Kétkeréken is biztonságban! A valaha volt leghasznosabb kiegészítő bicikliseknek!

Gyakran jársz biciklivel? Ha igen, akkor bizonyára tudod, hogy ez az esetek többségében igen csak veszélyes!

Tudtad, hogy a statisztikák szerint a kerékpárosok vannak a legnagyobb veszélyben? Félelmetes, ugye? Pedig mi, biciklisek pontosan ugyanúgy részesei vagyunk a forgalomnak!

A szabályok betartásának – mind a kerékpárosok, mind a többi közlekedő részéről –  ellenére is akadnak veszélyes szituációk. Ezeket a helyzeteket pedig, bárhogy is nézzük, mivel mi védtelen vagyunk, szinte biztos, hogy mi nem ússzuk meg sérülések nélkül! És talán még sokszor az a “jobbik” eset, hiszen végzetetes tragédákról is állandóan hallani.

Én mindig is imádtam biciklivel járni, a mai napig mindenhova biciklivel megyek. Viszont a fent említett dolgok állandóan ott járnak a fejemben. Amolyan kisördögként folyamatosan kísértenek ezek a gondolatok. Minden alkalommal, amikor biciklire ülök, belegondolok abba…igen, abba!

Minden szabályt betartok, a lehető legtöbb módon próbálom magam láthatóvá tenni, mégis történnek amolyan “csak egy hajszálon” múlt dolgok. Eddig szerencsém volt. De vajon meddig lesz az?!

Mostantól viszont kétkeréken is extra biztonságban érezhetem magam egy fantasztikus találmánynak köszönhetően! 

Jelenleg a PandaPiac csapatát erősítem, mint marketinges. Őrülten szeretem a munkám, imádom az új termékeket, a szuper hasznos dolgokat. Az egyik nap termékötletek után keresgélve találtam meg ezt a különleges Láthatósági mellényt, irányjelző LED fénnyel és tudtam, ezt nekem kell! Sőt, nem csak nekem! Erre minden biciklis társamnak szüksége van!

A mellény lényege, hogy a hátán egy led panel kapott helyet, amelyet egy kis távirányítóval irányíthatsz. A távirányítón kiválasztott opció, “minta” pedig a led panelen kirajzolódik, így a mögötted lévő biztos lehet benne, hogy te most éppen egyenesen fogsz tovább menni, ha kanyarodsz, akkor merre kanyarodsz, vagy éppen azt, hogy megállnál!

Ezzel a mellénnyel garanáltan nem maradsz észrevétlen!

Én már 2 hónapja használom és nagyon szeretem. Sokkal nagyobb biztonságban érzem magam az utakon. És képzeld, egyszer, amikor álltam a piros lámpánál és indexeltem (tudom, elég viccesen hangzik) egy autós megállt mellettem és megdícsérte a mellényem. Sőőőt, még azt is megkérdzete, hogy honnan van, mert ő is venne ilyet a kisfiának! Eddig még mindig mindenhol dícsérték. 

Zseniális és akár életmentő is lehet ez a találmány! 

Vízálló, igen strapabíró kis mellényről van szó, így a hétköznapokon túl, ha hosszabb útra indulnál, akkor sem kell aggódnod!

Szeretném, hogy ezt a mellényt minél több biciklis társam megismerje, mert hiszem, hogy akár életeket is menthet!

Biztos vagyok benne, hogy ez a mellény hosszú időn keresztül hű társam, és amolyan “őrző-védőm” lesz az utakon! Remélem a Tiéd is!

Biztonságos közlekedést kívánok Neked!

Üdv,
Marci
a Pandapiac marketingese és ízig vérig bringása

Ui.:
Nóri kolleganőm, aki minden este munka után futni jár, letesztelte! Futáshoz is tökéletes választás!

   MEGNÉZEM A MELLÉNYT   

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Már csak
38 darab
maradt!
Jelenleg
31
ember nézi!

Tudtad, hogy a baleseti statisztikák szerint a kerékpáros közlekedők vannak a legnagyobb veszélyben az utakon? ❗ Leginkább kerékpárral közlekedsz, de sokszor nem érzed magad biztonságban? Megértem...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem