Nem reggelizik a gyerek?
ITT a megoldás!

 

Kérlek, csak egy falatot egyél! Kenek neked egy kis szelet kenyeret! Készítek neked finom zabkását egy kis csokival!
KÖNYÖRGÖM! Drága gyermekem! EGYÉL!

FELADOM!

Na, kinek ismerős ez a helyzet? Kezeket fel! 

Laura vagyok és van egy 7 és egy 4 éves gyerekem. Állandó küzdelem volt nálunk ez a reggeli téma! Ők nem akartak enni SEMMIT, engem meg riogattak a ‘nem reggelizés’ következményeivel! Vagyis ez nem csak riogatás! Ezek tények! De mégis mit kezdhettem volna ezekkel, ha a gyermekeim NEM voltak hajlandóak enni? 

Íme két kép az én ördögfiókáimról! <3

Első képen én vagyok a lányommal, Hannával, a másodikon pedig Beni, az én nagyfiam! 

De mára ez a küzdelem a múlté! A gyermekeim imádják a reggelit, amit én is szívesen adok nekik, mert még egészséges is!

Rájöttem-e, hogy miért nem esznek? Hát NEM! Kínáltam én őket mindennel! Szinte soha semmi nem járt sikerrel. Amikor valamit sikerült beléjük imádkoznom az is valami cukros akármi volt.

Bevált valami internetesetes trükk? DEHOGY! Viccelsz? Ilyenek, mint színes gyümölcsök a tejbegrízen? HAHA! Ők gyerekek, nem hülyék! Ilyenekkel nem lehet csak úgy megvezetni őket!

Pedig reggelizniük KELL!
Alvásból felébredve ezeknek a csepp, fejlődésben lévő szervezeteknek szükségük van a tápanyagokra (nekünk is, de itt most ők a fontosak). Ha reggeliznek jobban tudnak koncentrálni, együttműködőbbek, kiegyensúlyozottabbak és kevésbé hisztisek, ingerlékenyek. Amit pedig bizonyítottak és én is tapasztaltam az pedig az, hogy ha nem reggeliznek, akkor többet nassolnak. És ami még mindenhol szembejött velem: “nem fejlődnek normálisan”. Ettől a mondattól szerintem minden szülő bepánikol! Egy ilyen ‘kis’ probléma veszélyezteti a gyermeke egészségét! Ez így NEM MEHET TOVÁBB!

De végre megvan a megoldás, amit most megosztok veletek is! 

Mikor már feladni készültem volna a harcot, egy emailben megpillantottam ŐT! Igen ŐT! A SmileBread – Kenyérpirítót!

Ez a pirító aranyos mosolygós fejeket varázsol a kenyerekre. Ennyi. Vagyis dehogy ennyi! Ugyanis ez a kis ‘apróság’ a mi életünket teljesen megváltoztatta! 

Amikor rátaláltam elolvastam a leírást, meg pár véleményt, amit találtam. Már ezek is meggyőzőek voltak, de bevallom őszintén, az ára miatt rendeltem meg. Ugyanannyiba került, mint egy sima kenyérpirító, A miénk meg már amúgy is kb. egy muzeális darab volt.  Egyébként is, kidobáltam én már ennek az összegnek a többszöröst is, amíg kísérletezgettem!

Bár nem számítottam ilyen gyorsaságra, de a rendelés leadása után 2 nappal megkaptam a csomagot. A kipróbálását kisebb izgalom előzte meg, mert beharangoztam a gyerekeknek előző este, hogy valami igazán különleges fogja őket másnap reggel várni. Miután ezt mondtam nekik, szuper izgatottak lettek, én meg tiszta para, hogy mi van akkor, ha kinevetik a béna próbálkozásom.

DE NEM ÍGY TÖRTÉNT! 

Eljött a másnap reggel, elkészítettem a reggeliket és felébresztettem őket. Miután magukhoz tértek az asztalon szuper aranyos, mosolygós pirítósok várták őket. Az arcukat látni kellett volna! Imádták! Én pedig azt imádtam, hogy megették!

 

Annyi szerencsétlen próbálkozás után az a pillanat maga volt a csoda! Jókat nevettek, elnevezték a kenyérre pirult arcokat, a pirítós mellé készült zöldségekből pedig kirakták az arcot, úgy ették meg!

Az azóta eltelt másfél hónapban minden reggel vidám pirítóst ettünk. Hihetetlen boldogság tudni, hogy egészséges ételekkel indítják a napot. Plusz pont, hogy nem kimondottan egy valamire függtek rá, hiszen ezerféle módon lehet a pirítóst elkészíteni és az is variálható, amit ráraknak.

Gyerekes családok, gyerekes családok ismerősei! 

Őszintén mondom Nektek, hogy próbáljátok ki! Ahol eddig nem akart a manó reggelizni, ott megváltás lesz ez a gép, ahol pedig eddig is evett, ott egy kis színt visz a reggelekbe! Nagyon ajánlom Nektek! Ha van olyan ismerősötök, ahol fent áll ez a probléma, lepjétek meg őket ezzel a SmileBread – Kenyérpirítóval!

ITT találjátok a SmileBread – Kenyérpirítót!

Egyetek sok mosolygós pirítóst! 🙂 Higgyétek el, hogy ezentúl minden reggel vidáman indul!

Üdv,
Laura

 

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp