Itt a nyár és vele együtt a fagyiszezon! Nem tudom te hogy vagy vele, de ha nyár, akkor nekem az elsők között jutnak eszembe ezek a hűsítő finomságok! A fagyit mindenki szereti! Még a nem kimondottan fagyi-imádoknak is van legalább egy kedvenc íze, amiből szívesen elfogyaszt egy gombócot például nyaralás alkalmával.

Neked melyik íz a kedvenced? 

Gondolkodtál már azon, hogy mitől lesz egy-két fagyi ilyen ellenállhatatlanul finom? Egyszerű a válasz! A legtöbb hűsítő desszert, csakúgy, mint az élelmiszerek többsége, tömve van cukorral, ízfokozókkal. Na meg persze a guszta kinézetet sem bízzák a véletlenre, a mesterséges színezékek csodákra képesek!

De vajon van alternatíva? Hogyne lenne!

Készíts saját fagyit otthonodban, egyszerűen! Ehhez hoztam most Neked 3 szuper konyhai kisgépet!

Álmodd meg a saját fagyid, majd készítsd el otthon, a saját fagyikészítő gépeddel! Így nemcsak mindenmentes lehet a végeredmény, hanem teljesen személyreszabott is! Tele a kedvenceiddel! Hmm.. jól hangzik, nem igaz?

Ráadásul gyerekes családokban dupla szolgálatot tesznek a házi fagyik! Az ízes végeredményt imádják a gyerekek, a szülöknek pedig nem kell a gyümölcsfogyasztásért könyörögni és a mesterséges dolgoktól sem kell tartani!

Íme a TOP 3 prémium fagylaltkészítő készülék:

0,5 l-es fagylaltgép

Ha ezt kompakt kis fagyigyáros csodagépet választod könnyen magaddal viheted utazásokra, nyaralásokra is, így soha nem kell lemondanod kedvenc hűsítő desszertjeidről! Segítségével könnyedén, akár már kevesebb, mint fél óra alatt is készíthetsz fagyit!

 

MEGNÉZEM

YoguJoy fagylalt- és joghurtkészítő

A YoguJoy fagylalt- és joghurtkészítővel hűsítő desszerteken túl akár házi, mindenmentes, szuper finom joghurtokat is készíthetsz! Ráadásul hihetetlen egyszerű használni, ezért akár gyerekek is besegíthetnek az házi finomságok gyártásába! 

MEGNÉZEM

Juicy Joy gyümölcslé- és fagylaltkészítő

A Juicy Joy gyümölcslé- és fagylaltkészítő igazán sokoldalú, így többféle finomság is készíthető vele! Házi fagylaltok, sorbetek, fagylaltok egyszerűen és gyorsan a Juicy Joy gyümölcslé- és fagylaltkészítővel!

MEGNÉZEM

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlóink! A megrendelések feldolgozása és kiküldése továbbra is zavartalanul működik, azonban a kialakult helyzet miatt egyes termékek rendelése esetében a szállításban késésre kell számítani. Egyes termékek esetében a szállítási információk feltüntetésre kerülnek a termékoldalon! Megértésüket köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp