Szeretnél formába lendülni és megszabadulni pár kilótól? Nem szeretnéd, hogy az őszi-téli időszakban felszaladjanak rád a kilók? Az ugrabugrálást nem neked találták ki, edzőterembe pedig nem szeretnél menni?

Ez a Spinning bicikli a tökéletes választás számodra! 😉

Spinning bicikli kezdőknek

Ezzel a szuper szobabiciklivel bomba formába lendülhetsz, de szinten tartáshoz, állóképesség növeléshez is tökéletes választás! Edzési időtől és intenzitástól függően akár 500-800 kalóriát is elégethetsz alkalmanként! A Spinning bicikli nagy előnye, hogy kezdőknek, nagyobb súlyfelesleggel rendelkezőknek és idősebbeknek is ideális, hiszen kevésbé terheli az ízületeket, mint például a futás.

Csak pattanj rá amikor időd engedi és indulhat is a formálódást! Tekerés közben hallgathatsz zenét vagy akár kedvenc sorozatod is nézheted, így gyorsabban fog telni az idő és az esetleges mélypontokon is könnyebben átlendülhetsz! Kanapén fekvés, chips evés az esti filmnél? Nem-nem! Helyette tekerj, és majd csak úgy olvadnak le rólad a kilók! 💪😉

Spinning bicikli kezdőknek

Előnyei:

✔ A lendkerék ellenállását egyszerűen, egy manuálisan szabályozható csavar segítségével állíthatod. A pedálok pántokkal vannak ellátva, ezáltal biztonságosabban használható.

✔ Teljesen személyre szabható, állítható ülés és kormány magassággal.

✔ Informatív LCD kijelzővel rendelkezik.

✔ Masszív formatervezés és biztonságos használat.

Használd rendszeresen és az eredmény biztosan nem marad majd el! 🎉

  Kell egy Nekem! 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Spinning bicikli kezdőknek
59 990 Ft

Felkészülni! Rajt! A Spinning bicikli mozgásba hoz! A spinning napjaink egyik legkiválóbb kardió edzése, amellyel egyszerre fejleszthetjük állóképességünket és formálhatjuk testünket.  A kezdő Spinning biciklivel otthonodban is edzhetsz! Manuálisan állítható elle...

Kedves Vásárlóink! Sajnálattal tudatjuk, hogy jelenleg ügyfélszolgálatunk technikai problémák miatt nem üzemel! Kérjük, email üzenetben vegyék fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük szíves megértésüket.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp