…annyira kényelmes!

Eleged van a bevágó pántokból és a kényelmetlen merevítőkből? Alig várod, hogy hazaérhess, és levehesd a kínzó melltartódat?
Pedig egy igazán jó melltartóval ez másképp is lehetne!

AntiSagging – Mellformáló melltartó

MEGNÉZEM AZ ANTISAGGING MELLTARTÓT!

Bemutatom Neked a forradalmian új Criss-Cross kialakítású AntiSagging – Mellformáló melltartót, amelyet majd le sem szeretnél venni! 😍

Ezzel a csoda melltartóval garantáltan átértelmeződik a melltartó fogalma, hiszen nincsenek többé fájdalmas merevítők, szoros pántok, kidörzsölt bőrfelület! Sőt, ebben még a sportolás is élvezetes lesz, mivel az AntiSagging melltartó azonnal megemeli a melleket, és megfelelő támaszt nyújt, miközben hihetetlenül kényelmes marad!

Itt van egy szuper videó, amelyet megnézhetsz róla!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=WiKfm-QbUGI

Ami a legjobb benne, hogy még alvás közben is viselheted, mert annyira puha, légáteresztő az anyaga. Ha el szeretnéd kerülni, hogy a melleid idő előtt megereszkedjenek, akkor ez a melltartó tökéletes választás lesz! A lenti kép jól mutatja a szemmel látható különbséget: az AntiSagging – Mellformáló melltartó segít a keblek megfelelő helyzetének megőrzésében. Oldaladra feküdve pedig, nem hagyja, hogy a dekoltázsodnál a bőröd ráncos legyen!

AntiSagging – Mellformáló melltartó

Az Antisagging – Mellformáló melltartó rendkívül rugalmas, így tökéletesen illeszkedik bármilyen adottságokhoz, legyen szó kisebb vagy nagyobb keblekről! Nincsenek többé elálló, merev melltartó kosarak!

Most 3 szín közül tudsz választani; fekete, szürke, bézs! Viselj bármilyen ruhát, ha színben hozzá passzoló AntiSagging melltartót választasz nem fog átütni a ruhád alatt!

Ráadásul forradalmian új formájának köszönhetően nem csak kényelmes, hanem még szexi is! Ki mondta, hogy egy melltartó egyszerre nem lehet szexi és kényelmes?! Nem kell melleid valami szuperszexi, de hihetetlen kényelmetlen darabba gyömöszölnöd, és ha kényelemre vágysz, akkor sem kell a ronda, amolyan “nagymamás” melltartót választanod! Ebben a szexi darabban végre Te is jól érezheted magad, nem beszélve arról, hogy a párod tetszését is könnyen kivívhatod! Ki ne szeretné a formás dekoltázst?😉

Szerezd vissza a magabiztos, nőies énedet, szerezd be a bókokat, és élvezd az AntiSagging – Mellformáló melltartó adta minden napi kényelmet!

AntiSagging – Mellformáló melltartó

MEGNÉZEM AZ ANTISAGGING MELLTARTÓT!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

AntiSagging - Mellformáló melltartó
2 990 Ft
-50%
1 490 Ft

Kellemetlen fájdalmak egy rosszul megválasztott melltartó miatt:  Feszül, szorít, irritál... 😫 Tudtad, hogy kortól függetlenül a bőr fokozatosan elveszíti rugalmasságát és a mellek is megereszkednek? Ints búcsút ennek! 👋 Az AntiSagging – Mellformáló melltartó azonna...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp