Kényelmetlen, bevág, szorít? Soha nem találod meg a tökéletes méretet? A nap legjobb pillanata az, amikor hazaérve végre ledobhatod magadról a melltartód? Ugye nem csak én gondolom azt, hogy a melltartók a modern kor kínzóeszközei?

Kukába a kényelmetlen melltartókkal! 😎 ITT az ideje váltani! 😉

Ismerd meg most életed legkényelmesebb melltartóját! 😘

Megérkezett a ComfyBra Melltartó, ami minden Nő álma!

Ez a szuper melltartó tökéletesen tart és formál, mindezt úgy, mintha rajtad sem lenne! Kapcsok és merevítők nélküli kivitelezésének köszönhetően földöntúli kényelmet biztosít!

Tökéletes kisebb és nagyobb mellekre is! Anyaga jól szellőzik, így a hétköznapokon túl alváshoz és sportoláshoz is ideális választás!

Kialakításának köszönhetően tökéletesen igazodik a testhez, nem lötyög, nem áll el és nem is szorít! Nem a melltartó formál téged, hanem te formálod a melltartót! A teljes illeszkedésnek köszönhetően pedig a feszesebb ruhák alatt is észrevétlen marad!

ComfyBra Melltartó

 

A kapcsok nélküli kialakításnak hála, nem csak, hogy kényelmes, de pillanatok alatt magadra kaphatod, nem kell szenvedni a becsatolással sem! Merevítők sincsenek benne, aminek számtalan előnye van! Egyrészt így még kényelmesebb, másrészt nem kell attól tartanod, hogy idő előtt szétmegy a melltartód, mert kibújik belőle a merevítő! A hátsó része vastagabb, így szuperül formálja a hátat is! Melltartó alatt, felett kibuggyanó kis hurkák? A ComfyBra-val ezt is elfelejtheted!

ComfyBra Melltartó

Vásárlói vélemények

ComfyBra Melltartó vélemény

“Ez a Melltartó maga az álom! Nagyon kényelmes és a tartása is szuper!
Gyorsan megjött, kedves volt az ügyfélszolgálat. Ajánlom másoknak is!”

– Ilona

 

 

ComfyBra Melltartó vélemény

“Ma már csak ilyen melltartót hordok! Nagyon, nagyon kényelmes!
Maximálisan elégedett vagyok vele!”

– M. Péterné

 

 

ComfyBra Melltartó vélemény

“Tökéletesen tart, elégedett vagyok vele. Kényelmes is.
Az első csomag tesztelése után rendeltem is még egyet! Köszönöm”

– Tünde

 

 

Szerezd be most a saját ComfyBra Melltartód KEDVEZMÉNYESEN!
Ráadásul most egy csomagban 3 darab lehet a tiéd! 😉

Megnézem

 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

ComfyBra Melltartó
4 690 Ft
-36%
2 990 Ft

A kényelmetlen, bevágó, szorító vagy éppen lötyögő melltartók ideje végérvényesen lejárt! Megérkezett a ComfyBra Melltartó, ami minden nő álma! Extra kényelmes viselet, tökéletesen illeszkedik a testhez, megfelelő támaszt biztosít és még idegesítő kapcsok és kényelmetlen m...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp