Minden kezdet nehéz…

 

Most mentem férjhez, csak úgy úszom a boldogságban. Ugyanakkor elfog a kétség, hogy a háztartásvezetésben is épp olyan friss vagyok, mint a házasságban. Én még a vizet is képes lennék odaégetni, de hál’ Istennek ez fizikai képtelenség!

Idáig maximum kávét, teát és tojást főztem, a gulyáslevest meg csak ettem. Na de erre találták ki a YouTube-ot, hogy ott majd másoktól ellesem a főzési fortélyokat! Lehet, hogy ez lesz a kezdőlapom?

A férjem ráadásul az ételfőzésen kívül még a kiszakadt ingével is jön. Meg kellene varrni, de sürgősen. Úgy meg tud ezzel rémiszteni! Már hetek óta azzal mentegetőzöm, hogy ,,Á, most nincs időm erre, PONT most van egy nagyon fontos főzőműsor a tévében.” (Naná, hogy ilyenkor ez a fontos.) Mondjuk egyszer úgy is be kell neki vallanom, hogy még életemben nem fogtam tűt és cérnát…

 

Vagy mégsem?

 

Az utóbbi időben láttam a Pandapiacon egy életmentő készüléket, az a neve, hogy Kompakt mini varrógép. Ha megnézed ezt a videót, te is megvilágosodsz, hogy ez egy kezdő háziasszony háztartásából sem hiányozhat!

 

 

Na mondom, ez pont jól jön! Tán megmaradna még az a maradék önbizalmam is, már ami a háztartásvezetést illeti, így aztán megrendeltem. 

Pár nappal később pont akkor csengetett a futár, amikor a férjem dolgozott, úgyhogy sunyiban elkezdetem varrni.

Féltem, hogy csak ártok annak az ingnek, de roppant egyszerű volt a gép használata. Az eredmény ELRONTHATATLAN! Volt lyuk, nincs lyuk. Woow! Pedig nekem aztán igazán nincs kézügyességem! Így történt az, hogy amikor a férjem hazajött a munkából, büszkén mutattam neki a megújult ingét. Leesett az álla a meglepődésében (nem mondta ki, de szerintem már nem remélte, hogy tényleg meg tudom varrni), én meg élveztem a csodálatát.

 

Kitalálod, hogy mi történt ezután?

 

A sikeren felbuzdulva elkezdtem varrós ötleteket nézni az interneten. Varrtam már szemmaszkot, telefontokot és bevásárlótáskát is vele, hogy csak az egyszerűbbeket említsem. Na, mit gondolsz? Szenvedtem a varrással? DEHOGY! Ez a Kompakt mini varrógép olyan, mint az álom! Csak befűzöm a cérnát, megnyomom a biztonsági gombot, és már megy is!

Azonban be kell vallanom, nem vagyok egy nádszálvékony leányzó, és sokszor a ruhavásárlás felér egy kihívással. Van pár ruhám, amelyet kihíztam (ilyen ez a házasság! 😃), de olvastam pár blogot a ruhaátalakításról, úgyhogy súlygyarapodás ide vagy oda, ez sem akadály többé! Inkább átalakítom a ruháimat vagy varrok magamnak egy újat, minthogy a boltokban levő méretezéssel szomorítsam magam!

Visszagondolva a régi énemre, ki hitte volna, hogy a varrás lesz egyszer a szenvedélyem? Most már csak a nokedliszaggatásba kellene belejönnöm…

-Egy reménnyel teli, kezdő háziasszony-

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

9 990 Ft
4 590 Ft
Már csak
46 darab
maradt!
Jelenleg
27
ember nézi!

Kis szakadás, apró lyukak vagy teljes átalakítás? Gyakran előfordul, hogy gyors megoldásra lenne szükséged? 🤔 Szeretnéd könnyedén és kényelmesen megvarrni a ruháidat? Akkor a Kompakt mini var...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt jelenleg nem üzemel! A hiba elhárításáig kérjük szíves türelmüket! Megértésüket köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp