Vészesen közeledik a karácsony, de még nem tudod, hogy mivel lepd meg idős(ebb) szeretteidet? Gondolom Te is sokszor hallottad tőlük, hogy „Ne vegyél semmit!” vagy „Nincs szükségem semmire!” mondatokat.

Ne higgy nekik! Biztosan vannak olyan dolgok, aminek örülnének, csak nem akarják elárulni. Egy biztos: az ajándék, amit átadsz, hasznos legyen! 

Nézd csak, most mutatok néhány szuper tippet, amivel megkönnyítheted idősebb szeretteid mindennapjait! Hisz’ a törődés, a kedvesség, az odafigyelés és a segítség soha nem ciki!

Zoknihúzó

Az időskor sajnos együtt jár számtalan zavaró, kellemetlen testi tünettel. Nem olyan gyorsak már a mozdulatok, a hát-, és derékfájdalmak szinte állandósulnak. Ezek a problémák pedig a legapróbb mozdulatokat is, mint például a lehajolás, képesek pokollá tenni.

Ha ismerős a helyzet és van olyan idős ember a családodban, aki ezekkel a problémákkal küzd, lepd meg őt ezzel a Zoknihúzóval! Ez a fantasztikus segédeszköz már rengeteg ember életét könnyítette meg!

Pillanatok alatt felhúzhatják vele a zoknijukat, de a csomagban található kampóval még a cipőt is könnyedén fel-, valamint levehetik! A használata rendkívül egyszerű, hihetetlen nagy segítség!

Zoknihúzó

zoknihúzóval visszaadhatod a szabad mozgás, az önállóság örömét!

IDÉN ZOKNIHÚZÓT AJÁNDÉKOZOK!


Láthatatlan Hallókészülék

Ha van olyan idős szeretted, aki alig hallja, hogy mit mondasz neki, vagy alig hallja a TV-t, akkor lepd meg őt a Láthatatlan Hallókészülékkel! Bár nem számít tipikus karácsonyi ajándéknak, de abban biztos lehetsz, hogy nagy segítség lesz neki!

Ez az aprócska kis szerkezet észrevétlenül lapul meg a fülben és felerősít minden hangot! Ezentúl nem kell a beszélgetések során folyton visszakérdeznie a megajándékozottnak!

Láthatatlan Hallókészülék

Könnyítsd meg szeretted mindennapjait ezzel a Láthatatlan Hallókészülékkel!

IDÉN LÁTHATATLAN HALLÓKÉSZÜLÉKET AJÁNDÉKOZOK!


Cipzáros kompressziós zokni

Bevizesedő, feldagadó lábak? Állandó fájdalmak? Van megoldás!
Ha van olyan idős szeretted, akit ezek a problémák kínoznak, lepd meg őt ezzel a szuper praktikus és kényelmes Cipzáros kompressziós zoknival és vess véget a kellemetlenségeknek!

A kompressziós zokni számtalan probléma enyhítésére, megszüntetésére alkalmas. 
A zokni használata segít a vérkeringés javításában, a vízfelhalmozódás és a lábdagadás megelőzésében és kezelésében. A kompressziós zokni viselése ajánlott visszérproblémák megelőzésére és kezelésére is!

Cipzáros kompressziós zokni

Szabadítsd meg szeretted a fájdalmaktól és a kellemetlenségektől, ezzel a Cipzáros kompressziós zoknival! 

IDÉN KOMPRESSZIÓS ZOKNIT AJÁNDÉKOZOK!


Masszázspárna

Biztosan Te is hallottad már “panaszkodni” idősebb rokonod arról, hogy itt fáj, ott fáj… Ha izomfájdalmak gyötrik szerettedet, akkor a Masszázspárnánál – mint egy kényeztető ajándék – keresve sem találsz jobbat!

Ezzel a szuper Masszázspárnával jól átmasszíroztatható bármelyik testrész; akár ülve akár fekve is használható! A 4 db beépített masszázsgörgő elősegíti az izmok ellazítását, azok gyógyulását; ráadásul felfrissíti a megfáradt izmokat, javítja a vérkeringést és elősegíti az alvást!

Mint látod, a masszázsnak számtalan jótékony hatása van, amelyeket most szeretted is korlátlanul, szabadon élvezhet!

Masszázspárna

Ajándékozz kényeztető élményt, válaszd a Masszázspárnát!

IDÉN MASSZÁZSPÁRNÁT AJÁNDÉKOZOK!


Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

Megcsúszás, megbotlás, egyensúlyvesztés! Mindegyik könnyen járhat súlyos sérülésekkel! Attól félsz, hogy idős rokonaiddal ez bármikor megtörténhet? Előzd meg a bajt! Ajándékozd meg őket idén ezzel a Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodóval! 

Ennek a kapaszkodónak a legnagyobb előnye, hogy nem igényel beépítést, így nincs szükség szakemberre, falbontásra, fúrásra-faragásra. A szuper erős tapadókorongoknak köszönhetően a kapaszkodó stabilan és biztonságosan feltapasztható szinte bármilyen felületre, később pedig szükség szerint áthelyezhető.

Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

Tudd biztonságban idős szeretteidet! Ezzel a kapaszkodóval könnyen elkerülhetőek a balesetek! 

IDÉN FÜRDŐSZOBAI KAPASZKODÓT AJÁNDÉKOZOK!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

9 990 Ft
3 990 Ft

Fájó derék, hát? Nehezen megy a hajolgatás? A kínzó fájdalom még az öltözködést is megnehezíti? Szerezd be ezt a Zoknihúzó segédeszközt, ami garantáltan megkönnyíti az életed! Segítségével a zok...

11 990 Ft
6 490 Ft

Már nem hallasz mindent olyan tisztán, mint a régi időkben? Mindig vissza kell kérdezned, mert nem hallottad a lényeget? Javíts a hallásodon a Láthatatlan hallókészülék segítségével! Ennek a kés...

7 990 Ft
4 500 Ft

Bevizesedő, feldagadó lábak? Állandó fájdalmakkal élsz együtt? Használd a Cipzáros kompressziós zoknit és ints örök búcsút a kínzó fájdalomnak!  A zokni használata segít a vérkeringés javításába...

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Az illetékes kollégák jelenleg dolgoznak a hiba elhárításán. Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk! Megértését köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp