Ezért őrülnek meg idén a nők – 2022 legjobb ajándékai

Ha már teljesen elvesztél a végeláthatatlannak tűnő ötletek tengerében, akkor én most a kezedbe adom a tökéletes ajándékhoz vezető térképet! 😉 Nehogy már valami béna ajándékkal lepd meg karácsonykor szerettedet! 😁

Red ‘N Shine – Gőzölős hajvasaló

Rendszeres hajvasalás, a haj károsodása nélkül? IGEN! A hajvaslók legújabb generációjával, a Red ‘N Shine – Gőzölős hajvasalóval lehetséges! Ez a hajvasaló a gőz erejével varázsol nyílegyenes frizurát, miközben a gőz kevésbé károsítja a haj szerkezetét, mint a száraz hő! A végeredmény tartósan egyenes, élettel teli, pihe-puha és ragyogó hajkorona! Nincs több letört, élettelen, szálkás hajvég! A fényes, egészséges, TARTÓSAN SIMA haj garantált!

Red 'N Shine - Gőzölős hajvasaló

Megnézem


SmartWax Gyantaszett

Állandó borotválás, depilálás vagy fájdalmas tépkedés… Lepd meg a szeretted ezzel az innovatív SmartWax Gyantaszettel, amivel élmény a szőrtelenítés! Technikájának köszönhetően kíméletlenül távolítja el a legkisebb szőrszálakat is, miközben használata szinte teljesen fájdalommentes! Hosszú időre szabadít meg a szőrtől és pihe-puha bőrt hagy maga után!

WaxBean Gyantaszett

Megnézem


Multifunkciós reggeli készítő gép

A Multifunkciós reggeli készítő gép egy zseniálisan sokoldalú konyhai gép! Szuper jó ajándék konyhatündéreknek! 4 az 1-ben kialakításának köszönhetően (sütés, főzés, serpenyős sütés, párolás) megkönnyíthető a reggeli rutinfeladatok elvégzése! A mindennapi rohanásban pedig egy ilyen gépnek igazán nagy haszna van!

Multifunkciós reggeli készítő gép

Megnézem


Távirányítós relax masszázsszék

Ki mondta, hogy a nőknek nincsen szüksége kényelemre? Főleg, ha a munka miatt sok időt kell a számítógép képernyője előtt tölteni… Ez a Távirányítós relax masszázsszék maximális kényelemre lett tervezve, ráadásul még kellemes masszázzsal is kényeztet! Számos beállítási lehetőséggel segíti a kényelmesebb munkavégzést, de bátran használható munkán kívül is, ha csak egy kis kényelemre, kellemes masszázsra vágyik az ember.

Távirányítós relax masszázsszék

Megnézem


24K Arany Rózsa – Love állvánnyal

Ha szeretnéd nem mindennapi dologgal meglepni a szerettedet karácsonykor, akkor a 24K Arany Rózsánál keresve sem találnál jobb ajándékot! A rózsa már évszázadok óta a szerelem, a szeretet és az érzelmek szimbóluma, amely most igazán egyedi, exkluzív és időtálló külsőt kapott! Fejezd ki örökké tartó szerelmed/szereteted ezzel a soha el nem hervadó rózsával! A Love(=szeretet, szerelem) feliratú tartóvázzal együtt igazán egyedülálló dizájnt kölcsönöz ajándékodnak! 💝

24K Arany Rózsa – Love állvánnyal

Megnézem


Na, ugye, hogy tudtam segíteni?! Hogy döntöttél? Bármelyiket is választottad, biztosan nagy sikere lesz! 

Kellemes ünnepeket! 😊🎄

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Multifunkciós reggeli készítő gép
24 990 Ft
-20%
19 990 Ft

A mindennapi rohanásban nincs idő a reggelire?  ITT a megoldás! Készíts álomreggelit az egész családnak pillanatok alatt a Multifunkciós reggeli készítő gép segítségével! Ez a komplex reggeli készítő gép 4 az 1-ben kialakításának köszönhetően (sütés, főzés, serpenyő...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp