Úton van a család legkisebb tagja vagy már meg is született a kis trónörökös? 😍 Amikor egy gyermek megérkezik egy családba, sok minden a feje tetejére áll! Sok új holmi, amikről először azt sem tudjuk, hogy mire valók, kis ruhák, új bútorok és aranyos játékok uralják a lakást.

Amikor megérkezik a csöppség, a szülők sok új kihívással is szembe kerülnek. Az egyik ilyen nagy kihívás az utazás, ugyanis nem könnyű művelet kimozdulni egy babával! Akár egy kisebb kiruccanásról van szó például a büszke nagyszülőkhöz, akár a bevásárlásról, kötelező ügyek elintézéséről, egyik sem kis feladat!

Semmi fontos dolog nem maradhat otthon! Gondolni kell többek között a pelenkára, a popsikrémre, a törlőkendőre, a textilpelenkára, a cumira, a cumisüvegre és még megannyi dologra, amire csak szükség lehet! Ahhoz, hogy minden kényelmesen elférjen, szükség van egy jó pelenkázótáskára, hátizsákra.

Ezután jön a pelenkázás kérdésre. Hol, hogyan, mikor? Bár ma már sok helyen van pelenkázó helyiség, azért valljuk be, hogy a legtöbb nem éppen túl higiénikus! Na de akkor, hogy lehet ez megoldani? MUTATOM! 😉👇

A megoldás ez a szuper Pelenkázó hátizsák kinyitható babaággyal, amivel mindent magaddal vihetsz és bárhol, bármikor, higiénikus körülmények között végezheted el a pelenkázást!

Ebben a praktikus és kényelmes elosztású hátizsákban minden elfér, amire csak szükséged lehet! A táska hátsó része egy kihúzható pelenkázó ágy, ami pedig bármikor kész a bevetésre így, ha időszerű a pelenkacsere, nem kell várnod vagy erre alkalmas helyiséget keresned! Csak nyisd ki és már mehet is a pelenkázás! 👶🚼

A táskához jár heveder, amivel könnyedén felakasztható a babakocsira, de ergonomikus kialakításának köszönhetően háton is kényelmesen hordozható. 3 praktikus, melegen tartó zsebbel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy meleg ételt vagy italt tudj magaddal vinni, így az etetés sem jelenthet gondot! Az oldalsó zsebekbe pedig kényelmesen elfér például egy üveg víz vagy zsebkendő.

Ez a Pelenkázó hátizsák kinyitható babaággyal minden szülő álma! 😍 Nagy kapacitás, kényelmes elosztás és még a pelenkázás higiénikus elvégzésében is nagy segítség! Ezentúl nem kell izgulnod egy-egy kimozdulás előtt és a pelenkázásra alkalmas helyek felkutatását is elfelejtheted! 

Pelenkázó hátizsák kinyitható babaággyal most kedvezményesen rendelhető! 🤗

Megnézem közelebbről

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp