Vége a karácsonyi vásárlási láznak. Készleten maradt termékeinket most leakcióztuk! 🛒💥
Nézz szét és válogass kedvedre!

Összeállítottunk egy kis listát a 2020-as év alapján. Ezeket a termékeinket szerettétek az idei évben a legjobban.

⭐ 2020 sztártermékei most akciósan! ⭐

👇👇👇

MastAir Fryer Légkeveréses Főzőkészülék 

⭐ Egészségesebb életmód, egészségesebb ételek, kompromisszumok, lemondások nélkül? Igen! Ez a MastAir Fryer Légkeveréses Főzőkészülék! A titok a forró levegőben rejlik, amely egyenletest sütést és puhulást eredményez. Valamennyi étel elkészíthető benne, ami egy normál sütőben is, hozzáadott olaj és zsiradék nélkül! ⭐

Megnézem

ForTrend Ultrahangos párologtató

 A különböző aromákkal különleges hangulatot kölcsönözhetsz a lakásodnak. A megnövelt páratartalom miatt pedig melegebb érzeted lesz azonos hőfok mellett, így akár spórolhatsz is! Egészségére gyakorolt pozitív hatásai is megkérdőjelezhetetlenek. Segít megelőzni a légúti megbetegedések kialakulását és kifejezetten jótékony hatása van a bőrre is. 

Megnézem

Steam ‘N Shine – Gőzölős hajvasaló

⭐ Hajvasalás, a haj károsodása nélkül? Igen, lehetséges! A Steam ‘N Shine – Gőzölős hajvasalóval! A titok a gőzben rejlik, hiszen a gőz kevésbé károsítja a hajat, mint a száraz hő! Emellett az eredmény tartósabb, fényesebb és puhább lesz! 

Megnézem

Láthatatlan Hallókészülék

 A Láthatatlan Hallókészülék segít a televíziót alacsony hangerőn is élvezni, és hallani a beszélgetéseket, vagy akár a suttogásokat is érthetővé tenni. Többé nem te leszel az, aki utolsóként hallja meg mások szavát. 

Megnézem

AnyCast TV okosító Stick

  Az AnyCast segítségével lehetőséged nyílik táblagéped, telefonod, laptopod, vagy PC-d képernyőjét a TV-n keresztül megjeleníteni. Nézhetsz youtube videókat, böngészhetsz vagy akár a kedvenc játékoddal is játszhatsz a kanapé kényelméből! 

Megnézem

Elektromos ruhaszárító

 Unod már, hogy hideg időben lassan száradnak a kimosott ruhák? Szükséged lenne valami gyors megoldásra? Válaszd az Elektromos ruhaszárítót! Külsőre, méretre ugyanolyan, mint egy hagyományos szárító, de a benne található felmelegedő csöveknek köszönhetően pillanatok alatt megszárítja a vizes ruhákat! 

Megnézem

 

További akciós termékeinket itt találod:

További termékek

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

ForTrend Ultrahangos párologtató
3 790 Ft
-21%
2 990 Ft

Innovatív megoldás a ForTrend-től! Varázsolj percek alatt tiszta, friss levegőt szobádban és hatványozd meg komfortérzeted a ForTrend Ultrahangos párologtatóval! A különböző aromákkal különleges hangulatot kölcsönözhetsz a lakásodnak. A megnövelt páratartalom miatt pedig...

Láthatatlan Hallókészülék 
4 390 Ft

Már nem hallasz mindent olyan tisztán, mint a régi időkben? Mindig vissza kell kérdezned, mert nem hallottad a lényeget? Javíts a hallásodon a Láthatatlan hallókészülék segítségével! Ennek a készüléknek köszönhetően hallásod olyan lehet, mint fiatal korodban! Ne mar...

AnyCast TV okosító Stick
6 790 Ft
-7%
6 290 Ft

Nincs lehetőséged okos TV-t venni, de te is haladnál a korral? Nem kell aggónod! Megérkezett a AnyCast TV okosító Stick, amivel bármilyen TV-ből okos TV-t varázsolhatsz egy pillanat alatt! 

Elektromos ruhaszárító
22 990 Ft

Unod már, hogy hideg időben lassan száradnak a kimosott ruhák? Szükséged lenne valami gyors megoldásra? Válaszd az Elektromos ruhaszárítót!  Külsőre, méretre ugyanolyan, mint egy hagyományos szárító, de a benne található felmelegedő csöveknek köszönhetően pillanatok a...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp