Gyepesítés? Hát így könnyű!

 

A szomszéd fűje mindig zöldebb.” – szokták mondani, persze csak átvitt értelemben. De azért valljuk be, egy meseszép, dús, élénkzöld gyep egy kertes ház egyik legszebb éke, nem igaz?

Te próbáltál már füvesíteni? Esetleg most szeretnél káprázatos gyepet varázsolni a kertedbe? Most mutatok Neked egy csodaeszközt, a füvesítés igazi királyát, amivel gyerekjáték a munka, a végeredmény pedig elképesztő!

HydroMousse – Gyepesítő készlet

A füvesítés pofonegyszerűnek tűnik, de persze ez csak addig van így, míg mi magunk neki nem állunk.  “Csak elszórom a magokat, megöntözöm, aztán majd’ kinő.”  Hát van egy rossz hírem, ez nem ilyen egyszerű!

Nagyobb mennyiségű víz rögtön képes kimosni a magokat! A madarak sem barátok, ha füvesítésről van szó, ugyanis hamar le fognak csapni a szétszórt magokra! Egyenletes eloszlatás? Olyan kicsik a magok, hogy szinte láthatatlanok, hát akkor hogy?

 A HydroMousse – Gyepesítő készlet ezeket a buktatókat új technológájának köszönhetően garantáltan kiküszöböli! 

Kopár talaj, kitaposott fű, barna foltok? Árnyékban nem nő, napos részeken kiég? FELEJTSD EL! 

HydroMousse – Gyepesítő készletet mezőgazdasági tapasztalatokon alapuló fejlesztéssel alakították ki a tökéletes hatás elérése érdekében. DE hogy mi ez a fejlesztés? Nézzük meg! 

Maga a találmány két zseniális megoldást gyúr össze, így lesz a végeredmény utánozhatatlanul tökéletes! 

Ez a két kulcselem pedig nem más, mint a különleges gyepesítő szórófej és a hozzá tartozó speciális tápoldat.

Spray and Stay technológia
Maga a gyepesítő képes teljesen egyenletesen eloszlatni a fűmagot és a vetés folyamatát is megkönnyíti. Itt lép színre a speciális tápoldat, amely képest a fűmagot a talajhoz kötni. A maguk a helyükön maradnak, a fű pedig szépen növekedésnek indulhat!

Ezzel a tökéletes kombinációval képes a HydroMousse rekord sebességgel dús, gyönyörű pázsitot varázsolni, kerted bármely pontjára! Használata egyszerű és gyors, jóval könnyebb vele a füvesítés, mint bármilyen más módszerrel! Kisebb és nagyobb területek füvesítésére is tökéletes! 

Szuper megoldás, ami garantáltan megkönnyíti a füvesítést és garantálja a tökéletes eredményt.

HydroMousse - Gyepesítő készlet

” A szomszéd fűje mindig zöldebb.”

Legyen a TE kerted a legimpozánsabb a környéken! Képzeld el, hogy a gyönyörű, dús fűszőnyegű kertedben töltöd a délutáni sziesztádat! Mindenki téged irigyel! 

Szerezd be most a HydroMousse – Gyepesítő készletet kedvezményesen! 

 

MEGNÉZEM
HydroMousse – Gyepesítő készletet  

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp