Álom alak a legkisebb energiabefektetéssel?

Meguntad, hogy hiába izzadsz a futópadon, hiába emelgeted a súlyokat, de még mindig nincs semmi eredménye? Már feladtad, hogy lapos hasad legyen?

Ne keseredj el, hiszen itt van az új Vibrációs tréner, amely megváltoztatja a fárasztó edzésekről alkotott elképzeléseidet, mivel a gép a vibráció segítségével olvasztja le rólad a kilókat!

Nem kell többé más emberek zavaró tekintetével törődnöd a konditermekben, mert a Vibrációs trénert otthonod kényelmében is használhatod. Ha úgy tartja kedved, edzés közben is megnézheted a kedvenc sorozataidat. Kellemeset a hasznossal? Naná! 😍

Vibrációs tréner

MEGNÉZEM A VIBRÁCIÓS TRÉNERT!

De mégis miben rejlik hatékonysága?

A Vibrációs tréner alapgondolata már az 1960-as években, a Szovjetunióban is megjelent, hiszen az orosz űrhajósok a vibráció segítségével szerezték vissza izmaik egészségét a hosszú, gravitáció nélküli űrben töltött idő után.

50 évvel később pedig egyre többen kezdték el vizsgálni, hogy milyen hatással van az emberi testre a vibráció. A fejünkben helyzetérzékelő receptorok vannak, amelyek nem hagyják, hogy elveszítsd az egyensúlyodat. Amikor ráállsz a Vibrációs trénerre, akkor az agyad folyamatosan egyensúly megtartó utasításokat fog kiadni, amelynek hatására izmaid megfeszülnek, és az ízületeid stabilizálódni fognak. Ez azt jelenti, hogy a vibráció mélyen megdolgoztatja az izmaidat anélkül, hogy kifárasztanád magad!

A Vibrációs trénernek rengeteg áldásos hatása van az egészségedre:

✅Kiváló a csontritkulás ellen

✅ Növeli az ízületek rugalmasságát, mozgékonyságát

✅ Egyensúly- és koordinációjavító

✅ Csillapítja a fájdalmat

✅ Védi a szívet, beindítja a vérkeringést

✅ Csökkentheted vele a testsúlyodat és a narancsbőrt rendszeres használata esetén

 

Nézd meg a lenti videót, hogy inspirációt gyűjts az edzésekhez! 😉

A Vibrációs tréner használatához vegyél fel különböző pózokat, amellyel felerősítheted az edzés hatékonyságát! Állj rá a trénerre, és végezz rajta guggolásokat, has-, far- és karizom erősítő gyakorlatokat, és még sok mást! Az edzéseket úgy variálhatod, ahogyan Te szeretnéd, csak a képzeleted szabhat határt!

Kellő kitartással a Vibrációs trénerrel rövid idő alatt átformálhatod alakodat!

Mondj igent az erőlködésmentes fogyásnak, és szerezd be ezt a szuper hatékony Vibrációs Trénert!

Vibrációs tréner

MEGNÉZEM A VIBRÁCIÓS TRÉNERT!

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

74 990 Ft
29 990 Ft
Már csak
98 darab
maradt!
Jelenleg
32
ember nézi!

Szeretnél formába lendülni? Formálnád az alakod, de az edzőtermekben kellemetlenül éreznéd magad?  Van egy jó hírem! A Vibrációs trénerrel otthonod kényelmében is profi módon végezheted el a gya...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt jelenleg nem üzemel! A hiba elhárításáig kérjük szíves türelmüket! Megértésüket köszönjük!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp