Kiskedvenc a családban? Gondolj Rá is ebben a hőségben!

 

Neked is van egy szőrös kis barátod? Ebben az elviseletetlen hőségben hűséges kis barátainkról sem szabad megfeledkezni!

Tudtad, hogy például kutyáknál egy hőguta akár végzetes is lehet?

“Ha a kutya szervezete nem képes leadni a termelődő hőt megfelelő mértékben, akkor jön létre a hőguta. A tartósan magas hőmérséklet kémiai reakciókat vált ki a szervezetben, ennek következtében leépülnek a sejtek, fellép a kiszáradás, a vér besűrűsödésének veszélye. Utóbbi megnehezíti a szív munkáját, kialakulhatnak vérrögök – mindez károsítja a szöveteket. Ha az állat nem kap időben segítséget, fennáll a létfontosságú szervek leállásának veszélye. Az utolsó pillanatban érkező segítség után van esély a gyógyulásra, azonban magas a tartós károsodás kockázata.” – olvasható a kutyabarathelyek.hu oldal.

Az életveszélyes helyzet viszont elkerülhető! Ebben a melegben kiemeleten figyelj kedvenced itatójára, mindig legyen előtte kellemesen hűs víz. A legmelegebb órákban nem szabad sétáltani, ezeket ilyen időben korábbra és későbbre kell időzíteni. Ha autóban utaztok, soha ne zárd be és hagyd magára kedvenced, hiszen az autóban hamar elviselhetetlen meleg lesz. Hűtheted kedvenced testének bevizezésével is, és ha van rá lehetőség, egy kis pancsoló igazi móka és persze felüdülés Neki ebben az időszakban.

És hogy mit tehetsz még kedvencedért?

Lepd meg őt ezzel a Nyomásérzékeny hűsítő szőnyeggel és tedd elviselhetőbbé ezt az időszakot számára! A szőnyegben található zselé nyomás hatására aktiválódik és elkezd lehülni. Környezeténél 5-10 °C-al hidegebb felületet is képes biztosítani, így garantáltan kellemes felüdülés lesz kedvencednek ha ráfekszik, ráül.

Áramra nincs szükség a működéséhez, így biztonságos. Előhűteni nem kell, ezért használata kényelmes, nem igényel előkészületet.

Tudod mit?😏 Ha egy kicsit túlhevültél, ráülhetsz Te is! Biztosan jól fog esni! 😁

Összehajtható, könnyen hordozható, így tökéletes választás utazásokhoz is. Kutyákon kívül tökéletes akár cicáknak, nyusziknak egyaránt! Több méretben elérhető, így biztosan megtalálod a nektek valót!

 

Lepd meg vele szőrös kis barátod!

MEGNÉZEM

 

 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

11 890 Ft - 14 990 Ft
5 990 Ft - 7 490 Ft
Már csak
42 darab
maradt!
Jelenleg
33
ember nézi!

A nagy nyári meleg házi kedvenceinket is megviseli! A hűsítő szőnyeg nyomásérzékeny anyagból készült, mely nyomásra aktiválódik és 5-10 °C-al hidegebb felületet biztosít környezeténél, így kellemes...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 3-én történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp