• Laptok és tablet tartó állvány
  • Laptok és tablet tartó állvány
  • Laptok és tablet tartó állvány
  • Laptok és tablet tartó állvány
  • Laptok és tablet tartó állvány
  • Laptok és tablet tartó állvány
  • Laptok és tablet tartó állvány

Nexstand laptop és tablet állvány

Cikkszám: A151
32 megrendelés

Te is unod már, hogy egy egésznapos laptozás után fáj a hátad?

Itt a megoldás! Könnyű és praktikus laptop és tablet állvány. 1 másodperc alatt kinyitható és összezárható. Egy kar segítségével úgy állíthatod be, ahogy neked kényelmes, és többé nem kell görnyedni a laptop előtt, ezzel is kímélve a hátadat.

Minden mai, általános méretű laptopot és tabletet támogat, amely nagyobb, mint 27,5 cm. Könnyű, mindössze 240 gramm, de anyagának köszönhetően nagy teherbírású és időtálló. 1 másodperc alatt kinyithatod és a neked megfelelő magasságúra állíthatod.

További információért görgess lejjebb!
Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

A Nexstand laptop állvány megalkotáskor, a készítők főleg a mobilitást vették figyelembe. 1 másodperc alatt kinyithatod és összecsukhatod. Összezárva csak 35,4 cm x 4 cm x 4 cm, így kényelmesen elfér a laptopod mellett. Attól sem kell félned, hogy összekarcolja a laptopodat, hiszen a csomag tartalma egy tároló tasak is, amiben a NextStand laptop állványt szállíthatod.

Laptok és tablet tartó állvány

Nem kell többé görnyedned laptopozás közben. Egy kar segítségével 7 magasság közül tudsz választani. Minden 27,5 cm-nél nagyobb laptopot és tabletet rá tudsz helyezni. Műanyag tartó fülei úgy lettek kialakítva, hogy ne okozzanak karcolásokat vagy sérüléseket készülékeden. Könnyű belehelyezni a tartófülbe a készüléket, amely nagyfokú stabilitást biztosít. Garantáltan nem fog mozogni gépelés közben.

 

Még nincsenek értékelések.

„Nexstand laptop és tablet állvány” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 2-án történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp