Kaparó torok, köhögés, orrvérzés? Tudtad, hogy ezeket a kellemetlen tüneteket akár a túl száraz levegő is okozhatja? Fűtésszezonban különösen száraz lehet a levegő, ami elősegítheti vagy tovább erősítheti ezeket a kínzó tüneteket!

De hogy mi a megoldás? MUTATOM! 😉👇

Az innovatív ForTrend Ultrahangos párologtatóval Te is egy gombnyomással tiszta és friss levegőt varázsolhatsz! A párásításnak számtalan jótékony hatása van, hiszen a fent említett tünetek megszüntetésén túl hozzájárul a kellemes közérzet megteremtéséhez is!

Ez a párologtató hamar otthonod nélkülözhetetlen kiegészítőjévé fog válni! 😍

ForTrend Ultrahangos párologtató

 

Hozzáadott aromákkal az egész otthonod beillatosíthatod, ráadásul a finom illatok Rád is jótékonyan hatnak! Segítik az ellazulást és a pihenést, de bizonyos illatok például a fejfájás vagy a stressz enyhítésében is a segítségedre lehetnek! Aromaterápiával akár az őszi/téli megfázásnak is elejét veheted vagy felgyorsíthatod vele a gyógyulás folyamatát! A megnövelt páratartalom miatt pedig a hőérzet is megváltozik, így melegebbnek érezheted a levegőt.

Hideg időben neked is ki szokott száradni a bőröd? Berepedezett kezek, apró, vérző sebekkel tarkítva? A lábadat vakarod folyamatosan? A párásítás a bőrre is jótékonyan hat, így segít megelőzni ezeket a kellemetlenségeket is!

ForTrend Ultrahangos párologtató -

Szuper halk működésének köszönhetően pedig éjszaka is nyugodtan használhatod, biztosan nem fogsz rá felébredni! 😴

Külseje igazán dekoratív! Letisztult és elegáns dizájn jellemzi. A beépített LED-ek szuper hangulatvilágításként funkcionálnak! Sötétben a színek és a kiáramló gőz látványa kifejezetten jól mutatnak és nyugtatóan hatnak az emberre! Formatervezésének és a LED-eknek köszönhetően ez a párologtató nemcsak, hogy hasznos, de még dekorációnak is tökéletes! 🤩

De nézd meg Te magad, hogy mennyire szuper ez a párologtató! 😉👇

ForTrend Ultrahangos párologtató

Szerezd be most Te is a sajátod és élvezd minden jótékony hatását!😍

ITT most kedvezményesen lehet a tiéd!
👇

MEGVESZEM

 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

ForTrend Ultrahangos párologtató
3 790 Ft
-21%
2 990 Ft

Innovatív megoldás a ForTrend-től! Varázsolj percek alatt tiszta, friss levegőt szobádban és hatványozd meg komfortérzeted a ForTrend Ultrahangos párologtatóval! A különböző aromákkal különleges hangulatot kölcsönözhetsz a lakásodnak. A megnövelt páratartalom miatt pedig...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp