Barkácsolás? Felújítás? ITT a segítség!

Mindened a barkácsolás? Lakásfelújítás előtt állsz? Ha igen, akkor most mutatok Neked egy szuper kis eszközt, ami garantáltan megkönnyíti a dolgod!

Kis, szűk, nehezen elérhető helyek. Méregetés, méretezés, formáravágás, igazítás. Csak egy milliméteren múlik és máris nem fog passzolni oda, ahova tervezted!

Ismerős?

Na, a Professzionális kontúrmérő sablonnal ez biztosan nem fog újra megtörténni! Ez a speciális eszköz biztosan megkönnyíti majd a munkát! Különleges kialakításának köszönhetően ugyanis tűpontos méretezésre képes, számolgatás, matekozás nélkül!

Kezdő vagy profi? Hobbi barkácsolás vagy csak néha-néha egy kis felújítás? Teljesen mindegy, a Professzionális kontúrmérő sablon nem hiányozhat a szerszámosládából! 

Az eszköz rengeteg kis műanyag elemből áll, amelyek külön mozgathatóak, igazíthatóak. Ennek köszönhetően bárhova teszed, a sablon felveszi annak az alakját. Ezután a csempe, a járólap, a szőnyeg méretezése, vágása pofonegyszerű!

A végeredmény pontos, precíz, így biztosan nem fogsz többé elméretezni semmit! 

Professzionális kontúrmérő sablon

Tegyük fel, hogy parkettát szeretnél méretre vágni. Az egyik fal mentén viszont csövek mennek. Ha nem vágod ki a csövek helyét, akkor egy egész részt ki kell hagynod, ami természetesen nem megoldás, sőt! Szóval marad a méricskélés. Körberajzolni, lemérni, átrajzolni a perkettára. Számtalan lépés, számtalan hibalehetőség! Ilyenkor egy hajszálnyi méretkülönbség is óriási gondot és pluszmunkát jelenthet! Márpedig a szemmel mérés, kézzel rajzolgatás, matekozás általában pontotlansággal végződik!

A Professzionális kontúrmérő sablonnal viszont mindez gyors és pontos! Odatolod a csövekhez, a sablon felveszi a csövek alakját, majd ezután, ha a sablont ráteszed a parkettára, tűpontosan rá tudod rajzolni a mintát. Ennyire egyszerű!

 

Professzionális kontúrmérő sablon

Haladjanak gördülékenyen a dolgok! 

Szerezd be a Professzionális kontúrmérő sablont és könnyítsd meg a munkát! 

 

MEGNÉZEM A PROFESSZIONÁLIS KONTÚRMÉRŐ SABLONT

 

 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Professzionális kontúrmérő sablon
1 590 Ft
-37%
990 Ft

Lakásfelújítás előtt állsz és szeretnéd, ha minden gördülékenyen haladna? Sokszor fejtörést okoz a megfelelő kivitelezés a szűk és nehezen elérhető helyek miatt? 😫 Könnyítsd meg a csempe, linóleum, szőnyeg vagy laminált padló méretre vágását a problémásan elérhető hely...

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp