Barkácsolás? Felújítás? ITT a segítség!

Mindened a barkácsolás? Lakásfelújítás előtt állsz? Ha igen, akkor most mutatok Neked egy szuper kis eszközt, ami garantáltan megkönnyíti a dolgod!

Kis, szűk, nehezen elérhető helyek. Méregetés, méretezés, formáravágás, igazítás. Csak egy milliméteren múlik és máris nem fog passzolni oda, ahova tervezted!

Ismerős?

Na, a Professzionális kontúrmérő sablonnal ez biztosan nem fog újra megtörténni! Ez a speciális eszköz biztosan megkönnyíti majd a munkát! Különleges kialakításának köszönhetően ugyanis tűpontos méretezésre képes, számolgatás, matekozás nélkül!

Kezdő vagy profi? Hobbi barkácsolás vagy csak néha-néha egy kis felújítás? Teljesen mindegy, a Professzionális kontúrmérő sablon nem hiányozhat a szerszámosládából! 

Az eszköz rengeteg kis műanyag elemből áll, amelyek külön mozgathatóak, igazíthatóak. Ennek köszönhetően bárhova teszed, a sablon felveszi annak az alakját. Ezután a csempe, a járólap, a szőnyeg méretezése, vágása pofonegyszerű!

A végeredmény pontos, precíz, így biztosan nem fogsz többé elméretezni semmit! 

Professzionális kontúrmérő sablon

Tegyük fel, hogy parkettát szeretnél méretre vágni. Az egyik fal mentén viszont csövek mennek. Ha nem vágod ki a csövek helyét, akkor egy egész részt ki kell hagynod, ami természetesen nem megoldás, sőt! Szóval marad a méricskélés. Körberajzolni, lemérni, átrajzolni a perkettára. Számtalan lépés, számtalan hibalehetőség! Ilyenkor egy hajszálnyi méretkülönbség is óriási gondot és pluszmunkát jelenthet! Márpedig a szemmel mérés, kézzel rajzolgatás, matekozás általában pontotlansággal végződik!

A Professzionális kontúrmérő sablonnal viszont mindez gyors és pontos! Odatolod a csövekhez, a sablon felveszi a csövek alakját, majd ezután, ha a sablont ráteszed a parkettára, tűpontosan rá tudod rajzolni a mintát. Ennyire egyszerű!

 

Professzionális kontúrmérő sablon

Haladjanak gördülékenyen a dolgok! 

Szerezd be a Professzionális kontúrmérő sablont és könnyítsd meg a munkát! 

 

MEGNÉZEM A PROFESSZIONÁLIS KONTÚRMÉRŐ SABLONT

 

 

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Már csak
11 darab
maradt!
Jelenleg
35
ember nézi!

Lakásfelújítás előtt állsz és szeretnéd, ha minden gördülékenyen haladna? Sokszor fejtörést okoz a megfelelő kivitelezés a szűk és nehezen elérhető helyek miatt? 😫 Könnyítsd meg a csempe, linóle...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem