• Boost szörf gördeszka
  • Boost szörf gördeszka
  • Boost szörf gördeszka
  • Boost szörf gördeszka
  • Boost szörf gördeszka
  • Boost szörf gördeszka
Már csak 57 db maradt! *Nagyon keresett!

Boost szörf gördeszka

34 megrendelés

Szeretnél szörfözni az utcán? Rajongsz az extrém sportokért? 

Szerezd be a Boost szörf gördeszkát, amely segít megtapasztalni a szörfözés élményét a szilárd talajon. A szabadidőd minden vele töltött percét élvezetessé teszi!

További információért és videóért görgess lejjebb!
19 990 Ft
-45%
10 990 Ft
Vásárlásodhoz aktiváltuk a -1 000 Ft-os kuponodat!

A sport és az egészségtudatos életmód szerepe az életben megkérdőjelezhetetlen. Az emberek gyakran csak olyan sportokat űznek szívesen, amely szórakoztatja is őket, ez a gyerekere kiváltképp igaz. Ezzel a mesés deszkával egész biztos, hogy nem nyúlsz mellé, ha gyermeked meg szeretnéd lepni valami igazán különlegessel.

A termék két kerékkel és két ellenálló deszkarésszel rendelkezik, melyeket egy fémrúd kapcsol egymáshoz. Ez a mesés gördeszka biztosan elnyeri tetszését a waveboard és a szörfdeszkázás rajongóinak.

Kiváló kezdőknek és tapasztaltabb használóknak egyaránt, ugyanis alkalmas a leghihetetlenebb mozdulatsorok kivitelezéséhez is. Jár hozzá egy füles tároló táska, hogy megkönnyítse a szállítást.

Jellemzők

  •  Méretei: kb. 87 x 22,5 x 15 cm.

Még nincsenek értékelések.

„Boost szörf gördeszka” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 4-én történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp