• VR Box virtuális valóság szemüveg
Már csak 3 db maradt! *Nagyon keresett!

VR Box virtuális valóság szemüveg

115 megrendelés

Eddig azt gondoltad, hogy a virtuális valóság egy méregdrága kiváltság ami csak hosszú évek múlva juthat el otthonodba? Ma már egyre több minden készül el 3D-ben, és lassan természetessé válik, hogy 1-1 mozifilmet így néz meg az ember. De mi van az otthoni, átlag felhasználással? Eddig csak méregdrága okostévékkel volt erre lehetőségünk. Ráadásul az nem is adott se elég élményt, se elég szabadságot…

További információért és videóért görgess lejjebb!
Most INGYENES kiszállítással!
19 990 Ft
-75%
4 990 Ft
Vásárlásodhoz aktiváltuk a -1 000 Ft-os kuponodat!

A 3D Virtuális Box-al végre szabad lehetsz és élvezheted a 3D technológia minden előnyét, a virtuális valóságot, anélkül hogy százezreket adnál ki érte.

Nézz az interneten 3D-s videókat, játssz játékokkal teljesen 3D-s környezetben. Olyan élményben lesz részed mintha valóban benne lennél a játékban.

Zárd ki a valóságot és irány a virtuális világ! 

Lépj be a virtuális világba! A szemüveget felveszed, és azonnal rabul ejt a virtuális valóság. Légy Te a felnőtt filmek szereplője! A VR Box-al átlépsz egy új valóságba úgy, hogy közben kizárod a külvilágot.

Bármerre is forogsz a képernyő is arra néz. Nézz pornót úgy, hogy közben Te is benne vagy.
Valami ilyesmit láthatsz, csahogy erre a 3D még rátesz egy lapáttal!

 

A Termék kicsomagolása és bemutatása:

 

3D filmek okostelefonon? – Igen! Tedd kézzelfoghatóvá és vidd magaddal az élményt! Életre kelnek a telefonoddal megjelenített 3D-s filmek.

A Pornhubon több 100 ingyenesen letölthető virtuális valóság filmett találhatunk a “VR” kulcsszóra keresve! Ezen felül az Internet folyamatosan ontja magából a VR tartalmakat felnőtt és normál kategóriában is.

Az eszköz használatához okostelefon, vagy meghatározott méretű okoseszköz szükséges. Az eszköz speciálisan kiképzett lencsékkel (passzív 3D technológia) éri el a 3D hatást. 3D Side by Side videók, filmek megtekintésére alkalmas.

A VR Box-ba max. 163x83mm-es okostelefon, vagy okoseszköz helyezhető el. A 3D VR virtuális valóság szemüveg bármilyen telefonkészülékkel használható, legyen az Android vagy IOS rendszerű.

 

A gumis fejpánttal, kényelmes és praktikus viseletet és használatot biztosít.

 

Hogyan nézz felnőtt videókat a VR Box-al?

1., Töltsd le a FreeVRPlayer alkalmazást telefonodra (Android vagy IOS)

2., Keress rá a VR kulcsszóra a Pornhub.com-on

3., Kattints a VR videó letöltése gombra, ami automatán megnyitja az alkalmazást és elindítja a filmet.

4., Helyezd bele a telefonod a VR Box-ba és máris belépsz egy új valóságba

Minden VR Box-ot diszkrét csomagolásban küldünk, valamint az eszközről sem állapítható meg, hogy felnőtt tartalmakhoz készült.

 

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem