Üdv!

Úgy gondolom, hogy öreg vagyok én már az internetes véleménynyilvánításoz, de most mégis megosztom veletek a történetemet, hogy másnak is könnyebb legyen az élete! 

András vagyok, 68 éves. Egész életemben fizikai munkát végeztem, a mozgás tette ki a mindennapok jelentős részét. Emellett rendszeresen sportoltam és imádtam kirándulni.  Szomorúan ugyan, de tudomásul kell vennem, hogy a kor előrehaladtával már nem vagyok olyan mozgékony. Itt-ott fáj, bizonyos mozdulatok már komoly rákészülést igényelnek. Ezzel tulajdonképpen már egészen megbarátkoztam. Ez az élet rendje.

Viszont az utóbbi időben azt vettem észre, hogy az öltözködés -főleg azok a mozzanatok, amikor le kell hajolni- óriási megpróbáltatást  jelentenek.

Jó, rendben van. Elfogadom, hogy nem leszek fiatalabb és minden egyre nehezebb. De azért az már mindennek a teteje, hogy a zoknimat a feleségem adja a lábamra! EZ NEM MEHET ÍGY TOVÁBB!

(2017. karácsonya)

Az unokámtól pár éve kaptunk egy számítógépet és megtanította, hogy hogy kell használni. Töltött le játékokat és megmutatta, hogy mire is jó az internet. Bevallom, eleinte nem nagyon használtuk a gépet, aztán minél többször előkerült, annál inkább rákaptunk.

Videókat néztünk, játékokkal játszottunk és még egy közösségi oldalra is regisztráltunk, hogy a távoli rokonokkal és barátokkal könnyen kapcsolatba tudjuk lépni.

Aztán eszembe jutott, hogy ha már ennyi mindent tud az az internet, biztosan van valami jó ötlete a mozgásproblémáimra is. Főleg tornagyakorlatokat találtam, amiket javarészt ki is próbáltam, de nem segítettek sokat. A zoknim és a cipőm felhúzás mindig a feleségemre maradt. Borzalmasan kellemetlen volt, hogy neki kellett öltöztetnie.

Mikor már teljesen lemondtam az egészről, megjelent előttem egy hirdetés.
“Szerezd be ezt a Zoknihúzót, hogy megkönnyítse az életed! ”
Tudtam, hogy ezt látnom kell!

Rákattintottam, megnéztem a videót és teljesen le voltam döbbenve. Engem meggyőzött! Fogalmam sem volt, hogy mégis hol lehet kapni, ezért segítséget kértem az unokámtól. Ő megmutatta nekem az oldalt és segített a vásárlásban is. Egyébként egyáltalán nem bonyolult dolog, sőt! Beraktam a kosárba, rámentem a kosaramra, rámentem a rendelés leadása gombra, megadtam az adataimat és ennyi az egész! A rendelés leadása után pár nappal pedig már a kezemben volt a csomag.

Eddig fogalmam sem volt, hogy ilyen gyors és megbízható az internetes vásárlás, de most már biztos vagyok benne, hogy gyakran fogjuk alkalmazni ezt a módszert! Nincs jövés-menés, boltba járás, sietős fiatalok. Szóval nekünk ez hihetetlen kényelmes megoldás.

A csomagot kibontva egy szép kis doboz volt, benne a szinte életmentő (ha nem is élet, de legalább becsület) Zoknihúzó. Kibontottuk,  összeraktuk és jöhetett a próba. A videókban látottak alapján teszteltük. Leraktam a földre, a kampóval felvettem, ráhúztam a zoknim, vissza a földre és bele a lábam.

Hát ez valami HIHETETLEN! Nagyjából fél perc alatt fent volt a lábamon a zokni! Nem volt elfordulva, nem volt gyűrött. Pont olyan volt, mintha a feleségem segített volna!

Ráadásul a kampó szerű valamivel a zoknit le is tudom húzni a lábamról! SŐT! Ha ez még nem lenne elég nagy segítség,  a cipőmet is fel-, és le tudom vele venni!  Ez valami fantasztikus! Hihetetlen könnyebbséget jelent ez nekem! Nem szorulok más segítségére, nem kell szenvednem.

Már nagyjából 3 hónapja használom és el sem tudom képzelni az életem nélküle! Teljesen része lett a mindennapjaimnak. Pillanatok alatt fel tudok öltözni egyedül! Újra, hosszú idő után először! Így azért sokkal könnyebb elfogadni az évek múlását!

Kedves sorstársaim!
Berakom nektek a Zoknihúzó elérhetőségét: https://shop.pandapiac.hu/termek/zoknihuzo/
Ha ide kattintasz, Te is meg tudod rendelni! 

Remélem minél több emberhez eljut ez az eszköz, mert biztos vagyok benne, hogy másnak is akkora örömet és segítséget fog jelenteni mint nekem!

Szép napot mindenkinek,
András

U.i.: Köszönöm kisunokám, hogy segítettél a véleményem megosztásában!

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp