Szeretnél formába lendülni és megszabadulni pár kilótól? Nem szeretnéd, hogy az őszi-téli időszakban felszaladjanak rád a kilók? Az ugrabugrálást nem neked találták ki, edzőterembe pedig nem szeretnél menni?

Ez a Spinning bicikli a tökéletes választás számodra! 😉

Spinning bicikli kezdőknek

Ezzel a szuper szobabiciklivel bomba formába lendülhetsz, de szinten tartáshoz, állóképesség növeléshez is tökéletes választás! Edzési időtől és intenzitástól függően akár 500-800 kalóriát is elégethetsz alkalmanként! A Spinning bicikli nagy előnye, hogy kezdőknek, nagyobb súlyfelesleggel rendelkezőknek és idősebbeknek is ideális, hiszen kevésbé terheli az ízületeket, mint például a futás.

Csak pattanj rá amikor időd engedi és indulhat is a formálódást! Tekerés közben hallgathatsz zenét vagy akár kedvenc sorozatod is nézheted, így gyorsabban fog telni az idő és az esetleges mélypontokon is könnyebben átlendülhetsz! Kanapén fekvés, chips evés az esti filmnél? Nem-nem! Helyette tekerj, és majd csak úgy olvadnak le rólad a kilók! 💪😉

Spinning bicikli kezdőknek

Előnyei:

✔ A lendkerék ellenállását egyszerűen, egy manuálisan szabályozható csavar segítségével állíthatod. A pedálok pántokkal vannak ellátva, ezáltal biztonságosabban használható.

✔ Teljesen személyre szabható, állítható ülés és kormány magassággal.

✔ Informatív LCD kijelzővel rendelkezik.

✔ Masszív formatervezés és biztonságos használat.

Használd rendszeresen és az eredmény biztosan nem marad majd el! 🎉

  Kell egy Nekem! 

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp