Kényeztető karácsonyi ajándék fillérekből!

Nyakunkon a karácsony! Már az utcákat és a bevásárlóközpontokat is díszbe öltöztették, kimondhatjuk, hogy az ajándékvásárlási dömping megkezdődött! Nem tudom Te hogy vagy vele, de nekem semmi kedvem sincs ahhoz, hogy boltról-boltra járva keresgéljem a megfelelő karácsonyi ajándékokat szeretteimnek. Idegtépő várakozás, sorban állás és tolongás. Na ne! Köszönöm, inkább kihagynám.

Úgy döntöttem, hogy idén az ajándékvadászatot nem a plázákban hajtom végre, hanem az Interneten, online vásárlás formájában. Miért tenném ki magam a sok bosszúságnak az üzletekben, ha az interneten kényelmesen, egyszerűen és gyorsan elintézhetem a karácsonyi ajándékvásárlást?!

Na, de mi legyen a karácsonyi ajándék szeretteimnek?

Pont a napokban jutott eszembe, hogy milyen fejvesztve, nyakig megpakolva jártam a boltokat a tökéletes ajándékok után. Majd le szakadt a vállam és a hátam, nem is beszélve arról a borzasztó lábfájdalomról, amit a sok szaladgálás okozott. De ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Ekkor jött a “Mi lenne, ha…?” kérdés.

Mi lenne, ha egy olyan ajándékot adnék mindenkinek, ami a pihenésről, kellemes érzésről és élményről szólna? Tök jó ötlet!

Masszázspárna

Egészen addig tartott a lelkesedésem, amíg meg nem láttam, hogy mennyibe kerül egy masszázs. A jobb helyeken minimum 8000 Ft, ja és ez csak 1 óra! Ekkor határoztam el, hogy valami olcsóbb, és tartós megoldást kell keresnem. Nem azért, mert sajnálom a pénzt a szeretteimtől, de ez így számomra túlságosan megterhelő, na meg persze ez a masszázs csak egy egyszeri alkalom.

Belevetettem magam a különböző alternatívák keresgélésébe és nagy szerencsémre megtaláltam a tökéletes karácsonyi ajándékot, a Masszázspárnát, mellyel szó szerint leveszem a terhet a megfáradt vállakról!

Masszázspárna

Ezt az ajándékot konkrétan a család bármelyik tagjának ajándékozhatod, legyen szó nagyobb testvérről, szülőkről és nagyszülőkről, barátokról! A legjobb benne, hogy szinte a test bármelyik részén használható, és a pihentető, kényeztető masszázsélményt a 4 beépített masszázsgörgő segíti elő. Ráadásul bárhová magunkkal vihetjük, és így elmondhatjuk, hogy nekünk is van egy “személyi masszőrünk”. 🙂

Tetszik? Ha Te is szívesen ajándékoznál egy kényeztető masszázsélményt szeretteidnek, akkor a Masszázspárnát a következő linken megtalálod:

MEGNÉZEM A MASSZÁZSPÁRNÁT!

Boldog ünnepeket és kellemes kikapcsolódást kívánok! 🙂

Enikő

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

29 990 Ft
7 990 Ft
Már csak
51 darab
maradt!
Jelenleg
31
ember nézi!

Gyakran gyötör izomfájdalom? Szeretnéd enyhíteni, de nincs időd masszőrhöz menni? Akkor itt az ideje, hogy kikúráld magad! Ez a fantasztikus Masszázspárna csökkenti az izomgörcsöket, felfrissíti...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt jelenleg nem üzemel! A hiba elhárításáig kérjük szíves türelmüket! Megértésüket köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp