Rendszeres hajvasalás, károsodás nélkül?
IGEN!

Te is rendszeresen vasalod a hajad? Ha igen, akkor gondolom észrevetted már, hogy a hő mennyire tönkre tudja tenni a haj szerkezetét! Élettelen lesz, szálkás, töredezett és durva tapintású. De mit lehetne tenni? Az egyenes hajnak ára van, nem igaz?

Ha eddig még nem hallottál róla, akkor engedd meg, hogy most bemutassam Neked a hajformázása legújabb generációját, a hajvasalók sztárját, a Professional Steam Styler – Gőzölős Hajvasalót

Ez a hajvasaló 2018-ban bombaként robbant a köztudatba, elárasztották a videói a Facebook-ot és az Instagram-ot is és világszerte hatalmas őrületet váltott ki! A felhajtás pedig egyáltalán nem véletlen!

A hajvasaló titka egy pofon egyszerű extra funkció, ami forradalmasította a hajvasalást és hatalmas áttörést jelentett. Ez az extra pedig nem más, mint a gőz! Hogy ez mégis miért jelent akkora változást? A gőznek számtalan előnye van, de a legnagyobb, ami a népszerűsége kulcsa, az nem más, minthogy a gőz kevésbé károsítja a hajat, mint a száraz hő!

Emellett a gőz képes a leggöndörebb frizurát is nyílegyenessé varázsolni és a folyamat is gyorsabb, mint a hagyományos hajvasalókkal. A végeredmény pedig fényesebb, puhább és élettel telibb lesz! És ez mind a gőz érdeme!

A számtalan előnyét látva szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy mégis hogyan volt képes ez a hajvasaló több százezer nő szívét elnyerni.

A hajvasalót használó nők többsége tisztában van azzal, hogy a forró lapok mekkora mérhetetlen kárt tudnak tenni a hajszálak szerkezetében, mégis kockára teszik hajuk egészségét, mert az egyenes frizura ennél is fontosabb!

Te is ilyen vagy?

Ne kockáztasd tovább hajad egészségét! Válaszd a Professional Steam Styler – Gőzölős Hajvasalót!  

 

Fényes, selymes, ragyogó és persze nyílegyenes haj, kompromisszumok nélkül!

Ez Neked is jár! 

Megnézem a Gőzölős hajvasalót!

Vásárlói vélemények

“Én csak ajánlani tudom, nagyon nagyon jó, a göndör hajam 15perc alatt, teljessen egyenes, minden károsodás nélkül ” – K. Timi

 

“Nagyon jo termek nagyon szep fenyes, puha hajam lett. Ez egy csoda keszulek mindenkinek ajánlom!” – Evi

 

“Sziasztok!
Gondoltam leirom a tapasztalatomat.Megvettem a hajvasalot,mar nagyon vartam.Fodrasz szokta nekem megcsinalni gozolos vasaloval es steam pod kremmel,amitol hajmosastol hajmosasig total egyenes a hajam.Ezert is orultem meg ennek a vasalonak,esazt kell mondjam,fantasztikus.Hajmosas utan befujtam a hajam D.M. egyenesito sprayvel ami hore aktivalodik.Utana vasaltam ezzel a geppel.Szombat reggel ota ugyan olyan egyenes az amugy hullamos/gondor hajam.Nem szall,a para se huzza ossze es eszmelezlen puha.Azert irtam le mert sokan kerdezitek a velemenyeket.” – H. Dóri

 

“Nagyon jó termék!
Kedden (02.06) érkezett meg, nagyon örültem neki.
65 cm-es, hullámos hajam van. A vasalásával 10 perc alatt végeztem. Az eredmény csodálatos.
Ma kicsit eláztam, de még így sem lett hullámos száradás után. (Kedd óta nem vasaltam).
Mindenkinek csak ajánlani tudom!” – R. Gyöngyi

 

Megnézem a Gőzölős hajvasalót!

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp