“Rend a lelke mindennek!” Biztos vagyok benne, hogy ezt már te is sokszor hallottad. Nem tudom, te hogy vagy vele, de rám tényleg nagy hatással van a környezetem. Ha hagyom, hogy eluralkodjon a káosz az otthonomban, az meglátszik a hangulatomon és a teljesítményemen is. Ha téged is befolyásol a környezeted állapota, akkor nincs mese, rendet kell tartani!

Ha szeretnéd az otthonod nyújtotta helyet 100%-ban kihasználni, ha szeretnéd, hogy mindennek meglegyen a helye és a lakásban rend uralkodjon, akkor most a legjobb helyen jársz!

9 olyan terméket hoztam Neked, amivel villámgyorsan rendet tehetsz és könnyedén fent is tarthatod azt! 🤗😉

Fűszertartó és Rendszerező

Káosz uralkodik a konyhaszekrényekben? ITT a segítség! Ezzel a praktikus Fűszertartó és Rendszerező polccal villámgyorsan rendezetté, átláthatóvá varázsolhatod a szekrényt! Mérete állítható, így szinte minden szekrényben elfér.

Tökéletesen kihasználja a helyet és teljesen átláthatóvá teszi a konyhaszekrényed!

Megnézem közelebbről

Állítható hermetikus konyhai tároló

Tárold a megmaradt ételeket légmentesen és őrizd meg a szavatosságukat sokkal tovább! Ezzel a szuper konyhai tárolóval frissen tarthatsz szinte bármit, és ami a legjobb, hogy a mérete állítható! Szuper praktikus megoldás, amivel pénzt és helyet is spórolhatsz!

Nincs feleslegesen elfoglalt hűtőtér, nincs feleslegesen kidobott étel!

Megnézem közelebbről

Szilikon fürdőszobai rendszerező

A konyha rendbetétele után ideje a fürdőszobában is véget vetni a káosznak! A Szilikon fürdőszobai rendszerező segítségével kényelmesen és praktikusan tárolhatod a fogkrémet, a borotvát, a szappant és az egyéb fürdőszobai kellékeket!

Praktikus, higiénikus megoldás, amivel minden szem előtt lehet!

Megnézem közelebbről

Cipőtároló doboz – 10 részes

Nálatok is sokszor egymás hegyén-hátán vannak a cipők? Van, amikor már akkora a káosz, hogy a cipőd párját meg sem találod? ITT az ideje ezen változtatni! Ezzel a praktikus 10 részes Cipőtároló dobozzal átláthatóan, igényesen, higiénikusan tárolhatod a cipőket!

Tedd a lábbelik tárolását igényesebbé, átláthatóbbá és egyszerűbbé a 10 részes Cipőtároló doboz segítségével!

Megnézem közelebbről

Bársony tárolódoboz

Ebben a szép Bársony tárolódobozban tökéletes helye lesz az ékszereidnek, apró kis tárgyaidnak, amiket szeretnél egy helyen, biztonságban tudni. 

Bársonyos borításának köszönhetően szuper elegáns megjelenésű!

Megnézem közelebbről

Fedeles tárolódoboz

Ezzel az esztétikus Fedeles tárolódobozzal a lakás bármely pontját rendbe teheted! Használhatod fürdőszobában, nappaliban, hálóban és még akár a gyerekszobában is nagy hasznát veheted!

Esztétikus, jól hasznosítható és praktikus!

Megnézem közelebbről

Multifunkciós fali tároló

Miért pakolnád folyton ide-oda a dolgokat, ha a falra is akaszthatod őket? A Multifunkciós fali tárolók segítségével helyet szabadíthatsz fel és még rendezettebb is lehet lakásod!

Az univerzális kialakításnak köszönhetően szinte bármit biztonságosan rögzíthetsz a falon. Használhatod otthonod bármely pontján!

Megnézem közelebbről

Többrekeszes autós tároló

Nálad is össze-vissza van minden a csomagtartóban? Ha bevásárolni mész, a megvásárolt dolgok gurulnak ide-oda a hazafelé vezető út alatt? Ezzel a Többrekeszes autós tárolóval rendet tehetsz a csomagtartóban és még bevásárások alkalmával is a segítségedre lehet!

3 nagy rekesz áll a rendelkezésedre, hogy segítsen a rendszerezésben!

Megnézem közelebbről

Fali szerszám rendszerező

A garázs/műhely sem maradhat ki a rendrakásból! Ezzel a szuper Fali szerszám rendszerezővel átláthatóan tárolhatod a szerszámaid! 

Vess véget a keresgélésnek a fiókba hányt szerszámok között!

Megnézem közelebbről

ITT az ideje, hogy rendet varázsolj otthonodban! Szerezd be hozzá a szükséges kiegészítőket szuper áron! 😍

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

7 990 Ft
4 990 Ft
Már csak
98 darab
maradt!
Jelenleg
32
ember nézi!

Te is nehezen igazodsz el a saját konyhaszekrényedben? Főzéskor ki kell pakolnod mindent, hogy megtaláld a fűszert, ami az ételbe kell? Vess véget a káosznak! A Fűszertartó és Rendszerezővel telje...

Már csak
97 darab
maradt!
Jelenleg
27
ember nézi!

Eleged van abból, hogy amikor beteszed az ételedet a hűtőbe, egy idő után fura hűtő ízük lesz?  Ez bizony a nem megfelelő tárolás is okozhatja. 😢 Az Állítható hermetikus konyhai tárolóval elkerülhe...

Már csak
23 darab
maradt!
Jelenleg
25
ember nézi!

Káosz a fürdőben? Nem tudod hol tárolni az apró dolgaid?  A Szilikon fürdőszobai rendszerező segítségével kényelmesen és praktikusan tárolhatod a fogkrémet, a borotvát, a szappant és az egyéb fürdő...

13 990 Ft
8 490 Ft
Már csak
72 darab
maradt!
Jelenleg
29
ember nézi!

Állandó a káosz a cipők között? Tedd a lábbelik tárolását igényesebbé, átláthatóbbá és egyszerűbbé a 10 részes Cipőtároló doboz segítségével! Könnyen összeszerelhető, stabil kivitelezésű. Á...

4 490 Ft
3 790 Ft
Már csak
11 darab
maradt!
Jelenleg
30
ember nézi!

Különleges, minőségi tárolót keresel az otthonodba? A Bársony tárolódoboz a lakás bármely pontján jól mutat, segít a rendrakásban. Bársonyos megjelenésével eleganciát kölcsönöz az otthonodba.

3 490 Ft
2 490 Ft
Már csak
56 darab
maradt!
Jelenleg
31
ember nézi!

Különleges, minőségi lakáskiegészítőt keresel az otthonodba? Ez a praktikus fedeles tárolódoboz ideális fürdőszobához, hálószobához, nappalihoz stb.

6 990 Ft
3 990 Ft
Már csak
85 darab
maradt!
Jelenleg
29
ember nézi!

Szeretnél helyet felszabadítani a lakásodban? Van egy praktikus és hasznos ötletünk számodra! Miért pakolnád folyton ide-oda a dolgokat, ha a falra is akaszthatod? A Multifunkciós fali tárolónk ...

8 990 Ft
4 990 Ft
Már csak
5 darab
maradt!
Jelenleg
30
ember nézi!

Neked is rumlis a csomagtartód? Te is hosszú percekig gondolkozol a nagy bevásárlás során, hogy hová és hogyan pakold be azt a rengeteg holmit a kis csomagtartódba? Itt a megoldás! A Többrekeszes...

9 990 Ft
5 490 Ft
Már csak
97 darab
maradt!
Jelenleg
27
ember nézi!

Rendszerezd szerszámaidat saját igényeid szerint! Vess véget a keresgélésnek a fiókba hányt szerszámok között! Ezzel a Fali szerszám rendszerezővel pikk-pakk átláthatóvá varázsolhatod szerszámkész...

Forgass és nyerj!

E-mail címed megadásával pörgesd meg a szerencsekereket az azonnali nyereményekért!

Email címem megadásával, és a játékban való részvétellel hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönöm, most nem
Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitva tartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 4-én történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp