Itt a nyár! Sokan vártuk már ezt a jó időt, de valahogy mindig megfeledkezünk egy fontos dologról.

A nyárral együtt megérkezett a szúnyogok időszaka is. Kellemetlen csípések, égő, viszkető érzés, na meg persze a piros pöttyök.

Ugye Téged is számtalanszor bosszantottak már például alvás, kirándulás, kempingezés közben?

Mit teszünk ilyenkor? Elmegyünk a legközelebbi üzletbe, ahol veszünk egy szúnyogriasztó spray-t. Nos, ez nem túl jó módszer a rovarok távol tartására, hiszen hatásuk szinte a spray kifújásával egy időben elillan. Ráadásul néhány kutatásból az derült ki, hogy inkább odavonzzák, nem pedig elriasztják az irritáló kis zümmögőket.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a riasztó- és irtószerek használata akár komoly egészségügyi kockázatot is jelenthetnek. A különböző hatóanyagok egyeseknél allergén, irritáló hatást válthat ki. Ki tudja, lehet pont nálad!?

Most hoztam 2 olyan terméket, melyekkel hatékonyan, környezetkímélő módon szabadulhatsz meg a dühítő rovaroktól.

Profi szúnyogirtó lámpa

A Profi szúnyogirtó lámpával biztosíthatod a nyugodt alvást! A lámpa 365 nm hullámhosszú UV fénye szinte mágnesként vonzza a szúnyogokat! A készülékben található nagy teljesítményű szívó ventilátor pillanatok alatt magához szippantja őket.

Hogy miért jó ez a módszer? Azért, mert a Profi szúnyogirtó lámpa teljesen biztonságos és környezetbarát megoldást, hiszen egy fizikai szúnyogirtó technika. Nyugalom, az emberekre és az állatokra nincs veszéllyel!

Profi szúnyogirtó lámpa

MEGNÉZEM

Szúnyogriasztó karkötő

Egy másik hatásos módszer lehet a Szúnyogriasztó karkötő használata, mely ugyancsak környezetbarát és 100%-ig biztonságos megoldást nyújt.

A karkötő úgy lett megtervezve, hogy a speciális rekesze különféle illóolajokat tartalmaz, például citronella olaj, teafaolaj, levendulaolaj, stb. Úgymond a „természet erejével” szabadulhatsz meg a szúnyogoktól.

A Szúnyogriasztó karkötő tökéletesen használható kinti és benti tevékenységekhez is, rendkívül kényelmes, ellenálló és vízálló.

Szúnyogriasztó karkötő

MEGNÉZEM

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Szúnyogriasztó karkötő
1 190 Ft-tól
Akár -31%
890 Ft-tól

Utálod a viszkető szúnyogcsípéseket? Megőrülsz a körülötted zümmögő szúnyogoktól? Ezentúl nem kell idegeskedned miattuk, ha Szúnyogriasztó karkötőt viselsz!  Ez a karkötő hatékony a szúnyogok, rovarok és a tigrisszúnyogok ellen is! Illata elriasztja a rovarokat. Mostan...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp