Ülőmunka, állómunka, mozgásszegény életmód, egy rossz mozdulat. Te tudod, hogy mi a közös bennünk? Hát a fájdalom! Ki így, ki úgy, de élete során az emberek nagy része szembesül legalább egyszer hát-, derék-, láb-, vagy kézfájdalommal.

Az imént felsoroltakon túl az időről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen az sem kímél bennünket. Könyörtelenül nyomja testünkre a bélyegét az idő múlása. Ma még csak picit fáj, holnaptól meg már a mindennapokat is megkeseríti a fájdalom… 😓

Ha szeretnéd a fájdalmak elejét venni, vagy a kialakult problémákat enyhíteni, megszüntetni, akkor most a legjobb helyen jársz! 🤗

Helyes testtartást segítő mellény

Gyakran fáj a hátad, a derekad? Tudtad, hogy a kínzó hát-, és derékfájdalom akár a helytelen testtartásból is eredhet? A Helyes testtartást segítő mellény felvéve automatikusan helyes tartásra ösztönös, így segíthet a problémák megelőzésében vagy a már kialakult fájdalom enyhítésében, megszüntetésében!

Helyes testtartást segítő mellény

A mellény úgy lett kialakítva, hogy felvéve ösztönösen helyesen ülj vagy állj, így oda sem kell figyelned rá, és a probléma magától megoldódhat! Elsőre előfordulhat, hogy furcsa érzés felvenni, hiszen az évek óta tartó rossz tartásod korrigálja, de kialakításának köszönhetően kényelmes viselet. Pár perc használat után észre sem fogod venni, hogy rajtad van!

Irány a bolt! 🛒

Kompressziós kesztyű

Egész nap pötyögsz a gépen? Az állandó szerelés, bütykölés az, ami nem kíméli a kezeid? Bármelyikről is legyen szó, ez a praktikus Kompressziós kesztyű segíthet a kéz különböző eredetű fájdalmainak az enyhítésében, csillapíthatja a kézfájdalmat, a hideg kéz érzését is!

Kompressziós kesztyű

A kesztyű megnyugtató, kényelmes érzetet biztosít a kéznek, ujjatlan kialakításának köszönhetően pedig nem fog zavarni semmiféle tevékenység közben! Légáteresztő anyagának köszönhetően nem izzad bele a kezed.

Irány a bolt! 🛒

Oldalsínes térdrögzítő

Minden lépésed megnehezíti a térdfájdalom? A legapróbb mozdulat is fájdalommal jár? Ne hagyd, hogy a térdfájdalom korlátozzon a szabad mozgásban! Ezzel a szuper A Oldalsínes térdrögzítővel csökkenthető a térdre nehezedő súly, kompressziós kialakításának köszönhetően stimulálja a vérkeringést, csökkenti a fájdalmat!

Oldalsínes térdrögzítő

Tökéletesen igazodik a térd formájához, így kényelmes viselet. Légáteresztő anyagának köszönhetően egész nap viselheted, a perforáció lehetővé teszi az izzadtság gyors elpárolgását. Tedd könnyedebbé a lépteidet ezzel a tökéletes támaszt nyújtó, kényelmes Oldalsínes térdrögzítővel!

Irány a bolt! 🛒

Haránt emelő – testtartásjavító talpbetét

Tudtad, hogy a folyamatos, kínzó fájdalmat a nem megfelelő tartás, egy rosszul megválasztott lábbeli,  lúdtalp vagy harántsüllyedés is okozhatja? Ezzel a praktikus Haránt emelő – testtartásjavító talpbetéttel ezek a problémák ezentúl már nem jelenthetnek gondot! Nem kell gyógytornákra járni vagy lecserélni imádott cipőidet! Ez a talpbetét ezek nélkül is megoldhatja a problémákat!

Haránt emelő – testtartásjavító talpbetét

Használata hozzájárul a helyes testtartáshoz, kiküszöböli a lúdtalp vagy a harántsüllyedés okozta kényelmetlenségeket és csökkentheti a sarok-, térd-, csípő- és derékfájdalmakat is! Kényelmes viselet, cipőben és mezítláb is hordható!

Irány a bolt! 🛒

 

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp