Rántott hús, sült krumpli olaj nélkül? Sima ügy! Tudtad, hogy számtalan étel elkészíthető olaj nélkül is? A titok a forró levegő! 😎

Az Air Fryer – Olaj nélküli forrólevegős sütővel megreformálhatod az életed anélkül, hogy bármiről is le kéne mondanod!

 

A forró levegő egyenletes sütést és puhulást eredményez, így akár 80%-kal kevesebb olaj felhasználásával készítheted el a család kedvenceit! 

 Étkezz egészségesebben, lemondások nélkül! Készítsd el kedvenceid a forró levegő erejével, és felejtsd el az olaj vagy zsír plusz kalóriáit!

✓ Élvezd az olajmentes, intenzív ízeket! 

✓ Spórolj pénzt! Ezentúl nem kell literszámra venned az olajat!

✓ Nem lesz mindent beterítő, kellemetlen olajszag az egész lakásban! 

✓ Kényelmesebb főzést garantál! Nem kell folyton mellette állnod és a kicsapódó forró olaj sem fog megégetni!

 

Rántott hús, sült krumpli, panírozott zöldségek, halrudacska? Csak Rajtad áll! Számos finomság könnyedén elkészíthető az Air Fryer – Olaj nélküli forrólevegős sütőben, így biztosan konyhád nélkülözhetetlen részévé fog válni!

Letisztult, elegáns dizájn jellemzi, így minden stílusú konyhába jól passzol, emellett technikai részleteiben a kényelmes, könnyű használatra lett tervezve!

✓ Állítható hőmérséklet-szabályozójának köszönhetően mindig az ideális hőfokon süthetsz! Szinte bármit elkészíthetsz benne!

✓ Időzítőjének hála nem kell folyamatosan mellette állnod és figyelned!

 Hőálló fogantyúval rendelkezik, hogy biztonságosan ki tudd venni a sütőkosarat!

✓ Könnyen tisztítható. Kosara akár mosogatógépben is mosható!

 Használata rendkívül könnyedén elsajátítható! 

Na, kipróbálod? ITT most kedvezményes áron lehet a Tiéd! 😉👇

Megnézem közelebbről

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp