Minden kezdet nehéz…

 

Most mentem férjhez, csak úgy úszom a boldogságban. Ugyanakkor elfog a kétség, hogy a háztartásvezetésben is épp olyan friss vagyok, mint a házasságban. Én még a vizet is képes lennék odaégetni, de hál’ Istennek ez fizikai képtelenség!

Idáig maximum kávét, teát és tojást főztem, a gulyáslevest meg csak ettem. Na de erre találták ki a YouTube-ot, hogy ott majd másoktól ellesem a főzési fortélyokat! Lehet, hogy ez lesz a kezdőlapom?

A férjem ráadásul az ételfőzésen kívül még a kiszakadt ingével is jön. Meg kellene varrni, de sürgősen. Úgy meg tud ezzel rémiszteni! Már hetek óta azzal mentegetőzöm, hogy ,,Á, most nincs időm erre, PONT most van egy nagyon fontos főzőműsor a tévében.” (Naná, hogy ilyenkor ez a fontos.) Mondjuk egyszer úgy is be kell neki vallanom, hogy még életemben nem fogtam tűt és cérnát…

 

Vagy mégsem?

 

Az utóbbi időben láttam a Pandapiacon egy életmentő készüléket, az a neve, hogy Kompakt mini varrógép. Ha megnézed ezt a videót, te is megvilágosodsz, hogy ez egy kezdő háziasszony háztartásából sem hiányozhat!

 

Kompakt mini varrógép

 

Na mondom, ez pont jól jön! Tán megmaradna még az a maradék önbizalmam is, már ami a háztartásvezetést illeti, így aztán megrendeltem. 

Pár nappal később pont akkor csengetett a futár, amikor a férjem dolgozott, úgyhogy sunyiban elkezdetem varrni.

Féltem, hogy csak ártok annak az ingnek, de roppant egyszerű volt a gép használata. Az eredmény ELRONTHATATLAN! Volt lyuk, nincs lyuk. Woow! Pedig nekem aztán igazán nincs kézügyességem! Így történt az, hogy amikor a férjem hazajött a munkából, büszkén mutattam neki a megújult ingét. Leesett az álla a meglepődésében (nem mondta ki, de szerintem már nem remélte, hogy tényleg meg tudom varrni), én meg élveztem a csodálatát.

 

Kitalálod, hogy mi történt ezután?

 

A sikeren felbuzdulva elkezdtem varrós ötleteket nézni az interneten. Varrtam már szemmaszkot, telefontokot és bevásárlótáskát is vele, hogy csak az egyszerűbbeket említsem. Na, mit gondolsz? Szenvedtem a varrással? DEHOGY! Ez a Kompakt mini varrógép olyan, mint az álom! Csak befűzöm a cérnát, megnyomom a biztonsági gombot, és már megy is!

Azonban be kell vallanom, nem vagyok egy nádszálvékony leányzó, és sokszor a ruhavásárlás felér egy kihívással. Van pár ruhám, amelyet kihíztam (ilyen ez a házasság! 😃), de olvastam pár blogot a ruhaátalakításról, úgyhogy súlygyarapodás ide vagy oda, ez sem akadály többé! Inkább átalakítom a ruháimat vagy varrok magamnak egy újat, minthogy a boltokban levő méretezéssel szomorítsam magam!

Visszagondolva a régi énemre, ki hitte volna, hogy a varrás lesz egyszer a szenvedélyem? Most már csak a nokedliszaggatásba kellene belejönnöm…

-Egy reménnyel teli, kezdő háziasszony-

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Kompakt mini varrógép
3 190 Ft
-28%
2 290 Ft

Kis szakadás, apró lyukak vagy teljes átalakítás? Gyakran előfordul, hogy gyors megoldásra lenne szükséged? 🤔 Szeretnéd könnyedén és kényelmesen megvarrni a ruháidat? Akkor a Kompakt mini varrógépre van szükséged! ☝😍 Orvosold a problémát ezzel a hihetetlenül kics...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp