Zseniális kertszépítő ötletek, amiket azonnal meg akarsz majd valósítani

Amikor beköszönt a jó idő, kisüt a nap, tengerkék az égbolt és zöldellenek a növények, talán Te is érzel némi késztetést arra, hogy a természettel együtt az otthonod/kerted is felfrissüljön. Ilyenkor érdemes belevágni abba a bizonyos tavaszi kertszépítésbe!

Nincs értelme tovább húzni az időt, hisz hamarosan a kert, az udvar lesz a családi, baráti összejövetelek fő helyszíne. Itt az ideje elkezdeni a kert környezetének kicsinosítását!

Olvass tovább a kertszépítő ötletekért, hogy biztosan ki tudd választani a számodra legideálisabb darabokat!

A közlekedő utakat érdemes valamilyen kültéri burkolattal lefedni, mely lehet térkő vagy esetleg strapabíró kültéri padlólap.

A kőhatású dizájn jól illeszkedik a természetbe, ezáltal bármelyik kertbe is. Amellett, hogy az ilyen típusú járólapok lerakása egyszerűen és gyorsan megoldható, időjárásálló anyaguknak köszönhetőn az év bármely napján használható.

Kerti járólap - kőmintás Kerti járólap

Különféle virágágyás szegélyekkel könnyedén elhatárolhatod a virágágyást, a kerti utat, a veteményest vagy pázsitot is. Ezek remekül hozzájárulnak az igényes és esztétikus megjelenéshez.

Virágágyás kerítés szett Virágágyás szegély - tégla mintás

Ha nem szeretnéd, hogy kedves vagy kevésbé kedves szomszédaid átlássanak hozzád, akkor érdemes lehet belátásgátló kerítést beszerezned, mely azon túl, hogy egy dekoratív elem, véd a szél, a por, a zaj, a levelek vagy a kíváncsi szomszédok ellen is.

Bambusz kerítés 100x300 cm

Kertszépítéskor különösen fontos a kültéri világítás kialakítása is. Legkedveltebb típusuk a szolár lámpák, melyek sötétedéskor automatikusan bekapcsolnak, napkeltekor pedig kikapcsolnak.

Ezeket a szolár lámpákat nem csak irányfényként, hanem dekorációként is használhatod a kertben, ráadásul többféle típusban, méretben és kialakításban kaphatók.

2023-ban a legnépszerűbb a leszúrható, katicás szolár lámpa, másik kedvelt, de eltérő kialakítású lámpa a süllyeszthető, lépésálló LED-es szolár lámpa!

Katicás LED-es szolár lámpa 75x60x156 mm LED-es süllyeszthető, lépésálló szolár lámpa

Ha pedig még egy kis extrával dobnád fel az udvarod, akkor szórd szét a kertben, a virágcserepekben ezeket a világító dekorkavicsokat, melyek garantáltan egyedivé varázsolják portádat.

Világító dekorkavics - 100 db

A kerti szobrok és a nem hétköznapi virágcserepek igazán különleges hangulatot tudnak teremteni az udvaron, legyen szó elegáns, ünnepélyes vagy éppen vidám megjelenésről – ez választás függvénye.

Manós, csigás dekoratív szobor – 22x22x34 cm Kislányos dekoratív virágcserép – 36,5×20,5×33 cm

Ne feledkezz meg a kerti bútorokról sem, mely a kényelmet szolgálják különböző eseményeken, összejöveteleken.

Ha a saját gondolataidban szeretnél nyugodtan elmerülni, akkor szuper választás lehet egy kerti pad vagy kerti hintaágy is, de ha nagyobb összejöveteleket is tervezel, akkor egy több férőhelyes garnitúrát érdemes beszerezned.

GardenLine Kerti pad - Rózsa - 122 x 56 x 74 cm Fémvázas kerti hintaágy GardenLine rattan hatású kerti bútor szett – Asztal + Pad + 2 db szék – Fekete+Bézs

Extra tipp: Rózsafuttató segítségével hangulatot és romantikát vihetsz a kertedbe! Rengeteg futó- és kúszónövény kivirágoztatásához alkalmas, legyen szó futórózsáról, borostyánról és egyéb pompás színekben virágzó növényről.

Boltíves rózsafuttató keret 136x38x240 cm

Ha csak egyet is megvalósítasz ezekből az ötletekből, már akkor is sokkal szebb látvány fogad majd, amikor kilépsz az ajtódon. 🙂

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kerti járólap
3 690 Ft

Strapabíró műanyagból készült kerti padlólap, amely ideális lehet teraszok, grillhelyek, kerti ösvények, verandák burkolására. Rugalmas anyagának köszönhetően felveszi a földfelszín formáját, kiváló ütéselnyelő képességgel rendelkezik. A felületén elhelyezett apró bo...

Világító dekorkavics - 100 db
2 290 Ft
-30%
1 590 Ft

Szereted a különleges dekorációkat? Feldobnád valamivel az udvarod, vagy a szobában tartott növényeidet? Használj Világító dekorkavicsot, ami garantáltan különlegessé és egyedivé varázsolja a dolgokat! Használhatod az udvarban szétszórva, vagy benti virágok cserepében...

Fémvázas kerti hintaágy
37 790 Ft
-4%
35 990 Ft

Pihenés a kertben vagy a teraszon? Szerezd be ezt a szuper Fémvázas kerti hintaágyat, és sziesztázz a szabadban! 🙂 2 személy számára kényelmes. Párnázott ülőfelület és háttámla. Dönthető árnyékolótető. Erős váz és rugók. Tökéletes választás udvarra, nagyo...

Boltíves rózsafuttató keret 136x38x240 cm
5 990 Ft

Ez a kiváló minőségű boltíves rózsafuttató keret gyönyörűen mutat majd a kertedben! Sötét színű, ennek köszönhetően passzol a legtöbb dekorhoz.

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp