A fürdőszoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége. A kezdet és a vég, azaz általában itt indul és itt is fejeződik be a nap. Mivel mindannyian viszonylag sok időt töltünk a fürdőszobában, ezért érdemes olyan eszközöket, kiegészítőket beszerezni, amelyek azon túl, hogy szükségesek a fürdőszobában, még praktikusak is.

Most mutatok neked néhány olyan kiegészítőt, melyek szükségesek lehetnek a fürdőszobában:

1. Szenzoros szappanadagoló

Cseréld le a régi, nyomópumpás szappanadagolókat, emeld új szintre a kézmosást! A Szenzoros Szappanadagolónak köszönhetően soha többé nem kell hozzáérned a régi szappanadagoló nyomógombjához, mellyel elkerülheted a bacik visszajutását a kezedre.

A beépített mozgásérzékelő szenzor pontosan annyi szappant adagol, amennyi szükséges egy kézmosáshoz. De a legjobb az egészben, hogy nem kell többé a szétfolyt szappant letakarítani a mosdókagylóról.

Az utántöltése is pofonegyszerű. Csak vedd le a tetején lévő kupakot és töltsd fel a tartályt a kedvenc illatú szappanoddal! De akár önthetsz bele mosogatószert is, ha a konyhában szeretnéd használni.

Szenzoros Szappanadagoló

Tökéletes kiegészítője lehet minden fürdőszobának vagy konyhának.


2. Automatikus fogkrém adagoló

Mi az, ami nem hiányozhat a fürdőszobából? A fogkrém. Biztosan Te is tapasztaltál már olyan jelenségeket az otthonodban, mint például a fogrémmel összekent mosdókagyló, ott hagyott fogkefe a kagyló mellet vagy éppen a tubusban lévő fogkrém utolsó cseppjeinek a kisajtolása. Ismerős bármelyik is? 🙂

Akkor az Automatikus fogkrém adagolót Neked találták ki! Nincs más dolgod, csak felragasztani a csempére, elhelyezni benne a fogkrémet és a fogkeféket, és már kész is! Használatkor csak vedd ki az egyik fogkefét, tedd az adagoló alján található nyílásba és a gép egy fogmosásra elegendő fogkrémet nyom a kefére. Hát nem szuper?

Legyen a fürdőszobád modern és rendezett a Fogkrém adagoló és fogkefetartó szettel!


3. Toalett LED világítás

Biztosan veled is előfordult már, hogy az éjszaka közepén kellett kimenned a mosdóba… Botorkálás közben alig találtad meg a villanykapcsolót. Az erős fényben csak hunyorogsz, és mire megszokta a szemed a fényt, az álom már ki is ment a szemedből…

Itt az idő, hogy megismerkedj a Toalett LED világítással, ami vonzóvá varázsolja az unalmas fehér fürdőszobai WC kagylót! Nem csak feldobja a fürdőszobát, de hasznos kiegészítőjévé is fog válni.

A Toalett LED világítás mozgásérzékelője azonnal felkapcsolja a LED világítást és azonnal láthatod hol van a WC.

Toalett LED világítás

Tedd modernebbé és praktikusabbá a toalettedet ezzel a fürdőszobai kiegészítővel!


4. Elektromos Fali Törölközőszárító

Nehezen száradó törölközők? Napokig vizesek, bebüdösödnek? ITT a megoldás! Az Elektromos Fali Törölközőszárító lerövidíti a száradási időt! Hatékony, praktikus és igazán ötletes megoldás!

Nem csak hamarabb szárítja meg a törölközőket, de kellemes meleget is varázsol a fürdőszobába!

Ráadásul segít megőrizni az egészséged is, hiszen a felgyorsított száradás miatt esélye sem lesz a nedves környezetben megtelepedő baktériumoknak! Azért egy bacis törcsit Te sem szívesen használnál, nem igaz?

Elektromos Fali Törölközőszárító

Öleld magadhoz mostantól a pihe-puha, száraz és kellemes meleg törölköződet! 🙂


5. Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

A megcsúszás, megbotlás veszélye a fürdőszobában hatványozottan megjelenhet, gondoljunk csak a vizes padlóra vagy a csúszós kádra. Tudtad, hogy a háztartási balesetek jelentős része a fürdőszobában történik?

Előzd meg a baleseteket ezzel a Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodóval!

A Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó biztonságot nyújt a megtámaszkodásban, fel- és leülésben, segíti a biztonságos ki- és beszállást a fürdőkádba.

Szinte bármilyen felületre könnyedén felrakható, nem igényel beépítést! Szükséges esetén később könnyedén áthelyezhető!

Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

Érezd magad biztonságban ezentúl a fürdőszobában is!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

12 990 Ft
6 990 Ft
Már csak
74 darab
maradt!
Jelenleg
27
ember nézi!

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az okos eszközök, ezzel is megkönnyítve életünket! A hagyományos szappannal vagy pumpás szappanadagolóval szemben higiéniás előnyt is élvez ez a szenzoros...

5 990 Ft
3 990 Ft
Már csak
90 darab
maradt!
Jelenleg
30
ember nézi!

Eleged van a fogkrémmel összekent fürdőszobából? Utálod, hogy a tubusból erővel kell kipréselni a fogkrémet? Számolj le a fogkefék és a fogkrémek okozta problémákkal! Szerezd be az Automatikus fo...

7 990 Ft
2 290 Ft
Már csak
3 darab
maradt!
Jelenleg
27
ember nézi!

Ugye milyen kellemetlen éjszaka a mosdóba kibotorkálva felkapcsolni a villanyt? Kiveri az álmot a legjobb alvó szeméből is! Azonban itt ez az apróság, ami nemcsak feldobja a fürdőszobát, hanem ha...

Már csak
41 darab
maradt!
Jelenleg
29
ember nézi!

A hidegebb időszakban nehezen száradnak a törölközők? Esetleg nincs a fürdőszobádban fűtőtest? Az Elektromos Fali Törölközőszárító megoldja a problémád! Nem csak hamarabb szárítja meg a törölköző...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitva tartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 4-én történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp