Legyünk őszinték!  Időseknek ajándékot venni baromi nehéz!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem kb. mindig dupla fejtőrés az idős rokonoknak az ajándékvásárlás. Soha nem mondják, hogy mire van szükségük és egy, az unokától kapott, összefirkált papírlapnak is örülnek. De azért valljuk be! Ez mégsem az igazi!

A szekrények, a polcok tömve vannak már kisebb-nagyobb ajándéktárgyakkal, a ‘Legjobb MAMA’ bögre is megvolt már, a rajzolásból/gyurmázásból pedig réges-régen kinőttünk. Meg amúgy is! Most már éppen itt az ideje, hogy a nagyszülők, idős rokonok is TÖKÉLETES ajándékot kapjanak! 

Most elhoztam Neked 2018 karácsonyának legjobb időseknek szánt ajándékötleteit, hogy idén NE valami béna meglepetés kerüljön a fa alá!

Zoknihúzó

Az időskor sajnos együtt jár számtalan zavaró, kellemetlen testi tünettel. Nem olyan gyorsak már a mozdulatok, a hát-, és derékfájdalmak szinte állandósulnak. Ezek a problémák pedig a legapróbb mozdulatokat is, mint. pl. a lehajolás, képesek pokollá tenni.

Ha ismerős a helyzet és van olyan idős ember a családodban, aki ezekkel a problémákkal küzd, lepd meg őt ezzel a Zoknihúzóval! Ez a fantasztikus segédeszköz már rengeteg ember életét könnyítette meg!

Azt gondolod, hogy ilyen ajándékot adni ciki? Hadd oszlassam el a kételyeid a Zoknihúzóval kapcsolatban!
Az idősek általában az önállóságuk elvesztését élik meg a legnehezebben. Főleg amikor már a legalapvetőbb dolgokat sem tudják egyedül elvégezni. Ilyen dolog pl. az öltözködés! Sokakat – érthetően – nagyon megvisel, ha segítséget kell kérniük az öltözködésben, mert cikinek, kellemetlennek gondolják. Ilyenkor vagy leküzdik ezeket, és szólnak, hogy a segítségre van szükségük vagy kínok kínját átélve próbálkoznak, szenvednek.

Éppen ezért jó ajándék ez a Zoknihúzó, amivel pillanatok alatt felhúzhatják a zoknijukat, de a csomagban található kampóval még a cipőt is könnyedén fel-, valamint levehetik! A használata rendkívül egyszerű, hihetetlen nagy segítség!

A zoknihúzóval visszaadhatod a szabad mozgás, az önállóság örömét!

A Zoknihúzót a kampóval egyszerűen fel lehet emelni a földről! Az U alakú részre szinte bármilyen zokni könnyedén felhúzható. Miután a zokni felkerült a zoknihúzóra, a kampóval le kell tenni a földre, majd bele kell dugni a lábat, és már fent is van a zokni! Tényleg nagyon egyszerű, mégis rendkívül nagy segítség a hétköznapokban!

A törődés, a kedvesség, az odafigyelés és a segítség soha nem ciki! 

 MEGNÉZEM A ZOKNIHÚZÓT 

Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

Megcsúszás, megbotlás, egyensúlyvesztés! Mindegyik könnyen járhat súlyos sérülésekkel! Attól félsz, hogy idős rokonaiddal ez bármikor megtörténhet? Előzd meg a bajt! Ajándékozd meg őket idén ezzel a Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodóval! 

Ennek a kapaszkodónak a legnagyobb előnye, hogy nem igényel beépítést, így nincs szükség szakemberre, falbontásra, fúrásra-faragásra. A szuper erős tapadókorongoknak köszönhetően a kapaszkodó stabilan és biztonságosan feltapasztható szinte bármilyen felületre, később pedig szükség szerint áthelyezhető.

Például a kádból kiszállás is nehézkes már idős korban, emellett a csúszós padló szintén rengeteg veszélyt rejt magában. Ez a kapaszkodó viszont mindig ott lesz, ahol szükség van rá!  Külsejében egyszerű, igényes kivitelezésű, így bármilyen környezetben megállja a helyét. 

Tudd biztonságban idős szeretteidet! Ezzel a kapaszkodóval könnyen elkerülhetőek a balesetek! 

 MEGNÉZEM A KAPASZKODÓT

Cipzáros kompressziós zokni

Bevizesedő, feldagadó lábak? Állandó fájdalmak? Van megoldás!
Ha van olyan idős szeretted, akit ezek a problémák kínoznak, lepd meg őt ezzel a szuper praktikus és kényelmes Cipzáros kompressziós zoknival és vess véget a kellemetlenségeknek! 

A kompressziós zokni számtalan probléma enyhítésére, megszüntetésére alkalmas. 
A zokni használata segít a vérkeringés javításában, a vízfelhalmozódás és a lábdagadás megelőzésében és kezelésében. A kompressziós zokni viselése ajánlott visszérproblémák megelőzésére és kezelésére is!

A hagyományos kompressziós zoknikkal szemben a legnagyobb előnye a praktikus cipzáros kivitelezés, amely megkönnyíti a fel-, és levételét.  A cipzárnak hála extra kényelmes viselet, az orr nélküli kialakításnak köszönhetően pedig bármilyen lábbelivel hordható!

Szabadítsd meg szeretted a fájdalmaktól és a kellemetlenségektől, ezzel a Cipzáros kompressziós zoknival! 

MEGNÉZEM A KOMPRESSZIÓS ZOKNIT

Masszírozó melegítő zokni

Idős korban gyakori a folyamatosan jéghideg, fázó láb, ami tulajdonképpen természetes velejárója az idősödének, hiszen romlik a vérkeringés. A masszírozó melegítő zokni éppen ezért teli találat, ha idősek megajándékozásáról van szó! 

A zokni alján lévő minta aprólékos gonddal került megalkotásra a reflexológiás pontok figyelembevételével, így járás közben kellemesen masszíroz. A masszázs erősítheti az immunrendszert, csökkentheti a stresszt, növelheti a mentális állóképességet és persze nem utolsó sorban javíthatja a vérkeringést.

Emellett a zokniba szőtt turmalin szálak csodákra képesek! Tapasztalatok szerint fokozhatja a vérkeringést, javíthatja a stressz tűrő képességet, elősegítheti a szellemi éberséget és megerősítheti az immunrendszert. 

Ajándékozz egészséget! Lepd meg szeretted ezzel a Masszírozó melegítő zoknival

MEGNÉZEM A MASSZÍROZÓ MELEGÍTŐ ZOKNIT

 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

18 990 Ft
4 490 Ft
Már csak
19 darab
maradt!
Jelenleg
34
ember nézi!

Fájó derék, hát? Nehezen megy a hajolgatás? A kínzó fájdalom még az öltözködést is megnehezíti? Szerezd be ezt a Zoknihúzó segédeszközt, ami garantáltan megkönnyíti az életed! Segítségével a zok...

Már csak
29 darab
maradt!
Jelenleg
29
ember nézi!

Nehezen megy a kiszállás a kádból? 😕 Megoldást jelentene egy kapaszkodó a fürdőszobában, de nem szeretnél fúrni-faragni és tönkretenni a falat? Ez esetben Neked találták ki a Mobil szupererős ka...

7 990 Ft
3 990 Ft
Már csak
34 darab
maradt!
Jelenleg
27
ember nézi!

Bevizesedő, feldagadó lábak? Állandó fájdalmakkal élsz együtt? Használd a Cipzáros kompressziós zoknit és ints örök búcsút a kínzó fájdalomnak!  A zokni használata segít a vérkeringés javításába...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem