Te is belefáradtál már az állandó porszívózásba, sepregetésbe? Hát, nem csodálom!
Egy fárasztó nap után, amikor már minden kész van otthon, elkészült a vacsora, a gyerekek “rendben vannak”, a ruhák el vannak pakolva, rápillantasz a padlóra és lemondással, egy nagy sóhaj kíséretében konstatálod, hogy még nem pihenhetsz! Még fel kell seperned!

Sepregetés, porszívózás

Előveszed a seprűt és nekiállsz. Amikor kész vagy, még jön a küzdelem a lapátra sepréssel. Nálad is mindig marad egy vékony csíknyi szemét a földön? Idegesítő? NAGYON! De mindegy, túl vagy rajta és kész. Amúgy őszintén! Fogalmam sincs, hogy honnan jön ennyi por, kosz! Ha napi tízszer sepernék fel, akkor sem lenne teljesen tiszta a padló!

Hétvégén, nagytakarításnál ehhez társul még egy jó kis porszívózás, az idegesítő, összegabalyodó vezetékekkel, a nehéz gégecsövekkel, a nagy hanggal, az undorító porzsák tisztítással és a porszívó magad után rángatásával. Hát nem csodálatos? ROHADTUL NEM AZ!

Sepregetés, porszívózás

ITT van 2021, minden okos, minden meg van oldva, mindenre van valami egyszerű és gyors megoldás, de ezekkel mégis küzdeni kell? DEHOGY!
Ezeket most örökre elfelejtheted!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy neked ezekre ezek után sem energiát, sem egy percnyi időt nem kell fordítanod? Nyugi, nem kell bejárónőt fizetned, ugyanis:

Megérkezett a 4 az 1-ben takarító robot, ami elvégzi helyetted a piszkos munkát! 

4 az 1-ben takarító robot

Nem, ez nem az a takarító robot, ami felszedi a port, majd ahogy körbe jár a szobában szórja mindenfelé! És nem, ez nem is az a robotporszívó, ami több százezer forintba kerül!

A 4 az 1-ben takarító robot hamar otthonod nélkülözhetetlen részévé fog válni! Sőt! Szerintem nemsokára eljön az a korszak is, amikor már az emberek fejében sem fog megfordulni az, hogy sepregessenek, mert mindenkinek lesz egy ilyen kis szuper segédje!

A takarító robot ezentúl szó szerint elvégzi helyetted a piszkod munkát! Ráadásul a hagyományos robotgépekkel ellentétben Ő nemcsak összegyűjti a koszt, hanem folyamatosan fertőtleníti a padlót, hatékonyan megszünteti a baktériumokat és a mikroorganizmusokat.

Sőt, párásítja a helyiség levegőjét, ezáltal még otthonosabb környezetet biztosít; javítja a belélegzett levegő minőségét. Különböző aromák hozzáadásával pedig különleges hangulatot kölcsönözhetsz a lakásodnak; felfrissíti az otthonod helyiségeit.

4 az 1-ben takarító robot

A takarító robot automatikusan feltérképezi a takarítandó területet, hogy elnyelhesse a port és a koszt mikroszálas kendője segítségével. Szinte bármilyen padlón használhatod: parketta, fapadló, kő, márvány, stb. Ráadásul szekrények alatt, nehezen elérhető helyeken is ki tud takarítani.

Csendes működésének hála a készülék a pihenésed, relaxálásod sem fogja megzavarni. Te csak dőlj hátra, pihenj, nézd a TV-t és élvezd a tiszta otthonod!

4 az 1-ben takarító robot

Szerintem zseniális ez a robot! Tényleg megkönnyíti az életet!

Elsőre kicsit soknak gondolod az árát? Tudom, az emberek nem szeretnek egyszerre nagyobb összegeket kiadni olyan dolgokra, amik lassan megtérülő befektetésnek tűnnek. De gondolj csak bele, hogy mennyi időt és energiát spórolhatsz meg vele! Mennyi terhet fog levenni a válladról? Vagy neked talán nem ér ennyit a szabadidőd? Nem szeretnéd a jól megérdemelt pihenésre szánt időt a családoddal vagy a hobbiddal tölteni?

Ha ezeket szépen lassan végiggondolod, hamar rá fogsz jönni, hogy abszolút megéri az árát, sőt!

ITT TUDHATSZ MEG RÓLA MÉG TÖBBET ÉS RENDELHETED MEG

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp