Szia! Enikő vagyok. Egész életemben küzdöttem a problémás bőröm ellen.
A gondok már serdülő koromban elkezdődtek, de mindenki azzal nyugtatott, hogy majd kinövöm.
Ez ROHADTUL nem így történt!

Szerencsére megtaláltam a tökéletes eszközt, amivel ma már nekem is olyan tökéletes lehet a bőröm, mint a modelleknek.

Egy teljesen átlagos 28 éves nő vagyok, átlagos élettel és átlagos problémákkal. Vezetői asszisztensként dolgozom, gyakran járok tárgyalásokra, hivatalos megbeszélésekre, így különösen nagy gondot kell fordítanom a külsőmre.

Bár a főnököm egy igen kedves pasi, de már többször megjegyezte, hogy olyan az arcom, mint egy serdülő kislányé.
Hiába sminkelem ki magam tökéletesen, ezeket a szuperragyákat semmi nem fedi el.

Biztos vagyok benne, hogy Te is átérzed ezt a problémát! Az örök küzdelmet a tökéletes bőrért…

Éveken át kerestem a megoldást. Próbáltam sminktermékekkel elfedni a problémás területeket, különböző krémekkel, kozmetikumokkal kentem az arcom. Mivel ezek a készítmények tele vannak mindenféle jóval (vagy kevésbé jóval), még csúnyább lett a bőröm. Volt olyan is, hogy 1-2 hetente jártam kozmetikushoz. Borzalmas volt. Minden alkalommal jól meg lettem kínozva… Én is és a pénztárcám is.

Hosszas keresgélés után rábukkantam a Vákuumos pórustisztítóra itt: https://shop.pandapiac.hu/termek/vakuumos-porustisztito/

Próbáltam véleményeket keresni róla, de nem igazán jártam sikerrel. Egyetlen olyan írást sem találtam a neten, ami olyasvalakitől származna, aki már kipróbálta ezt az eszközt. Kérdésekből viszont rengeteg van. Szerencsére én vakmerő típus vagyok. Gondoltam sok veszíteni valóm úgy sincs, ezért megrendeltem és úgy döntöttem, hogy leírom a tapasztalataimat.

Szerencsére nem kellett sokat várnom. Amikor megkaptam a csomagot, rögtön el is kezdtem kibontani. A dobozban egy egyszerű kis gépet találtam. Gyorsan elolvastam a használati utasítást és már ki is próbáltam!

A géphez tartozó négy fej mindegyike nagyon hasznos. A fejek között van hámlasztó hatású, szennyezett és kevésbé szennyezett bőrfelületre való és egy olyan, amivel a nehezen hozzáférhető részek kezelhetőek.

Három különböző szívóerősségű fokozat közül választhatsz. Nekem elég volt a 2. fokozat, az is gyönyörűen megtisztította a problémás területet, de ez szerintem egyénenként változik.

Én így használtam:

  1. Alaposan megtisztítottam az arcom, majd teljesen szárazra töröltem
  2. Kiválasztottam a nehezen elérhető helyekre használható fejet (nekem az orrom a kritikus terület)
  3. Rátettem a gépet az arcomra és bekapcsoltam

A gép működési elvét baromi jó ötletnek tartom. Eddig hogy nem jutott ez senkinek az eszébe?
Mint egy kis arcporszívó!
Nem kell többet az undorító pattanások nyomkodásával foglalkozni! Ez a szuper kis gép vákuum segítségével tisztítja meg a pórusokat, úgy, hogy használat közben magába szívja a szennyeződést.
Szó szerint kiszívja a pattanásokat és mitesszereket!

Használat közben nem készítettem magamról videót, mert nem túl szép látvány, de találtam egyet a neten, így működik a gép:

Vákuumos Pórustisztító

Most Nektek üzenek! Igen, nektek. Akik kételkedtek ebben a termékben, és a pozitív megerősítésre vártok! Kb. 3 hónapja használom és jelentem: MŰKÖDIK! Próbáljátok ki Ti is, garantálom, hogy nem fogtok benne csalódni!
Én megtaláltam a legtökéletesebb arcszépítő módszert!

A Vákuumos pórustisztító használata egyszerű, gyors, kényelmes, pénztárcabarát és valóban MŰKÖDŐ módszer.

Ha Te is sokat szenvedsz a problémás bőröd miatt, mindenképpen próbáld ki!  Ennél hatásosabb megoldás NINCS!
Szerintem szerezd be te is:
https://shop.pandapiac.hu/termek/vakuumos-porustisztito/

Üdv,
Enikő

 

Megnézem a Vákuumos Pórustisztítót 

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp