Tavaszi nagytakarítás

A tavaszi nagytakarítás fogalma bizonyára számodra sem ismeretlen. Amikor beköszönt a jó idő, kisüt a nap, tengerkék az égbolt és zöldelnek a növények, talán Te is érzel némi késztetést arra, hogy a természettel együtt Te is és az otthonod is felfrissüljetek. Ilyenkor érdemes belevágni abba a bizonyos tavaszi nagytakarításba!

Te melyik csoportba tartozol? Azok táborát erősíted, akik füttyögve, zenét hallgatva, dalolászva sikálják ragyogóvá a ház minden zegét-zugát? Esetleg Te vagy az az ember, aki a takarítás folyamatát a hátad közepére sem kívánod, de a tiszta, illatos és rendzett lakás olyan jóleső, kellemes érzéssel tölt el, hogy ezekért aláveted magad a kínkeserves procedúrának?

Bármelyik csoporthoz is tartozol, ha szeretnéd patyolattiszta, üde és friss otthonnal és egyben újult erővel indítani a tavaszt, akkor ez most Neked szól! Olyan gépeket gyűjtöttem össze, amelyekkel játszi könnyedséggel, mégis maximális hatékonysággal végezheted el a takarítást! Na és persze nem csak a tavaszi nagytakarításnál veheted hasznukat, a későbbieknek is segítenek majd a rend és tisztaság megtartásában! 🤩

Cecotec Conga ThunderBrush 520 Álló Porszívó 600W

A Cecotec Conga ThunderBrush 520 ciklonos porszívóval egy pillanat alatt kitakaríthatod az otthonod! A kiváló szívóerőnek és a porzsák nélküli kialakításnak köszönhetően játszi könnyedséggel varázsolhatsz tisztaságot. 2 az 1-ben kialakításának köszönhetően használtod álló és kézi porszívóként is, így a padló tisztításán túl morzsaporszívóként, az asztal, kanapé vagy rések tisztítására is tökéletes! Nagy hatékonyságú, professzionális HEPA szűrővel is ellátták, mely kiszűri a por és az allergén anyagok 99,9%-át.

Ezzel a kompakt és praktikus 2 az 1-ben porszívóval a makulátlan tisztaság garantált! Szerezd be most és hagyd, hogy megkönnyítse a tavaszi, illetve a mindennapos takarítást!

Megnézem közelebbről »


Cecotec Conga Wet&Dry TotalClean Porszívó 1400W

Cecotec Conga Wet&Dry TotalClean Porszívó száraz és nedves porszívózásra is alkalmas, így segítségével szinte bármilyen szennyeződést, koszt eltüntethetsz, minden típusú felületről, legyen szó akár bel-, akár kültéri takarításról. Fúvó funkcióval is rendelkezik, így a használatával akár a teraszon, erkélyen felgyűlt levélkupacot is pillanatok alatt, könnyedén eltüntetheted.

Cecotec Conga Wet&Dry TotalClean Porszívó 1400W

Cecotec Conga Wet&Dry TotalClean Porszívóval ezentúl professzionálisan végezheted el az otthonod és a ház körüli takarítást!

Megnézem közelebbről »


Cecotec Conga PowerAsh 1200 Steel Hamuporszívó 1200W

Ez a prémium Hamuporszívó egész évben hű társ, de a tavaszi nagytakarítás idején különösen nagy hasznát veheted! Használható a kandalló, a grill vagy akár a szőnyegek, műhelyek és garázsok tisztítására is, hiszen az XXL fúvóka és a nagy bivalyerős szívóerőnek köszönhetően elbánik például üvegtörmelékkel, építési törmelékkel vagy fűrészporral is. A TripleFiltering Pro szűrője eltávolítja a por 99,98%-át. A porszívó egy 20 literes tartállyal lett felszerelve, ezért nem kell gyakran kitisztítani, ha mégis arra kerülne a sor, pillanatok alatt kiüríthető a tartálya.

Cecotec Conga PowerAsh 1200 Steel Hamuporszívó 1200W

Na ezzel a szuper hamuporszívóval aztán tényleg mindenhol tisztaságot varázsolhatsz!

Megnézem közelebbről »


Cecotec HydroSteam 1040 Active&Soap Gőztisztító 1100W

Ezzel a gőztisztítóval megkoronázhatod a tisztaságot! A gőz elképesztő erővel tisztít, elbánik a makacs szennyeződésekkel, ráadásul fertőtleníti is. Kialakításának köszönhetően a padló tisztításán túl kézi gőzölőként is használható, így a háztartás számos területén használható; legyen szó a konyha vagy a fürdőszoba fertőtlenítéséről, esetleg az ágybetét felfrissítéséréről.

Cecotec HydroSteam 1040 Active&Soap Gőztisztító 1100W

A Cecotec HydroSteam 1040 Active&Soap Gőztisztító a lakás tisztaságának, tisztán tartásának elengedhetetlen eszköze, amivel felteheted az i-re azt a bizonyos pontot, már ami a tavaszi nagytakarítást illeti.

Megnézem közelebbről »


Remélem, hogy sikerült meghoznom a kedved a takarításhoz! Tedd rendbe az otthonod, varázsolj tisztaságot mindenhol és várd üdén, frissen a jó időt! 😊

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Cecotec Conga Wet&Dry TotalClean Porszívó 1400W
47 890 Ft
-26%
34 990 Ft

Emeld magasabb szintre a takarítást! A Cecotec Conga Wet&Dry TotalClean Porszívóval ezentúl professzionálisan végezheted el az otthonod takarítását! Száraz és nedves porszívózásra is alkalmas, mely szinte bármilyen típusú szennyeződést felszív minden típusú felületrő...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp