“Rend a lelke mindennek!” Biztos vagyok benne, hogy ezt már te is sokszor hallottad. Nem tudom, te hogy vagy vele, de rám tényleg nagy hatással van a környezetem. Ha hagyom, hogy eluralkodjon a káosz az otthonomban, az meglátszik a hangulatomon és a teljesítményemen is. Ha téged is befolyásol a környezeted állapota, akkor nincs mese, rendet kell tartani!

Ha szeretnéd az otthonod nyújtotta helyet 100%-ban kihasználni, ha szeretnéd, hogy mindennek meglegyen a helye és a lakásban rend uralkodjon, akkor most a legjobb helyen jársz!

9 olyan terméket hoztam Neked, amivel villámgyorsan rendet tehetsz és könnyedén fent is tarthatod azt! 🤗😉

Fűszertartó és Rendszerező

Káosz uralkodik a konyhaszekrényekben? ITT a segítség! Ezzel a praktikus Fűszertartó és Rendszerező polccal villámgyorsan rendezetté, átláthatóvá varázsolhatod a szekrényt! Mérete állítható, így szinte minden szekrényben elfér.

Tökéletesen kihasználja a helyet és teljesen átláthatóvá teszi a konyhaszekrényed!

Megnézem közelebbről

Állítható hermetikus konyhai tároló

Tárold a megmaradt ételeket légmentesen és őrizd meg a szavatosságukat sokkal tovább! Ezzel a szuper konyhai tárolóval frissen tarthatsz szinte bármit, és ami a legjobb, hogy a mérete állítható! Szuper praktikus megoldás, amivel pénzt és helyet is spórolhatsz!

Nincs feleslegesen elfoglalt hűtőtér, nincs feleslegesen kidobott étel!

Megnézem közelebbről

Szilikon fürdőszobai rendszerező

A konyha rendbetétele után ideje a fürdőszobában is véget vetni a káosznak! A Szilikon fürdőszobai rendszerező segítségével kényelmesen és praktikusan tárolhatod a fogkrémet, a borotvát, a szappant és az egyéb fürdőszobai kellékeket!

Praktikus, higiénikus megoldás, amivel minden szem előtt lehet!

Megnézem közelebbről

Cipőtároló doboz – 10 részes

Nálatok is sokszor egymás hegyén-hátán vannak a cipők? Van, amikor már akkora a káosz, hogy a cipőd párját meg sem találod? ITT az ideje ezen változtatni! Ezzel a praktikus 10 részes Cipőtároló dobozzal átláthatóan, igényesen, higiénikusan tárolhatod a cipőket!

Tedd a lábbelik tárolását igényesebbé, átláthatóbbá és egyszerűbbé a 10 részes Cipőtároló doboz segítségével!

Megnézem közelebbről

Bársony tárolódoboz

Ebben a szép Bársony tárolódobozban tökéletes helye lesz az ékszereidnek, apró kis tárgyaidnak, amiket szeretnél egy helyen, biztonságban tudni. 

Bársonyos borításának köszönhetően szuper elegáns megjelenésű!

Megnézem közelebbről

Fedeles tárolódoboz

Ezzel az esztétikus Fedeles tárolódobozzal a lakás bármely pontját rendbe teheted! Használhatod fürdőszobában, nappaliban, hálóban és még akár a gyerekszobában is nagy hasznát veheted!

Esztétikus, jól hasznosítható és praktikus!

Megnézem közelebbről

Multifunkciós fali tároló

Miért pakolnád folyton ide-oda a dolgokat, ha a falra is akaszthatod őket? A Multifunkciós fali tárolók segítségével helyet szabadíthatsz fel és még rendezettebb is lehet lakásod!

Az univerzális kialakításnak köszönhetően szinte bármit biztonságosan rögzíthetsz a falon. Használhatod otthonod bármely pontján!

Megnézem közelebbről

Többrekeszes autós tároló

Nálad is össze-vissza van minden a csomagtartóban? Ha bevásárolni mész, a megvásárolt dolgok gurulnak ide-oda a hazafelé vezető út alatt? Ezzel a Többrekeszes autós tárolóval rendet tehetsz a csomagtartóban és még bevásárások alkalmával is a segítségedre lehet!

3 nagy rekesz áll a rendelkezésedre, hogy segítsen a rendszerezésben!

Megnézem közelebbről

Fali szerszám rendszerező

A garázs/műhely sem maradhat ki a rendrakásból! Ezzel a szuper Fali szerszám rendszerezővel átláthatóan tárolhatod a szerszámaid! 

Vess véget a keresgélésnek a fiókba hányt szerszámok között!

Megnézem közelebbről

ITT az ideje, hogy rendet varázsolj otthonodban! Szerezd be hozzá a szükséges kiegészítőket szuper áron! 😍

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Fűszertartó és Rendszerező
5 090 Ft

Te is nehezen igazodsz el a saját konyhaszekrényedben? Főzéskor ki kell pakolnod mindent, hogy megtaláld a fűszert, ami az ételbe kell? Vess véget a káosznak! A Fűszertartó és Rendszerezővel teljesen átlátható lesz a fűszeresed! Szerezd be most!

Multifunkciós fali tároló
3 590 Ft
-16%
2 990 Ft

Szeretnél helyet felszabadítani a lakásodban? Van egy praktikus és hasznos ötletünk számodra! Miért pakolnád folyton ide-oda a dolgokat, ha a falra is akaszthatod? A Multifunkciós fali tárolónk segítségével helyet szabadíthatsz fel, sőt még rendezettebb is lehet lakáso...

Fali szerszám rendszerező
7 290 Ft

Rendszerezd szerszámaidat saját igényeid szerint! Vess véget a keresgélésnek a fiókba hányt szerszámok között! Ezzel a Fali szerszám rendszerezővel pikk-pakk átláthatóvá varázsolhatod szerszámkészleted! Kompakt és optimális elrendezést biztosít.

Kedves Látogatónk! Sajnálattal közöljük, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk jelenleg technikai okok miatt nem elérhető. Dolgozunk a probléma megoldásán, és amint lehetséges, visszatérünk. Addig is kérjük, hogy e-mailben keressen fel minket, és mihamarabb válaszolunk kérdéseire. Köszönjük megértését és türelmét!
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp