❄ Készülj velünk a hidegebb napokra! ❄

Kompakt hősugárzót, konvektort vagy olajradiátort keresel? Esetleg falra szerelhető fűtőtest vásárlásán gondolkodsz? A hideg és nyirkos fürdőszobába jönne jól egy fűtőtest? Kínálatunkban számos fűtéstechnikai termék közül válogathatsz! A minőségben és a megfizethető árakban hiszünk, így termékeinket kedvező áron, gyors kiszállítással szerezheted be! Ha pedig kérdésed lenne, esetleg telefonon rendelnél, ügyfélszolgálatunkat bátran keresheted, mindenben szívesen segítenek! Telefonszámunk: +36 21 334 40 28 (Minden hétköznap 8:00 és 17:30 között) Email címünk: [email protected]

Most pedig tekints meg egy kis ízelítőt kínálatunkból! 😊👇

Mini hősugárzó – 400W – LED kijelző – 230V – Fekete

Mini hősugárzó – 400W – LED kijelző – 230V – Fekete

Ezzel az elektromos mini hősugárzóval pillanatok alatt kellemes meleget varázsolhatsz! Vidd oda, ahol szükséged van rá és élvezd a kellemes meleget! Ideális választás kisebb helyiségekbe, fürdőszobába, kanapé mellé esetleg műhelybe, garázsba. Változtasd otthonod hűvösebb zugait kellemesen meleggé az Elektromos mini hősugárzóval!

Megnézem közelebbről!

Fali ventilátoros fűtőtest

Fali ventilátoros fűtőtest

Fali ventilátoros fűtőtest praktikus, modern és mutatós megoldás! Falra szerelhető, így nem foglal sok helyet, ezért kisebb lakásokba is ideális választás! 1000 W vagy 2000 W-os fűtési fokozat közül választhatsz. Hasznos tulajdonságai még az elektromos termosztát, ablaknyitás érzékelés és a heti program beállítási lehetőség. Távirányítójával messzebbről is könnyedén és kényelmesen irányítható!

Megnézem közelebbről!

Home konvektor turbó fűtőtest

Home konvektor turbó fűtőtest

Home konvektor turbó fűtőtest tökéletes választás otthoni használaton túl hétvégi házakba, nyaralókba is. 3 fokozatban kapcsolható 750 W, 1250 W és 2000 W fűtési teljesítménnyel rendelkezik. A szabadon álló konvektoros fűtőtest biztonságos használatot garantál, mivel túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol.

Megnézem közelebbről!

Elektromos Fali Törölközőszárító

Elektromos Fali Törölközőszárító

Nehezen száradó törölközők? Hideg és nyirkos fürdőszoba? Penészedő falak? Ez a praktikus Elektromos Fali Törölközőszárító mindegyik problémára megoldást nyújt! Segítségével lerövidítheted a törölközők száradási idejét és a fürdőben is kellemes meleget varázsolhatsz! 5 tartórúddal rendelkezik, hogy mindenki törölközője kényelmesen ráférjen! Felszerelése egyszerű.

Megnézem közelebbről!

Elektromos ruha -és törölközőszárító

Elektromos ruha -és törölközőszárító

Hidegebb időben napokig nedvesek maradna a ruháid? Már azt sem tudod, hogy hova teregess, hiszen minden létező helyen, radiátorokon, ajtókon ruhák lógnak? Szerezd be ezt a szuper Elektromos ruha -és törölközőszárítót, amivel lerövidítheted a száradási időt! A gyors száradásnak köszönhetően egyszerre akár több dolgot is ráteríthetsz! Ne okozzon többé problémát a mosott ruhák szárítása, a többnapos várakozás a teljes száradásra!

Megnézem közelebbről!

Fali teraszhősugárzó – 2000W

Ezzel a praktikus Fali teraszhősugárzóval hűvösebb idő estén is élvezheted a terasz nyújtotta lehetőségeket! A kvarcfűtőszál technológiának köszönhetően gyorsan felmelegszik, így szinte azonnal élvezheted a sugárzó meleget. Egy esős őszi vagy téli napon kiválóan befűt akár egy közepes méretű teraszt is (max. 20 m²).

Megnézem közelebbről!


Ha itt még nem találtad volna meg azt, amit keresel, akkor kattints az alábbi gombra, és válogass kedvedre!

Még több termék érdekel

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Elektromos Fali Törölközőszárító
13 990 Ft
-7%
12 990 Ft

A hidegebb időszakban nehezen száradnak a törölközők? Esetleg nincs a fürdőszobádban fűtőtest? Az Elektromos Fali Törölközőszárító megoldja a problémád! Nem csak hamarabb szárítja meg a törölközőket, de kellemes meleget is varázsol a fürdőszobába! Nincs több kellemet...

Fali teraszhősugárzó - 2000W
15 890 Ft
-10%
14 290 Ft

A Fali teraszhősugárzó segítségével hűvösebb idő estén is élvezheted a terasz nyújtotta lehetőségeket! Egy esős őszi vagy téli napon kiválóan befűt akár egy közepes méretű teraszt is (max. 20 m²). A kvarcfűtőszál technológiának köszönhetően gyorsan felmelegszik, így sz...

Mini hősugárzó - 400W - LED kijelző - 230V - Fekete
8 190 Ft

Kompakt, mégis nagy fűtőerővel rendelkező hősugárzó. Egyszerűen, csak csatlakoztasd a specifikációnak megfelelő konnektor aljzatba és máris élvezheted a kellemes, meleg légáramlatot. Nincs szükség hosszabbítókra, kábelekre, így használata rendkívül kényelmes. A forgat...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp