kandalló

Egy-egy hidegebb nap miatt nem akarod még bekapcsolni a fűtést, de jól esne egy kis meleg? A távfűtés bekapcsolásáig sem szeretnél a saját otthonodban fagyoskodni? Télre keresel egy jó, megbízható fűtőtestet?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válaszod, akkor most a legjobb helyen jársz! 😉🔥

Fűtéstechnikai termékeink között szép számmal találsz különböző fűtőtesteket, kiegészítőket, így biztosan megleled azt, amire szükséged van! Legyen szó az otthonod teljes befűtéséről vagy egy kis extra melegségről, mi mindegyikben tudunk neked segíteni!  Mini hősugárzók, fűtőventilátorok, konvektorok, olajradiátorok és fali fűtőtestek kedvező áron, akár ingyenes kiszállítással*! Folyamatosan bővülő kínálatunkra érdemes egy pillantást vetned!
Szétnézek a kínálatban! 🛒 

 

*15.000.-Ft összértékű vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes.

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt átmenetileg szünetel. Az illetékes kollégák jelenleg dolgoznak a hiba elhárításán. Az esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézést kérünk! Megértését köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp