Legyen 2021 tényleg a változás éve! Vedd a kezedbe a tested feletti kontrollt és érd el az álomalakod még ebben az évben! Ha szeretnél ledobni pár kilót, ha szeretnél formásabb alakot, ha több számmal kisebb ruhaméretről álmodozol, akkor itt az idő, MOST kell belevágnod!

Kapcsolj maximumra és érj el igazán látványos eredményt! 

Az edzések és a jól kigondolt étrenden túl van még valami, ami segíthet! Engedd meg, hogy most bemutassam Neked az elmúlt évek igazi ⭐sztártermékét⭐, amivel lerövidítheted az álomalak felé vezető utat!

Izomstimulációs alakformáló

Egészítsd ki az edzéseid és növeld a hatékonyságot ezzel a király Izomstimulációs alakformálóval, aminek számtalan pozitív hatása van! 😎

Tudtad, hogy vannak olyan izmok, amiknek a megdolgoztatása még a profiknak is kihívás? És ha nekik nehéz, hát mit szóljon egy kezdő? Az ilyen nehezen átmozgatható izmok megdolgoztatásában is segíthet az izomstimuláció – és ami a legjobb, hogy Neked szinte semmit nem kell csinálnod! 

Ezt a szuper alakformálót kényelmesen, ülve, fekve vagy akár mindennapi tevékenységeid elvégzése közben is használhatod! Jól hangzik, nem igaz? Nem zavaró, ruha alatt is észrevétlen! Használható hason, combon, vállon, kezeken, derékon, nyakon, csípőn.

Ez az Izomstimulációs alakformáló segít az izomzat megfelelő sűrűségének és keménységének a kialakításában és megtartásában! 💪 6 program közül választhatod ki a számodra megfelelőt, és nem kell aggódnod, egyik gyakorlat sem jár kellemetlenséggel vagy fájdalommal!

Helyezd fel a Izomstimulációs lapokat, állítsd be a számodra megfelelő programot, és élvezd, ahogy az izomstimuláció átdolgoztatja az izmaid!

 

Ne halogass tovább! Vedd a kezedbe az irányítást! Vágj bele még ma! Szerezd be a saját Izomstimulációs alakformálód és reformáld meg az életed! 

 Ez kell nekem, belevágok!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

16 990 Ft
4 690 Ft
Már csak
16 darab
maradt!
Jelenleg
32
ember nézi!

Szeretnéd növelni az edzések hatékonyságát? Lerövidítenéd az álom-alak felé vezető utat? Vannak olyan izmok, amelyek megdolgoztatása még a profiknak is nagy kihívás! Az ilyen izmok edzésének a le...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitva tartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 4-én történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp