Rendszeresen kell gyógyszert szedned? Vitaminokat szedsz, hogy megőrizd az egészséged?

Biztos előfordult már veled is, hogy megfeledkeztél egy-egy piruláról, ami nem is csoda, hiszen az embernek rengeteg helyre kell figyelni! A sok elintéznivaló, a napi feladatok elvégzése közben simán előfordulhat, hogy kimegy a fejedből a gyógyszer, a vitamin.

Ha a vitaminokkal, étrendkiegészítőkkel megcsúszol vagy egy teljes napra megfeledkezel róluk még ugyan nagy baj nem történhet, na de mi van, ha az ember a vérnyomáscsökkentőjét felejti el beszedni?

Ne hagyd, hogy az elfelejtett tabletták, pirulák komolyabb problémát okozzanak!

Ezzel a praktikus Digitális gyógyszeradagolóval ezentúl egy gyógyszerről, vitaminról sem fogsz megfeledkezni! 🤗

 

A gyógyszerszedés időpontjában ez az adagoló rezgéssel és hangjelzéssel jelez, hogy itt az ideje bevenni a szükséges készítményeket. Az adagoló 4 rekesszel rendelkezik, így ha naponta több gyógyszert szedsz, azt is kényelmesen ki tudod porciózni a következő napra!

A gyógyszerek adagolásánál fontos a rendszeresség és a pontosság. Általában azt tanácsolják az orvosok, hogy próbáljuk meg őket minden nap ugyanabban az időpontban beszedni, esetleg várjunk pár órát bizonyos gyógyszerek között. Ez a szuper adagoló ebben is tud segíteni, hiszen úgy időzíted, ahogy csak akarod és akár napi 5 riasztás is beállítható

 

Praktikus kialakításának és kompakt méretének köszönhetően bárhova könnyedén magaddal viheted, hiszen kényelmesen elfér majd a zsebedben! Utazásokon, munka közben vagy akár a kertben tevékenykedve is nálad lehet és észben tartja majd helyetted a gyógyszerszedés időpontjait!

Ha neked is jól jönne egy ilyen szuper Digitális gyógyszeradagoló, akkor ne habozz! Szerezd be most kedvezményes áron! 😊👇

   Ez kell Nekem!   

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Digitális gyógyszeradagoló
6 590 Ft

Rendszeresen kell gyógyszereket szedned? Veled is előfordult már, hogy elfelejtetted időben bevenni őket? A gyógyszeradagoló hangjelzéssel és rezgéssel emlékeztet a gyógyszerek beszedésére. Akár napi 5 riasztás is beállítható. Ne hagyd, hogy az elfelejtett tablet...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp