Sziasztok, Magyar Tamásnak hívnak. Azért ragadtam „tollat”, mert 3 évnyi álmatlanság, iszonyat mennyiségű stressz, kialvatlanság és egy majdnem tönkrement házasság után végleg elegem lett a horkolásból. Pontosabban a feleségemnek lett elege abból, hogy horkolok. Néhány hónapja egy olyan megoldást találtam, amiről csak nagyon kevesen hallottak eddig, pedig röhejesen egyszerű és végig az orrunk előtt volt.

A magyar lakosság több mint a FELE horkol! Ez egy óriási szám, amibe több millió ember tartozik, mégsem hallom sosem, hogy valaki ezzel a problémával foglalkozna. Pedig egy rendkívül súlyos és komoly tényező egy ember életében, amivel, ha nem foglalkozunk, egész életünk során végig kísér, és rámegy nemcsak a horkoló, hanem a párja egészsége is!

Érdekes, hogy ha náthás lesz valaki azonnal szalad az orvoshoz és 4-féle gyógyszerrel tömi magát napokig, de a horkolással senki nem foglalkozik!

Ha az írásomat olvasod, feltételezem, hogy Te is horkolsz, vagy melletted horkol a párod. Foglalkoztál már valaha is ezzel a problémával 10 percnél többet? Hosszú éveken keresztül én sem tettem, mert más sem foglalkozott vele. Szerintem az emberek 99%-a azt gondolja, hogy egyszerűen nincs rá megoldás, ez egy szükséges rossz. Úgy gondoltam, hogy simán belefér egy napba egy kis „krákogás”, ennyit talán még a feleségem is képes tolerálni. Hát már elnézést, de rohadtul NEM!

KOBETON biorezonanciás horkolásgátló

Idézném a feleségem szavait:

Minden áldott este, amikor egy átdolgozott nap után végre átadhatnám magam a jóleső pihenésnek és már félig el is aludtam, egy légkalapács hangjával robban az agyam közepéig a horkolás hangja, ami tudom, hogy nem szűnik meg. Minden 3. másodpercben, újra és újra a horkolás hangját kell hallgatnom. Kíváncsi vagyok rá, hogy Te hogyan lennél képes így megőrizni a nyugalmad és percek alatt elaludni.

Neki ilyenkor 3 választása van:

  1. Felébreszt, amiből az esetek többségében csak konfliktus alakul ki.
  2. Fogja a takaróját és átmegy aludni a vendégszobába.
  3. Másfél óra forgolódás után nagy nehezen elalszik.

Egyik sem tesz jót se neki, se a házasságunknak. Ezen a ponton végleg elegem lett! Szerettem volna, ha az estéim a nyugalomról szólnának és reggel 2x olyan kipihenten kelhetnék fel. Ha hiszed, ha nem, ha sokszor hulla fáradtan ébredsz reggel, az több mint valószínű, hogy emiatt van. Sőt, számtalan komoly egészségügyi problémát idézhet elő a horkolás (és nem csak a horkolónál). Keress rá az interneten, garantálom, hogy botrányos dolgokat fogsz találni.

Sürgősen megoldást kellett találnom a horkolásra. Már a pénz sem számított, mert úgy voltam vele, hogy a nyugodt alvás és a kipihentség mindennél többet ér. Állkötőkről, orrlyuktágítókról és pirulákról szó sem lehetett, mert nem ártott volna, ha a méltóságom is megmarad egyben. Gőzöm sem volt róla hol kezdjem, mert az előző mondatban felsorolt dolgokkal szinte minden lehetséges módszert azonnal kilőttem.

KOBETON biorezonanciás horkolásgátló

Hetekig kutattam valami megoldás után, amire akár csak egy csekély esélyt is láttam, hogy beválhat. Természetesen semmi használhatót nem találtam, de valahogy egy kicsit mégis javult a viszony a feleségemmel. Valószínűleg érezte, hogy már maga a próbálkozás is egy nagy előrelépés, és gondolhatta, hogy a horkolás problémája már nem állhat fenn túl sokáig.

Hetekkel később egy igazán váratlan fordulat következett be! Mivel semmilyen érdemi megoldást nem sikerült találnom, úgy gondoltam, hogy elmegyek az egyik cimborámhoz, hátha tud valami jó tippet adni. Ő pedig egy olyan dolgot ajánlott, amiről még sosem hallottam eddig. Egy csuklóra erősíthető kütyüt említett, ami alvás közben monitorozza a horkolást és ezáltal meg is szünteti azt. Igazából pár ezer forinton kívül nem sok vesztenivalóm volt, szóval végül rendeltem belőle.

2 nappal később megérkezett, és alig vártuk az éjszakát. Jó érzés volt valami újat kipróbálni, szinte már gyerekként izgultam, hogy mi lesz az eredménye. Szerencsére semmi extra tudást nem igényelt a használata és nagyon igényesen nézett ki. Úgy képzeld el, mint ha egy modern karóra lenne. Ja és teljesen automatikusan működik!

Ezen az éjszakán megtörtént a csoda! Én természetesen nem emlékszem semmire, de a feleségem azt állította, hogy aznap éjjel nem horkoltam! Hát, alig akartam elhinni, amit mondott! Mindketten éreztük, hogy sokkal kipihentebben ébredtünk és sokkal több energiánk is volt mindenre. Azóta már jó ideje használom, és nyoma sincs a horkolásnak. Mintha sosem lett volna hasonló problémán ezelőtt. Kifejezetten tudom javasolni, hogyha Te, vagy a párod horkol (ne adj’ Isten mindketten) és szeretnél drámaian javítani az életminőségeden, akkor próbáld ki! Sajnos én nem voltam olyan szerencsés helyzetben, hogy időben direkt tanácsot kapjak valakitől, de éppen ezért írtam le a tapasztalataimat. Ide kattintva megnézheted pontosan, hogy én honnan rendeltem, és mi az a biorezonanciás horkolásgátló.

Köszönöm, hogy végig olvastad és nagyon remélem hogy segíthettem!

Magyar Tamás

MEGNÉZEM A HORKOLÁSGÁTLÓT!

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp