű hűthető sörcsapoló gömb nem hiányozhat a legszórakoztatóbb bulikról és ünnepségekről! Ideális italok felszolgálására és hűtésére, mivel tartozéka egy jeget tartalmazó zárt rekesz, amely hűti az italokat anélkül, hogy a jég beleolvadna a hűteni...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp