Egyértelmű, hogy nyáron, a meleg időben gyorsan száradnak a ruhák, főleg, ha az udvaron vagy az erkélyen ki tudsz teregetni. De ahogy az időjárás hidegebbre, nyirkosabbra és egyre téliesebbre fordul, biztosan neked is alapos fejtőrést okoz, hogy mégis hogyan szárítsd meg a ruhákat a lakásban – különösképpen, ha nem rendelkezel szárítógéppel.

A lakásban történő ruhaszárítás megannyi kellemetlenséggel és nyűggel jár, pláne, ha nagycsaládos vagy, hiszen az összes családtag ruháit kimosni, helyet keresni a szárító(k)nak és kiteregetni komoly kihívást jelentő feladat.

Arról nem is beszélve, hogy a ruhák teljes száradásáig legalább 2 napra mindenképp szükség van, vagyis addig biztosan kerülgetni kell a ruhaszárítót a lakásban. Ugye neked is ismerős ez a helyzet?

De mit tehetsz, ha sok a mosott ruha, a hely viszont kevés? – Főleg a panellakásokban, ahol a kisebb dolgokon túl még 1 vagy 2 ruhaszárító elhelyezése is igencsak körülményes feladat.

Most mutatok egy szuper tippet, amivel néhány óra alatt, szárítógép és napfény nélkül is megszáradnak a ruhákat!

Az Elektromos ruha -és törölközőszárító külsőre és méretre hasonló, mint egy hagyományos ruhaszárító, de ennek a rúdjai felmelegednek, melynek köszönhetően gyorsabban megszáradnak a vizes ruhák!

Elektromos ruha -és törölközőszárító

Csak rá kell teregetni a ruhákat, ahogy egy sima szárítóra, majd bekapcsolni. A 8 szárítórúd biztosítja az extra gyors száradást, és hogy mindenki ruhája, törölközője kényelmesen ráférjen!

A legjobb az egészben, hogy nem csak hamarabb szárítja meg a ruhadarabokat és törölközőket, de meggátolja azt is, hogy kellemetlen szagúvá váljon a textília a nedvesség és a többnapos szárítás miatt.

Hát nem szuper?


VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNY

“Nagyon szeretem!! Gyorsan száradnak rajta a ruhák és nagyon praktikus. Én nyáron is, amikor hűvösebb van előszeretettel használom! Ötletes kis termék!!” – Vali

Ne okozzon többé gondot a mosott ruhák szárítása, a több napos várakozás a teljes száradásra!

Gyorsítsd meg a ruhák száradásának idejét, szerezd be az Elektromos ruha -és törölközőszárítót!

      Ez kell nekem!     

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Elektromos ruha -és törölközőszárító
24 790 Ft

A ruhaszárítás a lakásban nem egyszerű feladat, ráadásul akár több napig is tarthat, mire teljesen megszáradnak. Sőt, ha túl sokáig állnak a szárítón a nedves ruhák, megeshet, hogy kellemetlen szaguk lesz... Szükséged lenne valami gyors megoldásra? Mutatom, hogyan tudod...

Kedves Vásárlóink! Sajnálattal tudatjuk, hogy jelenleg ügyfélszolgálatunk technikai problémák miatt nem üzemel! Kérjük, email üzenetben vegyék fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük szíves megértésüket.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp