A legjobb karácsonyi ajándékok gyerekeknek

Biztos neked is nagy fejtörést okoz, hogy mi is lehet a legjobb karácsonyi ajándék egy gyereknek? A gyerekek többségének rengeteg játéka van, így teljesen érthető, hogy tanácstalan vagy ezügyben.

Jó tudom, te is azon töröd magad, hogy minden tökéletes legyen, és azt szeretnéd, hogy mindenkinek (legfőképp a gyerekeknek) emlékezetes és csodaszép legyen az ünnep.

Most mutatok neked 5 olyan szuper terméket, melyekkel kétségkívül mosolyt csalhatsz a gyermekek arcára karácsonykor.

1. Repülő tündérhercegnő

Ezzel a csodaszép Repülő tündérhercegnővel a gyermekek fantáziája szabadon szállhat tündérországba! 2022-ben minden kislány erről a varázslatos tündérhercegnőről álmodozik! Amellett, hogy csodaszép, még repülni is tud, így minden gyereket lenyűgöz! Levegőben tartása, irányítása, passzolgatása szuper szórakozás! Lepd meg vele Te is a család kis hercegnőjét!

Repülő tündérhercegnő

Megnézem


2. Hordozható videojáték konzol

A Hordozható videojáték konzolt imádják a fiúk! A játékélményről 2000 beépített játék gondoskodik, több órás szórakozást garantál, szinte már lehetetlen megunni! TV-vel is összeköthető, így az élmény még fantasztikusabb. Elég király ajándék!

Hordozható videojáték konzol

Megnézem


3. Gyerek Okosóra

Számtalan hasznos funkció egy órában! Mindent tud, amit a kifejezetten felnőtteknek szánt típusok: telefonhívások, üzenetkezelés, lépésmérő, kalóriaszámláló, alvásdetektor, zene lejátszás, kamera, hangfelvétel, böngésző. A Gyerek Okosóra bármely szolgáltató SIM kártyájával működik önálló telefonként is! Gyerekekre tervezve, teljesen magyar nyelvű.

Gyerek Okosóra

Megnézem


4. Mini Retro Videojáték Konzol

Ezzel a Mini Retro Videojáték Konzollal a jókedv és az időutazás garantált! A legtutibb retró és nosztalgikus játékok vannak rajta – egészen pontosan 620 játék-, melyeket mindannyiunk annyira szeretett évekkel ezelőtt. Ezzel könnyedén megmutathatod, hogy mi volt a menő a te korodban. A kétjátékos mód és a két kontroller lehetővé teszi, hogy ketten is használhassák a konzolt.

Mini Retro Videojáték Konzol

Megnézem


5. Tűzkarikás ugrató autós játék

A Tűzkarikás ugrató autós játék egy vagány és izgalmas játék, amit imádnak a kisfiúk! Szédületes sebesség a pályán, lenyűgöző ugratások a tűzkarikán keresztül. Remek szórakozás, fejleszti a kicsik ügyességét és koordinációs képességeit. Ezzel garantáltan nagy örömet szerezhetsz a család legkisebb autóversenyzőjének!

Tűzkarikás ugrató autós játék

Megnézem


Remélem, hogy tudtam segíteni ezzel a néhány ötlettel. 😊
Szeretetben gazdag ünnepeket kívánok!🎄

Ezekről a tartalmakról olvastál a bejegyzésben

Repülő tündérhercegnő
3 690 Ft

Gyermeked odavan a tündérmesékért?  Váltsd valóra az álmát, és lepd meg egy igazi Repülő tündérhercegnővel! Ez biztosan egy különleges ajándék lesz, amellyel örömet hozol Neki! 😍

Mini Retro Videojáték Konzol
6 490 Ft

Emlékszel, amikor alig vártad, hogy este összeüljön a család és elővegyétek a videojátékokat? Na ezt újra átélheted a Mini Retro Videojáték Konzollal! Most itt a lehetőség, hogy visszarepülj kicsit a gyerekkorba és játssz a legtutibb retro és nosztalgikus játékokkal. Sőt,...

Tűzkarikás ugrató autós játék
8 990 Ft

Gyermeked imádja az autókat? Szeretnéd meglepni egy különleges játékkal? Ez a Tűzkarikás ugrató autós játék minden fiú álma! Lenyűgöző ugratásokat hajthatnak végre a tűzkarikán keresztül, de ha nem vigyáznak, könnyen a vízben végezhetik! Remek szórakozás, fejleszti...

Kedves Vásárlónk! Ünnepi nyitvatartásunk miatt a most leadott megrendelések kézbesítése várhatóan január 2-án történik. Köszönjük szíves türelmét.
00 nap 00 óra 00 perc 00 mp