Sok időt töltesz a konyhában? Ha igen, akkor bizonyára ismerős, az a sok, aprólékos és időigényes kis folyamat, amit legszívesebben mindenki kihagyna, de sajnos nem lehet.

Nekem ilyen a szeletelés, vagdosás. Hihetetlen lassú folyamat, aprólékos és még veszélyes is! Arról pedig ne is beszéljünk, hogy kell hozzá kés, vágódeszka, valami, amibe beleteszem a már felvágott darabokat… fuu, nem szeretem!

Te is így vagy ezzel? Na, akkor most ezt imádni fogod!

Létezik egy kis csoda, ami garantáltan megkönnyíti a dolgod! Ez pedig nem más, mint a Nicer Dicer Plus szeletelő készlet! A Nicer Dicer Plus szeletelővel szó szerint pár mozdulattal egyformára apríthatsz szinte bármit! Az előkészületekre szánt időt pedig azzal töltheted, amivel csak szeretnéd! 😉

Csak néhány nyomás az egész! Segítségével garantáltan rengeteg energiát és időt spórolhtasz! Ráadásul az összekaszabolt kezeket is elfelejtheted, hiszen egyáltalán nem veszélyes, megvágni biztosan nem fogod magad!

Többé nem kell a késsel szenvedned!

A készletben különböző pengéket, kiegészítőket találsz, így mindenhez megtalálod majd a megfelelőt! Ha kiválasztod a szükséges pengét csak rakd be a Nicer Dicer-be, tedd rá az alapanyagot, nyomd le a tetőt és már kész is vagy! Tökéletesen egyforma darabok, egy mozdulattal!

Jól hanzik, igaz?

Nice Dicer Plus szeletelő készlet

Könnyítsd meg, gyorsítsd fel a folyamatokat most a Nicer Dicer Plus szeletelő készlettel!

Szerezd be most a sajátod kedvezményesen a gomra kattintva!

MEGNÉZEM

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Nice Dicer Plus szeletelő készlet
4 690 Ft
-12%
4 090 Ft

Ha szereted a sokoldalú, praktikus konyhai kiegészítőket, amellyel időt és energiát spórolhatsz, akkor ezt a Nice Dicer Plus szeletelő készlet imádni fogod! Nincs több szeletelés, vagdosás! A sütés/főzés előkészületei ezentúl nem jelentenek többet néhány nyomásnál és pár...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp