Én imádom a tavaszt, a nyár pedig a kedvenc évszakom. Amint a kinti hőmérséklet stabilan 20+°C körül mozog, én vagyok a világon a legboldogabb ember, de amint szembetalálkozok az első szúnyoggal az évben, a jókedvem máris alábbhagy! Teljesen kivagyok a rengeteg szúnyogtól! Zümmögnek, nem hagynak aludni, csípnek, fájdalmas, állandóan viszkető sebet okoznak, ráadásul egyre több helyen olvasni, hogy új, akár veszélyes betegségeket terjesztő szúnyogok is megjelen(het)tek hazánkban.

U-T-Á-L-O-M őket! 😡
Ha ezzel Te sem vagy másképp, akkor a legjobb helyen jársz! 😉

Most mutatok neked 9 olyan király terméket, amikkel örökre elfelejtheted a zümmögést, a csípéseket! 😎👌

Szúnyogriasztó karkötő

Ha szabadtéri programról, kirándulásról van szó, akkor ahelyett, hogy veszélyes és iszonyatosan büdös spraykkel fújkálnád magad és a családod, válaszd a természet erejét! Ez a szuper Szúnyogriasztó karkötő illóolajokkal tartja távol tőletek a szúnyogokat!  Nincs benne semmiféle veszélyes vegyszer, így gyerekeknek (3 éves kortól) is tökéletes választás!

Szúnyogriasztó karkötő

Vidám, színes, kényelmes, biztonságos és hatékony megoldás szúnyogok ellen! 

  Irány a bolt! 🛒 

Ultrahangos szúnyogriasztó karkötő

Ez az Ultrahangos szúnyogriasztó karkötő megjelenésében hasonlít az előbb megismert karkötőhöz, de működésében mégis teljesen más. Ez a karkötő ultrahang hullámok segítségével tartja távol a kis vérszívókat és segít csípések nélkül eltölteni a szabadban az időt! Praktikus kialakításának köszönhetően számtalanszor használható, hiszen tölthető. Kényelmes viselet, vízálló és strapabíró.

Ultrahangos szúnyogriasztó karkötő

Felejtsd el a vegyszereket! Használd ezt az Ultrahangos szúnyogriasztó karkötőt, ami áthatolhatatlan réteget von majd köréd és a szúnyogokat még csak látni sem fogod! Tökéletes választás kirándulásokra, kültéri programokra!

  Irány a bolt! 🛒 

Mágneses szúnyogháló függöny ajtóra

Többé be nem tehetik a lábukat az otthonodba a hívatlan vendégek! Ez a Mágneses szúnyogháló függöny kint tartja a szúnyogokat, legyeket, darazsakat és egyéb rovarokat! Praktikus kialakításának köszönhetően kinyitásával, bezárásával sem kell bajlódni!

Mágneses szúnyogháló függöny ajtóra

A friss levegőt és a fényt engedi csak be, a rovarokat nem! Tartsd kint a betolakodókat vegyszerek nélkül! 

  Irány a bolt! 🛒 

Öntapadós szúnyogháló cipzáros nyílással

Ez a ablakra helyezhető szúnyogháló nem egy szokványos darab, ugyanis található rajta egy cipzár, amit elhúzva könnyedén meglocsolhatod a párkányon található növényeket! Öntapadós, így felhelyezése hihetetlenül egyszerű!

Öntapadós szúnyogháló cipzáros nyílással

Az ablakon besurranó rovarokat, bogarakat is elfelejtheted, ha beszerzed ezt a szúnyoghálót!

  Irány a bolt! 🛒 

Vákuumos szúnyogcsapda

Vákuumos szúnyogcsapdával könnyedén megszabadulhatsz az irritáló kis rovaroktól! Különleges UV fénye a készülékhez vonzza őket és vákuumos technológiája révén többet nem engedi őket. A készülék 4 db UV LED fénye (360-400 nm) mágnesként vonzza a csapdához a szúnyogokat! A nagy teljesítményű szívó ventilátor pedig pillanatok alatt magához szippantja a szúnyogokat!

Könnyen hordozható, praktikus kialakítású! Elsősorban beltérre ajánlom, de kültéren is használható! Rendkívül csendes, így nem zavar majd pihenés és alvás közben sem!

  Irány a bolt! 🛒 

Elektromos UV szúnyogcsapda

Ez az Elektromos UV szúnyogcsapda szuper hatékony és kialakításának köszönhetően mutatós is! Az UV fény a csapdához hívogatja a szúnyogokat, majd a nagy teljesítményű szívóventilátor beszippantja őket! Vegyszermentes és hatékony megoldás bel- és kültéren egyaránt!

Elektromos UV szúnyogcsapda

Fizikai szúnyogirtó technika, így emberek és állatok számára teljesen biztonságos! Nincs elektromos zaj, vegyi és sugárzó anyagok. Nyugodtan használható éjjel és nappal!

  Irány a bolt! 🛒 

Asztali UV rovarcsapda

Ez a praktikus Asztali UV rovarcsapda megszabadít az idegesítő bogaraktól! Működési elve rendkívül egyszerű! A kellemetlen szárnyas rovarokat (pl. a szúnyogokat) és kis légyféléket az ultraibolya fény vonzza. Útjukon a fényforrás felé neki repülnek a feszültség alatt lévő elektródának, és az gyorsan, fájdalommentesen és higiénikusan megöli őket.

Asztali UV rovarcsapda

Tedd “bogármentessé” a kint töltött időt! 

  Irány a bolt! 🛒 

Elektromos szúnyogirtó lámpa

Ez az Elektromos szúnyogirtó lámpa megszabadít az idegesítő rovaroktól! Segítségével a kültéri programokat, teraszon pihenést szúnyogok nélkül élvezheted!

Elektromos szúnyogirtó lámpa

Szabadulj meg tőlük hatékony és villámgyors módon az Elektromos szúnyogirtó lámpa segítségével!

  Irány a bolt! 🛒 

Szúnyogriasztó mennyezeti lámpa

Grillezés, éjszakába nyúló beszélgetések a teraszon? Ezentúl egyiket sem ronthatják el az idegesítő vérszívók! Szúnyogriasztó mennyezeti lámpának erős 800 lm-es fénye és 3 fénybeállítása van: meleg LED-fény, fehér UV-fény és lila UV-fény. A LED és az UV fények külön-külön vagy együttesen használhatóak a rovarok elriasztására, így azok nem ronthatják el az estét!

Ez a Szúnyogriasztó mennyezeti lámpa megmenti a szabadtéri eseményeket, programokat!

  Irány a bolt! 🛒 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Szúnyogriasztó karkötő
1 190 Ft-tól
Akár -31%
890 Ft-tól

Utálod a viszkető szúnyogcsípéseket? Megőrülsz a körülötted zümmögő szúnyogoktól? Ezentúl nem kell idegeskedned miattuk, ha Szúnyogriasztó karkötőt viselsz!  Ez a karkötő hatékony a szúnyogok, rovarok és a tigrisszúnyogok ellen is! Illata elriasztja a rovarokat. Mostan...

Asztali UV rovarcsapda
3 090 Ft
-12%
2 690 Ft

Dupla tápellátással rendelkező asztali UV rovarcsapda. A kellemetlen csípő szárnyas rovarokat (pl. a szúnyogokat) és kis légyféléket az ultraibolya fény vonzza. Útjukon a fényforrás felé nekirepülnek a feszültség alatt lévő elektródának, és az gyorsan, fájdalommentesen...

Elektromos szúnyogirtó lámpa
3 090 Ft
-12%
2 690 Ft

Szívesen töltenéd az idődet a szabadban, de az idegesítő szúnyogok és más rovarok már szinte lehetetlenné teszik a nyugodt pihenést? Szabadulj meg tőlük hatékony és villámgyors módon az Elektromos szúnyogirtó lámpa segítségével! Működési elve rendkívül egyszerű! A kell...

Szúnyogriasztó mennyezeti lámpa
8 390 Ft

A különleges multifunkcionális, szúnyogriasztó mennyezeti lámpa számos lehetőséget kínál! Hatékony a rovarok elriasztásában és távol tartásában, vegyi anyagok nélkül. Erős 800 lm-es fénye és 3 fénybeállítása van: meleg LED-fény, fehér UV-fény és lila UV-fény. A L...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp